Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:31
OnLine: 35, statystyki
index > Hydepark
Temat: Gadanie do siebie
Dodane: 27-07-2010 17:34
Najczęściej gadam do siebie jak gram.. Nie wiem czy pod lekarskim kontem widzenia jest to normalne ale cóż widziałem dziwniejsze rzeczy w życiu .. ;p

Dodane: 27-07-2010 17:42
#Bociak - user - max%
Najczęściej gadam do siebie jak gram... Nie wiem czy pod lekarskim kontem widzenia jest to normalne ale cóż widziałem dziwniejsze rzeczy w życiu ... ;p

Nic strasznego. :p Ja choć nie grałem z pół roku (albo więcej) pomijając Icy Towera, to kiedyś zdarzało mi się coś mruknąć, czy komentować. ;)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 27-07-2010 18:08
#kordos - user - max%
Bociak napisał/a:
Najczęściej gadam do siebie jak gram... Nie wiem czy pod lekarskim kontem widzenia jest to normalne ale cóż widziałem dziwniejsze rzeczy w życiu ... ;p

Nic strasznego. :p Ja choć nie grałem z pół roku (albo więcej) pomijając Icy Towera, to kiedyś zdarzało mi się coś mruknąć, czy komentować. ;)

Dokładnie, moje gadanie do siebie, o którym wcześniej pisałem, to jest dopiero gadanie do siebie - takie autokomcie są jak najnormalniejsze, to taki poziom "easy" w tej chorobie xDD

Dodane: 27-07-2010 18:33 - Edytowane przez Bociak dnia 27-07-2010 18:33
#Bociak - user - max%
Dokładnie, moje gadanie do siebie, o którym wcześniej pisałem, to jest dopiero gadanie do siebie - takie autokomcie są jak najnormalniejsze, to taki poziom "easy" w tej chorobie xDD

Gadanie do siebie przy grze nie jest niczym złym, chyba że przy tym traci się kontrolę nad sobą. :) A wtedy to jest to już ciężki przypadek. :p

--------------------

Dodane: 28-07-2010 13:54
#pacin - user - 90%
Gadam do siebie ale tylko w myślach. Czasami jak piszę z kumplem przez GG to się śmieję do monitora. Nie robię także dziwnych min. Ogólnie jestem normalny. Niektórzy śpiewają słysząc znajomą piosenkę, ja za to łapię chwyty na niewidzialnym gryfie gdy słyszę znaną piosenkę i to jest odruch niekontrolowany.

--------------------
Dodane: 29-07-2010 15:39 - Edytowane przez kordos dnia 29-07-2010 15:40
#kordos - user - max%
pacin napisał/a:
Niektórzy śpiewają słysząc znajomą piosenkę, ja za to łapię chwyty na niewidzialnym gryfie gdy słyszę znaną piosenkę i to jest odruch niekontrolowany.

Przecież można robić jedno i drugie na raz, z reszta sam tak czasem robię, chociaż nie jest to granie na gitarze, co po prostu... wyrażanie emocji spowodowanych słyszanym dźwiękiem w postaci gestu. :p

Dodane: 29-07-2010 15:42
#Bociak - user - max%
Niektórzy śpiewają słysząc znajomą piosenkę, ja za to łapię chwyty na niewidzialnym gryfie gdy słyszę znaną piosenkę i to jest odruch niekontrolowany.

Niektórzy za to symulują grę na perkusji, różne to są odruchy. ;) Ja sam niekiedy tak robię, choć zazwyczaj słuchając muzyki wszystko mam na swoim miejscu. :)

--------------------

Dodane: 05-01-2011 23:13
#zadyma - user - 90%
Nigdy nie gadam sam do siebie bo to straszna głupota, wszystko co chcę przemyśleć to myślę sobie w głowie po cichu i "we dwóch" zawsze coś wymyślę. Czasami może jak coś rysuje(od gimnazjum nie mam plastyki więc nie rysuję) to będę coś mamrotał że to źle a to trzeba poprawić itp.

Dodane: 06-01-2011 14:29
Ja mam to samo. :o Podobnie jak mój ojciec. Idę kiedyś z kuzynką,a z nad przeciwka idzie mój tata, który nas nie widzi. I mamrotał tam coś pod nosem. Byliśmy tak uśmiani ponieważ wyglądało to tak jakby był psycholem xD Tak jak napisał kolega wyżej. Śmiałem się wtedy a teraz sam sobie coś tłumaczę a nawet będąc samemu w domu gadam do siebie. Pytam się siebie co zjem na śniadanie/obiad/kolację. Chociaż na dworze mam z tym pewne zahamowanie ale darzy mi się coś wyszeptać do Siebie. :)

