Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:31
OnLine: 35, statystyki
index > Media > Serial
Temat: Hannah Montana
Dodane: 15-03-2010 17:49 - Edytowane przez songomat dnia 15-03-2010 17:49
#songomat - user - 70%
Masz rację black. Kręcą 4 i ostatni sezon, ale serial w TV będzie lecieć przez jeszcze parę ładnych latek bo puszczają na razie 2 i 3 sezon na zmianę.

--------------------
Dodane: 14-04-2010 20:01
#by_black - systemadmin - max%
Haha, to oczywiste że będą go męczyć przez szmat czasu, póki będzie miał jeszcze oglądalność, a marny serial to nie jest, nie jest najwyższych lotów, ale przyjemnie się go ogląda :p

--------------------
Dodane: 14-04-2010 20:29
#Zuza - user - max%
Ja ostatnio oglądałam Hannkę, bo mi się z chłopakiem niemiłosiernie nudziło to sobie obejrzeliśmy xD I w sumie nie jest takie złe, da się oglądać. Jednak sezonów za dużo już nie nakręcą, bo ich ukochana Srajli odchodzi z tego biznesu, chyba że znajdą jej jakąś następczynie :p

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 14-04-2010 20:38
Odchodzi to mało powiedziane, nawet zrobiła płytkę w stylu techno xDD Ale wracając do serialu, to ona z ojczulkiem szybciej chciała zrezygnować, ale im umowa na to nie pozwalała, a później sami jeszcze zostali bo jednak kapuchę nie małą na tym kręcą.

--------------------
Dodane: 21-04-2010 21:42
#Cheon - user - 90%
Przyznam się bez bicia;p Oglądałem trochę tych odcinków. Czasem było śmiesznie, ale jak popatrzyłem na to z dystansu, to po prostu sztuczny serial. W dodatku biedne nastolatki dostaję przez to obstrukcji xD

--------------------

Dodane: 28-07-2010 07:17 - Edytowane przez Sango dnia 28-07-2010 07:18
#Sango - user - 100%
Dla mnie... ten serial... to jest... dno i nigdy przenigdy go nie oglądałem , no może urywek w telewizji , a jak widzę "tą" Miley Cyrus , to coraz bardziej utwierdzam się w swoim utwierdzeniu że Amerykanie to głupi kraj...nie wszyscy ale większość ,a najgorsze jest to że z takich jak Dżustin Biebier,Miley Cyrus,jakaś tam Gomez , starają się zrobić gwiazdy na siłe

--------------------

Dodane: 29-07-2010 09:09 - Edytowane przez olek_mi dnia 29-07-2010 09:10
#olek_mi - user - max%
Ostatnio natknąłem się na parę odcinków Hany Montany i muszę się podzielić moimi boleściami xD. Otóż czemu osoby, które dubbingują wydają takie nienaturalne dźwięki? Przez to właśnie cały ten serial wydaje się być sztuczny już po paru sekundach oglądania :p .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 29-07-2010 09:25
#Karolex - user - 90%
UUU! PsSsS :** xD Ja czasami oglądam jak się nudzę, ale to naprawdę jest mocna nuda i nie jest to taki okropny serial, jakieś głupie problemy nastolatków przedstawione w serialu o "super gwieździe muzyki", która prowadzi podwójne życie. Nie wiem jakim cudem ten serial zdobył taką popularność, że nawet na TVP go emitują.

--------------------
Dodane: 29-07-2010 09:40
#Bociak - user - max%
Ostatnio natknąłem się na parę odcinków Hany Montany i muszę się podzielić moimi boleściami xD. Otóż czemu osoby, które dubbingują wydają takie nienaturalne dźwięki? Przez to właśnie cały ten serial wydaje się być sztuczny już po paru sekundach oglądania :p .

Również w "nie ma to jak hotel" wiele zachowań wygląda nienaturalnie. Ja tam wolę zwyczajne komedie, a nie z mimiką która wygląda czasem jakby była nie od ludzi. [oczy] Sztuczne to takie...

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 29-07-2010 18:20
#kordos - user - max%
by_black napisał/a:
Haha, to oczywiste że będą go męczyć przez szmat czasu, póki będzie miał jeszcze oglądalność, a marny serial to nie jest, nie jest najwyższych lotów, ale przyjemnie się go ogląda :p

No nie wiem czy przyjemnie, ale na pewno można wtedy mózg wyłączyć.
Próbowałem, kiedyś obejrzeć kawałek, tak samo jak kawałek Jonasków - nie powiodło się, jednak ponoć jest to całkiem dobre, kiedy się już odpowiednio zlasuje... to znaczy nastawi umysł, poza tym moja przyjaciółka to ogląda i obiecałem jej kiedyś wytrwać do końca odcinka. Ale coś czuje, że na trzeźwo to nie da rady. xDD

