Dodane: 27-02-2010 16:05
Nie posiadam żadnych, jakoś wole sam coś wymyślić na poczekaniu. Ani nie są one jakoś autentyczne, a tym bardziej od nas. Jakoś dziwnie bym się czuł gdybym zdobył uznanie w oczach dzięki przedstawionym tutaj tekstom. Jak mam powiedzieć coś głupiego to wole się nie odzywać.

Dodane: 27-02-2010 18:15
amiętam jak Olek się chwalił swoim doświadczeniem i zapodał swój super sposób na podryw,a tekst brzmiał " Bolało Cię ? Jak z nieba mi spadłaś " coś w ten deseń . Uśmiałem się wtedy , pozdro Olo ;* xD
Zaraz, że mój sposób..ech wy wszystko przekręcacie

. Pisałem, że znam taki tekst i wersja brzmiała z Bolało? => Ale co? => Jak mi z nieba spadłaś. Pepe z twoją interpretacją zabrzmiało to mega tandetnie prawie jak ten ten tekst z widłami xD.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 27-02-2010 18:18
No sry , ale twoja wersja jest równie tandetna. Powiedz mi czy jakaś laska dała się na to nabrać ? Czy może dostałeś liścia w twarz ?

Bo jakby dziewczyny się na takie coś nabierały, to czas umierać

Dodane: 27-02-2010 22:27
[quote]Bo jakby dziewczyny się na takie coś nabierały, to czas umierać

[quote]
Dobra, kiedy zaczynamy ?

Dodane: 27-02-2010 22:45
Rozumiem,że masz na myśli fakt,że się nabierają ?

Być może, moja kariera podrywacza jest jeszcze uboga więc nie wiem . Jeśli naprawdę miałoby tak być to umieramy,nawet dziś

Dodane: 27-02-2010 23:42 -
Pepciu jako, że jesteś młody to długa droga przed tobą i wiele metod, oraz sztuczek będziesz musiał zastosować na nowo poznanych dziewczynach, żeby zdobyć doświadczenie. Przyznam, że sam nie używałem tego akurat tekstu, ale kolega przy mnie tak zabajerował i po skutkowało, ale to wszystko zależy od miejsca, czasu, atmosfery i świadomości drugiej osoby xDD.
--------------------

Dodane: 28-02-2010 14:55
Ja gdzieś słyszałem fajny tekst na podryw. To leciało jakoś tak: Jak kupisz mi jeasny to zrobię ci... No i dalej już nie pamiętam. xD
Ogólnie to ja jestem za wstydliwy żeby jakieś teksty walić do lasek żeby je poderwać. Uważam jeszcze że jestem za młody jeszcze na takie rzeczy. xD
--------------------

Dodane: 28-02-2010 21:16
olek_mi napisał/a:
Pepciu jako, że jesteś młody to długa droga przed tobą i wiele metod, oraz sztuczek będziesz musiał zastosować na nowo poznanych dziewczynach, żeby zdobyć doświadczenie. Przyznam, że sam nie używałem tego akurat tekstu, ale kolega przy mnie tak zabajerował i po skutkowało, ale to wszystko zależy od miejsca, czasu, atmosfery i świadomości drugiej osoby xDD.
Olciu (xD) jako , że jesteś jeszcze młody nie zrozumiesz,że poważne dziewczyny,jak ty to ująłeś laski się na takie coś nie nabierają,czuć tandetą. Bardzo cenię sobie twoje rady jako że jesteś masterem nad masterami,ale jak już będę chciał zagaić do dziewczyny to zrobię do raczej w naturalny sposób

Będę sobą a jak jej się nie podoba to do .. widzenia

Dodane: 28-02-2010 21:17
pacin napisał/a:
Ja gdzieś słyszałem fajny tekst na podryw. To leciało jakoś tak: Jak kupisz mi jeasny to zrobię ci... No i dalej już nie pamiętam. xD
To jest teks z glaerianek i nie o to w tym tekście chodziło by stosować go na podryw
--------------------

