Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:08
OnLine: 35, statystyki
index > Hydepark
Temat: Gadanie do siebie
Dodane: 19-02-2010 15:43
#Arti1915 - user - 80%
Ja w nocy jak śpię to gadam do siebie (raz mnie nagrali), a nieraz jak jestem sam w domu i gram np. W CoD-a i ktoś mi zpierd.... serię ofiar to czasami poklnę do siebie.

--------------------

Dodane: 19-02-2010 16:15
#Tomson - user - 90%
Ja bardzo często prowadzę taki monolog. Przy ludziach staram się powstrzymywać, ale kiedy jestem sam, to nie widzę powodu, aby nie myśleć na głos.

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 19-02-2010 16:34
#Pepe - user - max%
Ja to prędzej taki wewnętrzny monolog,ale o tym jest już osobny temat o ile pamiętam. Jak już do siebie gadam to raczej z powodu napływu jakiś emocji. Zdarzy się " jupi " z szczęścia czy " kurde " z złości . Ale tak żebym do siebie gadał szczególniej,to nie zauważyłem .

--------------------
iSayumi
Dodane: 20-02-2010 00:40
#blade81 - user - 80%
No taki temat to tylko Jędruś,widać że masz ze sobą problemy^^ Myślę,że każdy tak ma,mnie to również nie ominęło.Gdy jestem sam to zawsze w mej głowie kotłuje się pełno pomysłów,prowadzę wtedy w myślach rozwinięte monologi,a czasem wręcz dialogi co po pewnym czasie wydaje mi się dziwne i pytam sam siebie dlaczego ja to robię,kontynuując tą pogawędkę tylko na inny temat.Gdy jestem na mieście i chce mi się śmiać z czegoś,czy to mi się oś przypomni czy też ktoś przed chwilą zrobił/powiedział coś śmiesznego to z trudem się powstrzymuję by nie wyjść na idiotę ;p
Cóż,nie ważne jakby to wyglądało dla osoby postronnej,to pomaga poskładać myśli,skupić się na czymś.Coby wam nie mówili,nie przejmujcie się

--------------------
Dodane: 20-02-2010 10:00
#zielony - user - 90%
Jak każdy mam w sobie coś z psychola. Zwykle gadam do siebie jak np. pokłócę się ze starą i nie mam do kogo się wyżalić. Wtedy mogę wypłakać się sobie xD. Z lekka dziwne ale przy najmniej nie jestem osamotniony :p

Dodane: 20-02-2010 10:37
Ja czesto tak mam ze nap..lam do siebie .. to taki nawyk hehe..

Czasami z psem sobie gadam jak gram na kompie heh ;) [szeroki] [szeroki]

--------------------
Dodane: 20-02-2010 12:00
#Karolex - user - 90%
Nucenie to dla mnie normalne. Czy idę do szkoły czy w domu przed komputerem to sobie coś śpiewam. Sam do siebie nałogowo jakoś nie gadam, tylko czasami jak jestem sam to sobie zaklnę pod nosem jak mi coś nie wychodzi. Kiedyś był temat o monologu wewnętrznym. Ten jest podobny. Jednak gadanie samemu do siebie jest dużo dziwniejsze.

--------------------
Dodane: 15-04-2010 10:17
#by_black - systemadmin - max%
Ostatnio jak coś robię i mi nie wychodzi, to strasznie ku**, jeżeli można zaliczyć to do gadania do siebie, to zacząłem robić to notorycznie, mam nadzieje że nie czeka mnie przez to kaftan, bo nie będzie mi w nim za dobrze xD

Dodane: 15-04-2010 14:45
#malpex - user - max%
Nie przeklinanie jest normalne ;p ja tez to bardzo często robie jak cos nie wychodzi, według mnie nawet głośne myslenie nie jest czyms nie normalnym. Bo czasami też to mi sie zdarza a nie chce byc nigdzie zamknięty :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 15-04-2010 16:58
#Cyrus - user - max%
No myle, że przeklinanie nie jest rozmową ze sobą xD Jest to głośne wyrażanie emocji które nawet u mnie jest powszechne. Jak powiem kur*a przez zęby to od razu lepiej się czuje xD Gorzej jakbyś mówił "Co ja kur*a odpier*alam ", to już podchodzi pod monolog ^^

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 18-04-2010 00:45
#by_black - systemadmin - max%
No ja właśnie mam takie monologi często w swoim scenariuszu dnia, ale one jak już powstają to w wyniku tego, że robię coś, ale w głowie siedzi mi myśl na zupełnie inny temat i koniec, końców robię coś zupełnie innego xD

Dodane: 18-04-2010 00:54
#Kwik - user - 10%
Dla mnie śmianie się do siebie to normalka. Często klnę, gadam do siebie ale najlepsze co robię to monologi gdzie opisuje coś komuś , gadam do siebie ale do kogoś zazwyczaj zaczynam "Proszę państwa oto jest..." Wiem że to chore ale i tak nikt mnie nie słyszy to co mi tam :d