--------------------

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.
Dodane: 06-01-2011 18:25
#Dawidch - user - 0%
lol psychopata ? w takimrazie jestem seryjnym samobójcą bo ciągle to robie :p a tak to raczej nawyk

Dodane: 06-01-2011 20:51
#Cyrus - user - max%
Jeśli powiedzenie do siebie "ku*wa" na głos jest rozmawianiem z samym sobą to tak :d Bo w innym wypadku nie przypominam sobie sytuacji żebym ześwirował xD

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 06-01-2011 20:56
#owerfull - user - max%
kordos napisał/a:
Ja dosyć często gadam do siebie, sam sobie daje razy, coś analizuję, jak jestem z siebie zadowolony to sobie mówię jaki jestem zajebisty, jak coś zrobię źle to jaki jestem beznadziejny... jednak staram się robić to tylko w myślach, chociaż czasem zdarza mi się iść i coś do siebie szeptać, kiedy mam jakiś pomysł, albo coś sobie przypominam, tylko, że wtedy ludzie jakoś dziwnie patrzą. :d

Ogólnie często zauważam, że mam takie sytuacje jakbym Ja-Obserwator (czyli ten jakby tylko patrzący na moje życie, z dystansem do niego) mówił do Ja-Doświadczającego (czyli tej części aktywnie działającej, doświadczającej, będącej w środku życia a nie obserwującej)... chyba to nie jest początek jakiejś choroby? xD

Nie, Kordos to jest "oświecenie".Ja tam najczęściej gdy jestem sam to mówię "o k*rwa" i jakieś inne słówka xD.Najczęściej to gadam z samym sobą w myślach xD.Już nie będę mówił o czym sobie myślę bo to chyba każdy zrozumie ;) .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 06-01-2011 21:07
#Henkok - user - 80%
Ja gadam do siebie po cichu jak ostro główkuję.A tak to to raczej mi się nie zdarza chyba że analizuje jakąś rzecz :d .

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 06-01-2011 21:45
No jak mi się nudzi, czy coś sobie myślę, czy wymyślam kontynuacje DB ;o to gadam trochę do siebie ale raczej w myślach. Gorzej jak gestykuluję rękami -.-
Generalnie to jest normalne że sobie człowiek nuci albo się "śmieje do monitora" gdy przeczyta coś śmiesznego, lub przypomni sobie coś.
Mam nadzieję że nikt nie przegląda tego tematu z budynku z napisem "Psychiatra"...

Dodane: 06-01-2011 21:53 - Edytowane przez Kayleigh90 dnia 08-01-2011 23:47
#mike97 - user - 0%
no ja cały czas [treść wymoderowana] do siebie ;dd ale jak nikogo w chacie niema ;d przeklinam i wogole...

--------------------
Zapraszam do komentowania i oceniania moich rysunków:
http://dbpolska.n...opic/13049
Dodane: 28-02-2011 15:41
#Sango - user - 100%
Czasem się zdarza mówić do siebie ale nie na głos tylko tak w sobie...zdarza się uśmiechnąć w miejscu publicznym ale nic więcej.

Znam takiego gościa z którym chodziłem pół podstawówki i całe gimnazjum i na każdej przerwie gadał głośno sam do siebie,tak jakby z kimś rozmawiał.

Dodane: 28-02-2011 16:27
Mi też sie czasem zdarza ;P często jak nagrywam muzyke to sama siebie ochrzaniam ( jak np zły klawisz nacisne albo chwyty na gitarze mi sie pomylą ) xD

:d :d :d

Pozdro ;*

--------------------
" Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy, lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają "

Akira Toriyama

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

"Życie ludzkie jest jak koń mijający nas w galopie"

Przeczytałam na chińskiej herbatce z wróżbami ;>
Dodane: 28-02-2011 16:45
#blade81 - user - 80%
Czasem lubię porozmawiać z kimś inteligentnym,a że sam jestem dobrym słuchaczem,więc najlepiej rozmawia mi się z samym sobą xD a tak wgl to cycki cycki ;p

--------------------
Dodane: 28-02-2011 17:46 - Edytowane przez razor0803 dnia 28-02-2011 17:52
W moim życiu też takie mówienie do siebie mi sie zdarza xD Oczywiście także śmieje się przed monitorem czy trzymając telefon w ręku ;D tak już jest jak przeczytam cos co mnie rozśmieszy (normalne wg mnie). Jak gram np. w NFS czy Cod 4 to jak mnie cos wnerwi to przeklinam itp. dośc głosno! ^^
Gdy mam cos szybko policzyc, obliczyc itp. a cos nie daje mi sie skupic to musze na głos a jak to nie daje efektu - z liscia walne sie w twarz i jest git ;DDDDD

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online