Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 05:57
OnLine: 32, statystyki
index > Media > Serial
Temat: Hannah Montana
Dodane: 16-02-2010 14:27 - Edytowane przez by_ikar dnia 16-02-2010 17:55
#songomat - user - 70%
Serial opowiada o dziewczynie prowadzącej podwójne życie jako Miley Stewart, przeciętna nastolatka za dnia i Hannah Montana, światowej sławy nastoletnia piosenkarka pop nocą. Jej druga osobowość jest jednak bardzo pilnym sekretem, o którym wie tylko rodzina i najbliżsi przyjaciele.

Serial bardzo popularny w USA jak i w reszcie świata. Jak zahaczę czasem o Disney Channel to sobie go obejrzę. Dialogi czasem śmieszne. Lubię sobie popatrzeć jakie mają "problemy" nastolatkowie. Normalnie sielanka :p

--------------------
Dodane: 16-02-2010 14:36 - Edytowane przez Bociak dnia 16-02-2010 14:40
#Bociak - user - max%
Jak dla mnie ten serial to dno... Ogólnie gdy widzę Miley "Cyrus" (xD) robi mi się nie dobrze. Sztuczna gra aktorska, tylko ojciec potrafi tam naturalnie zagrać. Jedyną możliwą komedią Disneya jest "Nie ma to jak hotel", z którego można się miejscami pośmiać, reszta jest cienka.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-02-2010 14:43
#Ippo - user - 80%
Nie widziałem ani razu tego serialu, ponieważ nie mam tego programu na, którym to leci, aczkolwiek znam to z opowiadań kolegów z demotywatorów i chodząc do sklepu wszędzie widzę tą dziewczynę z podpisem Hannah Montana. Oceniać tego nie będę, bo nie widziałem :p

--------------------
Dodane: 16-02-2010 14:50
#Fa1SE - user - 30%
Hanna Montana To Niezaciekawy Serial .. A Nie Ma To Jak Hotel Jest Najciekawsza Odsłoną Disney Channel,Można Się W Niej Nieźle Uśmiać.
Pozdrawiam

--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał
Dodane: 16-02-2010 15:57
#Darknes - user - max%
Jak ledwo co mieliśmy antenę satelitarną to trochę tego oglądałem xD Miejscami może i nawet zabawne ale ogólnie nudne xD Co d gry aktorskiej to się z Boćkiem nie zgodzę bo oni sztucznie nie gają tylko po prostu mają taki debilny image stworzony xD A Miley jest dobrym przykładem na to, że dzięki kasie można mieć sławę bo zarobiła na serialu i nagle stała się z niej wielka piosenkarka xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 16-02-2010 19:45
#Blade - user - max%
Mój brat czasem to ogląda i wtedy dobie myślę że go chyba zmysły opuściły :o . Debilny to mało powiedziany, po prostu pusty, bezsensowny serial kręcący się wokoło jakieś tam nastolatki która po prostu kupiła sobie sławę.

--------------------
Dodane: 16-02-2010 21:51
#enigma - user - max%
Moja siostra czasami jak jest w domu to ogląda, ale mnie to nie kręci. :d Jakoś takie to głupawe zdeka, co prawda czasami są śmieszne scenki, ale nie będę na te ewenementy czekał, także tego nie oglądam. :p

--------------------
Dodane: 16-02-2010 21:57
#Darknes - user - max%
Ja raz byłem u koleżanki i jej siostra nie wiem dokładnie ile ma ale coś ok 20 lat oglądała Disney Channel xD O matko jaka tam kłótnia o pilota była xDD Ale ją przegłosowaliśmy i musiała wyłączyć ten szajs xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 18-02-2010 21:14
#Zuza - user - max%
Nie przepadam za serialem Hannah Montana, wolę Lizze McGuire, którą oglądałam jak byłam młodsza. Jakkolwiek film kinowy ponoć nie jest taki zły, więc pewnie kiedyś sobie obejrzę. Muszę przyznać, że ostatnio jak siedziałam na komputerze mojego chłopaka to znalazłam bardzo fajną piosenkę, która nawet tekst ma niegłupi, a mianowicie http://www.youtub...wWRe_Xf1k4 xD

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 19-02-2010 13:17
#songomat - user - 70%
Nie miałem okazji posłuchać wcześniej tej piosenki a nawet fajna xD Zdarza im się czasami nagrać coś wartościowego jak na Disney Channel.