Dodane: 29-07-2010 23:47 - Edytowane przez Bociak dnia 29-07-2010 23:48
#Bociak - user - max%
Próbowałem, kiedyś obejrzeć kawałek, tak samo jak kawałek Jonasków - nie powiodło się, jednak ponoć jest to całkiem dobre, kiedy się już odpowiednio zlasuje... to znaczy nastawi umysł, poza tym moja przyjaciółka to ogląda i obiecałem jej kiedyś wytrwać do końca odcinka. Ale coś czuje, że na trzeźwo to nie da rady. xDD

To jest do obejrzenia, jednak sztucznością wali na kilometr, to właśnie jest powodem mojej zrazy do tego typu seriali. Jedynie ojczulek gra naturalnie, a reszta...

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 29-07-2010 23:49
#owerfull - user - max%
Trochę tego oglądałem ,ale teraz jak na to patrze to niedobrze mi się robi.To wszystko jest kompletnie przesłodzone :o Dobrze że to już będzie koniec :p

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 30-07-2010 01:21
#kordos - user - max%
Bociak napisał/a:
To jest do obejrzenia, jednak sztucznością wali na kilometr, to właśnie jest powodem mojej zrazy do tego typu seriali. Jedynie ojczulek gra naturalnie, a reszta...

Ta sztuczność to też sposób, taki plastikowy znak firmowy, szczególnie Miley robiąca tą kocią mordę. xDD
Dlatego czasem to nie wiem jak to traktować... a raczej chcę się oszukiwać, że to jest w charakterze parodii robione. Ale wtedy dzieci i takie dopiero co nastolatki nie powinny tego oglądać, bo one to biorą na poważnie i potem taka przyseaja mimikę Miley i rozmawiając wyglądają, jakby co i raz któraś miała atak zatwardzenia.

Dodane: 10-08-2010 16:36
Wg mnie serial jest świetny ;)

a jezeli chodzi o Cyrus to nie jestem jej wielką fanką ale ma fajny głos ;P

Pozdrawiam ;*

Dodane: 10-08-2010 16:46
#MidulGT - user - 80%
Ja to oglądam tylko z przymusu kiedy ogląda to moja siostra ale czasami też z chęcią ( niektóre odcinki widziałem z 3 razy przez to że siostra musiała to ogląda)
a czasami te dialogi są śmieszne
jedno mnie irytuje gdyż kiedy Miley powie coś nie konkretnie tak bardzo śmiesznego to słychać te śmiechy tam ...

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Dodane: 21-09-2010 21:09
Hannah Montana...to miejsce, w którym powinienem skońcyzć swoją wypowiedź. Denny serial, ale jeden z najlepsyzch Disneya, co świadczy o jego żenadzie. Czasami jest śmieszny, ale zupełnie nienaturalny, z wyjątkiem ojca , Billiego Raya, on gra naturalnie.

--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.

Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski

"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół

Dodane: 03-10-2010 01:50
Jestem już po pięciu odcinkach nowej serii serialu, no i powiem wam tak, nie podoba mi się postać dziewczyny Jacksona, nie podoba mi się nowy styl Oliviera, naprawdę lubiłem tą postać w poprzednich sezonach, no i Miley z Lili trochę też spadły.. Jedynie kto został na świetnym poziomie? Billy Ray, Jackson i Rrrrriiiiccooooo! Ich teksty wciąż powalają więc w nich siła :d

--------------------
Dodane: 06-03-2011 19:20
#zadyma - user - 90%
Jak jeszcze miałem Disney Channel to oglądałem od czasu do czasu. Serial typowy dla Disneya czy jakiś tam głupi humor, który jeszcze mógłbym ścierpieć gdyby nie to że nie mogę patrzeć na Miley. Jak dla mnie ona jest strasznie brzydka a w serialu jeszcze takie miny strzela że [umarl]

Dodane: 06-03-2011 19:24
#Henkok - user - 80%
Moja siostrzenica ma dosłownie hopla na punkcie Hanny Monatany.Oglada serial czy coś takiego słucha melodii, czasem aż mnie to doprowadza do szału jak jest u mnie

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 06-03-2011 19:34 - Edytowane przez kordos dnia 06-03-2011 19:35
#kordos - user - max%
zadyma napisał/a:
Jak jeszcze miałem Disney Channel to oglądałem od czasu do czasu. Serial typowy dla Disneya czy jakiś tam głupi humor

Dlatego właśnie nie oglądam seriali Disney'a.... próbowałem (szczególnie ze względu na Demi), ale nie mogę tego przetrawić.
Rozumiem absurd, ale absurd by nie być idiotyzmem powinien być w miarę inteligentny... tutaj mamy idiotyzm imo.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online