Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:31
OnLine: 36, statystyki
index > Technologia > Gry
Temat: Ultima Online
Dodane: 19-02-2010 17:14 - Edytowane przez Fa1SE dnia 19-02-2010 17:15
#Fa1SE - user - 20%
Witam. Opowiem wam o ultima online .. Niektórzy jak zobaczą jak ta gra wygląda mogą powiedzieć co to za gówno , zależy jak komu podpadnie pod gust . Ci co grali w tą grę wiedzą że ta gra ma ogromne możliwości hoc nie wygląda na nie ..

Obrazek: http://www.wired....l/uo_f.jpg

Gra ma wielki wybór klas do ćwiczenia można być np stolarzem ,drwalem, Kuźnikiem , itp co to klas walecznych to jest ich trochę mianowicie nekromanta , paladyn , wojownik, mag itp . Najfajniejszą zaletą tej gry jest fakt iż jak wybiera się klasę np paladyn to można potem do tego wyćwiczyć sobie dodatkową umiejętność np nekromancje i wtedy się ma paladyna-nekromantę . Ta gra nie polega na bicie Levela tak jak w większości gier MMoRPG , w niej bardziej polega na wyskilowniu postaci i zdobyciu rzeczy .. Rodzaje armorów i broni są dosyć spore . Ogromna ilość potworów i ich rodzi umila grę (co do rodzai potwory w tej grze dzielą się na "Zwykłe" "Paragony" . Paragon to silniejsza wersja zwykłego rodzaju potwora czasami potrafią być 10 razy silniejsze od zwykłych ale czasem też są jeszcze silniejsze ).

O opisie tej gry to tyle może nie jest to jedna z gier obdarzonych piękną grafiką ale jeśli ktoś lubi gry tego typu to polecam bo jest naprawdę moim zdaniem ciekawa ..

Teraz czekam na wasze wypowiedzi o tej grze .
Pozdrawiam.

--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał
Dodane: 09-04-2010 13:47
grałem kiedyś w ultime online 2d na serwerze kraina umarlych. niepamietam kto byl adminem, calkiem sympatycznie wspominam gre, szkoda, ze serwer padl, bo pewnie bym sie skusil na ponowna rozgrywke ;)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online