--------------------
Dodane: 19-02-2010 14:34
Hehe Hannah Montana ? PAre razy oglądałem, ale wkurzali mnie Aktorzy.
Jedyna najlepsza produkcja Disney Channel & Disney XD jest Nie ma To jak Hotel i Nie ma to Jak Statek no i Czarodzieje z .. (nie pamietam nazwy)

Hehe pozdrawiam. :d :d :d

--------------------
Dodane: 19-02-2010 16:54
#by_ikar - systemadmin - max%
Zuza napisał/a:
Muszę przyznać, że ostatnio jak siedziałam na komputerze mojego chłopaka to znalazłam bardzo fajną piosenkę, która nawet tekst ma niegłupi, a mianowicie http://www.youtub...wWRe_Xf1k4 xD

Nie chwal się :p

Cóż mnie takie coś się bardzo się podoba, ciężko żeby mnie to bawiło, nie mój gust.. Wolę obejrzeć coś co ma jakieś przesłanie, nie szukam tępej idolki nastolatek..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 21-02-2010 16:37
#Plastus - user - max%
Moja siedmioletnia siostra przepada za Montaną. Musi mieć dosłownie wszystko co posiada na sobie jej podobiznę. Od piórnika po koszulkę.

Dodane: 27-02-2010 17:47
#olek_mi - user - max%
Nie oglądam tego serialu, ale muszę wiedzieć czym się tak ludzie podniecają :p . Zatem obejrzałem 2-3 odcinki w tv i może młodszych ode mnie to bawi, bo mnie tego typu seriale nie ruszają. Wolę w tym czasie obejrzeć jakiś dokument na Discovery, albo sport :d .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 28-02-2010 14:44
#pacin - user - 90%
Serial ten leci na programie pierwszym telewizji polskiej w niedziele rano, chyba. xD Obejrzałem parę odcinków, lecz nie całych bo mnie to za bardzo nie interesuje. Gdyby ten serial opowiadałby o tym bracie głównej bohaterki to było by ciekawiej bo czasami koleś ma śmieszne sytuacje.
Ps. Plastuś, siostra mojego kolegi też ma 7 lat i także musi mieć wszystko z podobizną tej plastikowej dziewczyny. Raz gdy byłem u niego widziałem takie strasznie różowe kapcie z serduszkiem na których była właśnie ta idolka małych dziewczynek.

--------------------
Dodane: 28-02-2010 20:58
#Blade - user - max%
He he, 7 latka wiadomo, głupia jeszcze itp. Ale u mnie w szkole chodzi dziewczyna do 1 klasy, czyli ukończyła 16 lat i też, wszystko ma z tą Montaną [umarl] Brak jakiegokolwiek gustu by ubierać się w tym stylu, w takim wypadku na prawdę można pomyśleć że telewizja ogłupia...

--------------------
Dodane: 28-02-2010 21:03
#Pepe - user - max%
Ja nie mogę z cierpieć , że taki syf w ogóle przedarł się do TV :o Oglądałem to kilka razy,ale za fajne to to nie jest. Denne jednym słowem . Później dzieci wyrastają na różowe plastiki .. smutne .

--------------------
iSayumi
Dodane: 01-03-2010 19:23
Nie wyczekuje zbytnio na ten serial, gdyż za nim nie przepadam, a podobizna Hanny Montany (która widniej prawie na wszystkim), wręcz mnie dobija. Jak nic ciekawego nie leci w telewizji, a na to się natknę, to czasami oglądam.

Ostatnio natrafiłam na odcinek, jak Lily i Oliver byli już parą, i bali się o tym powiedzieć Miley. Nawet nie obejrzałam go do końca, bo tak mnie znudził, że zasnęłam...

--------------------

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 11-03-2010 23:01 - Edytowane przez Macias dnia 11-03-2010 23:01
#Macias - user - max%
Byłem nawet w zeszłym roku na kolonii językowej i dzieciaki z młodszych grup miały tam jakieś wręcz fankluby Hanny Montany xD Ogólnie nie ma to jak kicz i lameria... No ale czasami takie proste produkcje trafiają do odbiorców i robią komercyjny sukces.

--------------------
Dodane: 12-03-2010 17:31
#by_black - systemadmin - max%
O ile wiem to już nie będzie kolejnych sezonów, co mogę powiedzieć na temat serialu? Obejrzało się trochę tego i o ile nienawidzę Miley w rzeczywistości to w serialu bardzo fajnie spełnia swoją rolę, naprawdę ogólnie to chyba jeden z najlepszych seriali disneya.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online