Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 21:46
OnLine: 64, statystyki
index > Polityka, Świat, Skandale, Ludzie
Temat: Tiger Woods - Przeprasza
Dodane: 20-02-2010 22:46 - Edytowane przez by_black dnia 08-09-2010 16:07
#Blade - user - max%
Zapewne każdy słyszał o tej sprawie znanego sportowca którego grzeszki wyszły na jaw. Trochę się interesowałem tą sprawą nie ze względu na golfa, tylko dlatego że on jest przykładem jak można wszystko stracić tak wiele przez swoją głupotę. Miał wszystko, rodzinę, sławę, pieniądze ale jak widać było mu mało i szukał przygód. Teraz jednak przeprasza. Co o tym myślicie?

Więcej info znajdziecie na stronie: http://www.rmf24....nId,238763

--------------------
Dodane: 20-02-2010 22:50
Taaa, teraz przeprasza, bo traci sponsorów i kasę. Nikt nie chce takiego łajdaka sponsorować, czemu się w ogóle nie dziwię. Niech przeprasza swoje małe dzieci, za to, że zniszczył im dzieciństwo, dając zły przykład. Bo ja bym postąpiła dokładnie, jak jego żona. Naprawdę, facet ma coś z głową - żona naprawdę jest piękna, młoda, czego chcieć więcej? Ale jakiś lekarz się wypowiadał, że on jest po prostu chory, bo to nie chodzi o uczucia, tylko on szuka nowych wrażeń. Ja jednak nie jestem tego w stanie pojąć.

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 20-02-2010 23:00
Ciężko mi jest określić czy Tiger Woods zostanie zapamiętany jak jeden z najwybitniejszych golfistów w historii, czy jako wielki skandalista. Dzisiaj w radiu słyszałem jakieś jego oświadczenie, zapewniał że wróci do sport, ale nie wcześniej niż za rok, bo w tym czasie chce się leczyć na seksoholizm.

Dobrze że przeprasza, bo ma za co. Ale ja bym go nie skreślał na dobre i dał mu chociaż jedną szanse, bo poprzez swoje wyczyny zapracował na nią.

--------------------

Dodane: 20-02-2010 23:10
#Darknes - user - max%
Tak jak Kasia mówi sponsorzy mu się wykruszają xD Jak go zapamiętają ludzie ? Moim zdaniem to, ze był świetnym golfistą zejdzie na drugi plan a ludzie będą go wspominać w ten sposób "Pamiętasz Woodsa ? Taa, to ten co zdradził żonę..."

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 21-02-2010 09:51
#Blade - user - max%
Tak jak pisałem, to przykład człowieka który stracił wszystko przez swoją głupotę a teraz tego żałuje. Lecz według mnie te przeprosiny nie przywrócą tego wszystkiego, każdy będzie się obawiał że znów coś mu strzeli do głowy. A najwięcej chyba ten cały skandal odczuła jego rodzina i to głównie ich powinien przepraszać gdyż to jest najważniejsza wartość jaką można posiadać w życiu.

--------------------
Dodane: 21-02-2010 09:54
#C@rL - user - max%
Takie historie kocha Ameryka! Kochają amerykanie! Wszystko świetnie zagrane, każdy wiedział, co ma i jak robić.. część mu przebacza, a druga część zauważa, iż to było wyreżyserowane wszystko ;d

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 21-02-2010 17:03
#JCD - user - max%
Hmm a co to zmieni, jak powie słowo "sorry" ? Nie rozumiem, chodzi o jakąś udawaną lub nie skruchę czy o zwykły teatrzyk?

--------------------

Dodane: 21-02-2010 19:59 - Edytowane przez Bociak dnia 21-02-2010 20:01
#Bociak - user - max%
Sądzę iż jego nagła skrucha jest nieszczera, związana z tym że traci ludzi którzy by go sponsorowali. Ja nigdy nie byłem ekspertem w dziedzinie sportu, nie wiedziałem o nim nic, a jednak Tigera Woodsa poznałem właśnie przez tą sytuację... Nie daje mu to dobrej sławy.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 21-02-2010 21:04
#Blade - user - max%
Również trochę mi to pod przedstawienie podpada, ale najpierw powinien zastanowić się zanim tak postąpił. No cóż, trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje czyny. Tu bardziej chodzi o to Jędrek, że ludzie szybko zaczynają żałować swoich błędów.

--------------------
Dodane: 23-02-2010 09:30
#olek_mi - user - max%
U ludzi wystąpił, aż tak tak duży szok ze względu na krystaliczną opinię Tigera :p . Kto by po nim się tego spodziewał? Z drugiej strony szacun, 15 kochanek, podczas, gdy ma się żonę i dzieci. Trzeba przyznać, że był on nie tylko mistrzem w golfie, ale też w kłamstwach i intrygach ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 24-02-2010 19:26
#enigma - user - max%
Tylko w Ameryce takie akcje. :d Nie będę owijał, mi to śmierdzi i tyle. :d W sumie, nie dziwię się, też bym szukał `ratunku` żeby odbudować swój wizerunek. :) Bo dla kasy tego na pewno nie robi, bo ma już jej tyle, że i dzieci będą miały od groma. :p No nie wiem, dla mnie to podejrzane.

