Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 05:56
OnLine: 33, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Rysunki
Temat: Rysunki: roman9440
Dodane: 18-02-2010 23:42 - Edytowane przez roman9440 dnia 18-02-2010 23:48
witam chciał bym zaprezentować mój szkic Goku ssj4 oraz jego kolorową wersję robioną w gimpie zachęcam was do oceniania wszelkie rady mile widziane dziękuje
http://www.fotosi...ae1f9.html
a tu wersja color
http://www.fotosi...b9136.html

Dodane: 18-02-2010 23:44
#Fa1SE - user - 30%
Szkic nawet ładnie wygląda a kolorowa wersja mi się nie chce wczytać źle link podany. Moim zdaniem szkic wygląda na 4\5 .

--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał
Dodane: 20-02-2010 11:34
Rysunek całkiem spoko, ale wersja kolorowa potrzebuje jeszcze dużo dopieszczeń, jeśli chcesz parę małych rad to się zgłoś, wiesz gdzie.

--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne
Dodane: 20-02-2010 11:53
#Batioo94 - user - 20%
Jak mój poprzednik powiedział, kolorowa wersja potrzebuje kilku dopieszczeń, np. innego cieniowania, bardziej przypominającego to z anime.
Co do szkicu- powinieneś popracować nad wyglądem twarzy, zwłaszcza nad lewym okiem- powinno być krótsze. Natomiast prawy biceps powinien być bardziej prosty.
Prace na -4

Dodane: 20-02-2010 12:12
#Fa1SE - user - 30%
Teraz już mi wczytuje wersje kolorową wiec wersja kolorowa nawet nawet trochę krzywe oczy ma goku ale ujdzie 3\5 .

--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online