--------------------
Dodane: 21-04-2010 19:42
#Cheon - user - 90%
Często tak gadam, ale jeszcze częściej prowadzę takie dziwne monologi w myślach xD
Choć czy takie dziwne? Często rozplanowuję sobie dzień, jak mam w szkole jakieś nieprzyjemności z ''wrogami'' to staram się wyobrazić siebie, jakbym zachował się w danej sytuacji, a i tak zawsze działam instynktownie ;) Często gadam ze sobą w myślach. Rozmyślam o świecie... Niczym fizolof ;)

--------------------

Dodane: 12-05-2010 12:54
#JCD - user - max%
Ci złośliwcy, co już mi zaczynali współczuć mogą zobaczyć, że to nie jest tylko mój problem :p A tak w ogóle co w tym złego, dzięki temu zawszę mogę porozmawiać z kimś inteligentnym :)

--------------------

Dodane: 12-05-2010 14:03
#Skalp - user - 40%
Mam kolegę w klasie, który na egzaminie gimnazjalnym sam do siebie mówił, aż komisja go musiała uciszyć (to tak z innej bajki, bo on w ogóle jakiś dziwny jest, 0 inteligencji, do naszej klasy dostał się tylko dlatego, że na pamięć wszystko wkuwa).
Osobiście podobno mówię czasami coś w snach, no i oczywiście głośne "ja pi*rdolę" na dobre rozpoczęcie dnia jak rano trzeba wstać...

--------------------

"I'll keep you by my side with my superhuman might..."
Dodane: 13-05-2010 17:17
#Bociak - user - max%
Mam kolegę w klasie, który na egzaminie gimnazjalnym sam do siebie mówił, aż komisja go musiała uciszyć (to tak z innej bajki, bo on w ogóle jakiś dziwny jest, 0 inteligencji, do naszej klasy dostał się tylko dlatego, że na pamięć wszystko wkuwa).

To już naprawdę dziwny przypadek... Ciekawe jak musieliście się czuć wnerwieni, słuchając przeszkadzającego kolegę. ;) Tak więc, lepiej pewnych nawyków się oduczyć.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 18-05-2010 10:41
#axell147 - user - 10%
JCD napisał/a:
Czy rozmawiacie ze sobą? Gadacie do siebie pod nosem, uśmiechacie się, nawet w miejscach publicznych? Mama mi zwraca uwagę, że jak idę ulicą i się śmieje to wyglądam jak psychol :| Macie podobne "problemy"? :)

dexter86 napisał/a:
no mi sie nie zdarzyło gadac do siebie idąc chodnikiem np do sklepu hahaha ale często ze soba gadam XD az czasem sobie myśle,że mam zdrowo nierówno pod kopułą XD

Też mam takie sytuacje ze gadam sam do siebie jak sie wkurze albo cos analizuje. czytajac niektore komenty, mialem usmiech na ustach albo wczoraj w sklepie zaczelem sie smiac dosc ocno przypomnialem se jak kumpla leb w kiblu wyladowal szybko wyciaglem fona zeby udawac ze to z es`a. gadanie do siebie to normalne albo takie usmiechannie sie raz zje***** se kompa to przeklinalem do monitora xD tak to jest pozdro

Dodane: 29-05-2010 13:26 - Edytowane przez kordos dnia 29-05-2010 13:30
#kordos - user - max%
Ja dosyć często gadam do siebie, sam sobie daje razy, coś analizuję, jak jestem z siebie zadowolony to sobie mówię jaki jestem zajebisty, jak coś zrobię źle to jaki jestem beznadziejny... jednak staram się robić to tylko w myślach, chociaż czasem zdarza mi się iść i coś do siebie szeptać, kiedy mam jakiś pomysł, albo coś sobie przypominam, tylko, że wtedy ludzie jakoś dziwnie patrzą. :d

Ogólnie często zauważam, że mam takie sytuacje jakbym Ja-Obserwator (czyli ten jakby tylko patrzący na moje życie, z dystansem do niego) mówił do Ja-Doświadczającego (czyli tej części aktywnie działającej, doświadczającej, będącej w środku życia a nie obserwującej)... chyba to nie jest początek jakiejś choroby? xD

Dodane: 27-07-2010 16:56
#Sango - user - 100%
Czasami gadam do siebie , bo kto przecież może lepiej mnie zrozumieć jak nie ja sam , co nie ? xD , raczej w miejscu publiczym nie robie głupich min żeby nie wygladać jak psychol , chociaż nie mówię że się w domu nie zdarza.

--------------------

Dodane: 27-07-2010 17:07
#Cinek06 - user - 40%
Ja czasem w domu coś do siebie powiem na głos, np "Ale ze mnie thebill !", czy "Jehehe, gaczia" W sensie gotcha xd Ale to rzadkość, jak już w ogóle ze sobą gadam, to głównie w głowie ;d Tylko mam nadzieję, że tego tematu nie przegląda nikt z psychiatryka :o

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online