--------------------
Dodane: 24-02-2010 21:03
#Blade - user - max%
Raczej wątpię żeby to było spowodowane chęcią większego przyciągnięcia mediów, co prawda każdy o nim mówił ale to tylko sprawiło że każdy się od niego zaczął odwracać. A nie sądzę by sobie sam celowo zniszczył życie.

--------------------
Dodane: 24-02-2010 23:59
#enigma - user - max%
Jeśli odnosisz się do mojego posta, to chodziło o zupełnie coś innego. Miałem na myśli, że szukał ratunku i stwierdził, że najlepszym sposobem na odbudowanie `marki` będzie skrucha, chociaż większość uważa, że zakłamana. :)

--------------------
Dodane: 15-03-2010 23:47
#Macias - user - max%
No to dobrze, że przeprasza bo nabroił solidnie... Jakoś specjalnie nie dziwię się, że taka sytuacja miała miejsce, bo tym supergwiazdorom często odbija szajba i mają takie wyskoki... Woda sodowa uderza im do głowy, przez poziom prowadzonego życia.

--------------------
Dodane: 16-03-2010 00:44 - Edytowane przez kordos dnia 16-03-2010 21:16
#kordos - user - max%
Przeprasza - a co znaczą te jego przeprosiny? Wg mnie kompletnie nic - "po fakcie" tj. po tym , jak już sprawa wyszła na jaw nie miał lepszego wyjścia od przeprosin i pewnie naprawdę jest mu przykro, ale nie z powodu tego co robił tylko, że go przyłapali. Co innego gdyby wcześniej, przed skandalem, skończył i z tym, bo go sumienie ruszyło, albo sam - nie zmuszony przez to, co w okół niego się dzieje - poszedł na terapię... już nie wspomnę o powiedzeniu prawdy żonie zanim zrobiły to media.
To on tu jest głównym winowajcą, a teraz przez te przeprosiny stara się udawać takiego niewinnego i nie odpowiadającego za nic, żeby tylko się ludzie nad nim zlitowali - ja tego nie kupuję, nagrabił sobie to ma, na przeprosiny to trochę za późno.
Co nie zmienia faktu, że jest dobrym sportowcem - właściwie to mnie też bardzo denerwuje, że dla ludzi ważniejsze jest to, co się dzieje u kogoś "w rodzinie" niż jego wyniki sportowe, a to przecież powinno ich interesować. Nie zabierajmy ludziom prywatności.

Dodane: 17-03-2010 18:14
#Konrad - user - 100%
Hahaha...te przeprosiny były tak lipn że mi się patrzeć odechciało..xD Jak się przeprasza to nie powinno się tego czytać..tlyko powiedzieć od siebie, te przeprosiny były takie sztuczne..żal słuchać..

Zresztą jego żona jest z nim chyb a tlyko dlatego że on ma sporo mamony, i może ją spokojnie utrzymać, miłości to w tym "związku" na pewno nie było..chyba że fizyczna..

--------------------

Dodane: 18-03-2010 20:00
#Blade - user - max%
Wiesz, tak od siebie to trudno te słowa powiedzieć, no i żeby przeprosić za te wszystkie grzechy, musiał je sobie spisać na kartkę bo było ich tak wiele że nikt ich wszystkich tak na raz spamiętać by nie mógł xD

--------------------
Dodane: 18-03-2010 20:46
#enigma - user - max%
Wiesz Blady, jak ktoś na prawdę wyraża skruchę, to mógłby nawet 1/3 `nauczyć się` a potem lecieć na spontanie, to byłoby na pewno lepiej odebrane. Po tym wszystkim co zrobił, na pewno mogły być podejrzenia, że skoro czytał z kartki, to ciekawe czy chociaż sam to wymyślił i napisał, czy to w ogóle jego przeprosiny. Myślę, że dla ludzi bardziej liczyłoby się szczere przemówienie bez kartki, nawet jeśli nie byłoby dokładnie i ominąłby coś, to na pewno zostałoby to lepiej odebrane. :)

--------------------
Dodane: 18-03-2010 22:30
Wyluzuj Tiger Woods jest najlepszy, najbogatszy, najmlodszy w historii golfa i dodatkowo przystojny xD
Pomyslcie na ilu bankietach bywa. Ile spotyka pieknych kobiet ktore nie grzeesza uroda. Zreszta on wcale nie musial kusic, sam zapewne byl kuszony. Na takie ciacho z taka forsa kazda powie ze z nim byla, nawet jesli wymienili tylko spojrzenia albo zamienili chociaz slowko.

Dodane: 18-03-2010 23:38
#kordos - user - max%
BialyTrufl napisał/a:
Wyluzuj Tiger Woods jest najlepszy, najbogatszy, najmlodszy w historii golfa i dodatkowo przystojny xD
Pomyslcie na ilu bankietach bywa. Ile spotyka pieknych kobiet ktore nie grzeesza uroda. Zreszta on wcale nie musial kusic, sam zapewne byl kuszony.

Najgłupsza wymówka jaką słyszałem - co to za różnica, czy ktoś uwodził czy był uwodzony? Zdrada to zdrada.
Poza tym przeczytaj sobie temat:
http://npolska.ne...ost_139938
Tu nie chodzi o żadne bankiety i plotki napalonych panienek, tylko o fakty, do których sam Woods się przyznaje.

PS.:
One właśnie raczej grzeszyły urodą. ;)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online