Dodane: 28-02-2010 21:29
Mości panowie, zwłaszcza tutaj zwracam się do Olka, ja mam jeden, sprawdzony sposób, z zastosowaniem paru socjotechnik - mówienie o tym, czego się chce wprost, z tym że najpierw mała rzecz, a potem większa ;p
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 28-02-2010 22:09 -
Pepe napisał/a:olek_mi napisał/a:
Olciu (xD) jako , że jesteś jeszcze młody nie zrozumiesz,że poważne dziewczyny,jak ty to ująłeś
laski się na takie coś nie nabierają,czuć tandetą. Bardzo cenię sobie twoje rady jako że jesteś masterem nad masterami,ale jak już będę chciał zagaić do dziewczyny to zrobię do raczej w naturalny sposób

Będę sobą a jak jej się nie podoba to do .. widzenia
Pepuniu znajdź mi kochany tutaj sformułowanie, gdzie użyłem słowa "laski"

. Czy ja kiedykolwiek napisałem, że wyjeżdżam z takimi tekstami? Na pewno na początek trzeba być sobą, potem jak już się zdecydujemy to należy postępować wedle wytycznych Kasi, a dopiero na koniec jak już dziewczyna będzie dobrze nas znała to możemy wyjechać z jakimś tandetnym tekstem, bo nawet jak nie podziała to będzie tylko powód do wspólnego śmiechu

.
--------------------

Dodane: 28-02-2010 22:14
Na pewno na początek trzeba być sobą, potem jak już się zdecydujemy to należy postępować wedle wytycznych Kasi, a dopiero na koniec jak już dziewczyna
będzie dobrze nas znała to możemy wyjechać z jakimś tandetnym tekstem, bo nawet jak nie podziała to będzie tylko powód do wspólnego śmiechu

.
No to się uśmiejesz - ja zastosowałam to na kimś, kto mnie już bardzo, bardzo dobrze zna od dobrych kilku lat ;p Wolno nam to szło, ale w końcu się zdecydowałam na powiedzenie, czego chcę ;p Choć nie można powiedzieć na 100%, że kolesia wyrwałam
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 16-05-2010 15:07 -
http://demotywato...-na-podryw tu są bardzo dobre teksty, na wiejskim festynie albo w disco clubie w mieście na pewno zadziałają jeśli będziecie chcieli wyrwać szympansa xD

Dodane: 29-05-2010 13:21
Najlepsze teksty na podryw?
To bezsprzecznie: "Pierdolniem w śline bejbe?" "Siema maleńka wijesz sie jak liana i tak se rozkminiam, że ci trzeba Tarzana" oraz "I co? Srałaś?" wypowiedziane do dziewczyny wychodzącej z toalety.

Dodane: 29-05-2010 13:40
Żadnych tekstów sobie nie przypominam, ale wiele już takich słyszałem. Da się nieźle pośmiać, ale jakby ktoś miałby użyć tych tekstów w praktyce, to byłby prawdziwym hardkorem.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-05-2010 14:56 -
Kazdy ma swoje teksty na pdoryw i lepiej miec swoje teksty niz czyjes bo mozemy się osmieszyc albo cos . Ja zawsze podrywam po swojemu . Jesli ktos naprawde ptrzebuje pomocy to ten post moze mu pomóc !!! heh POZDRO
--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodane: 31-05-2010 13:41
Rocky napisał/a:http://demotywato...-na-podryw tu są bardzo dobre teksty, na wiejskim festynie albo w disco clubie w mieście na pewno zadziałają jeśli będziecie chcieli wyrwać szympansa xD
Hahaha

Najlepsze IMO to "fajna jesteś dupa z ryja". Niektóre są na tyle dobre, ze można je wypróbować na kimś, kto posiada duże poczucie humoru i dystans do siebie
--------------------

Dodane: 31-05-2010 14:32
I. Cześć mała jakiego masz koloru futrzaka?
II. EE no wiesz yyy Agnieszka nooo yyy ee no jak by yyyy ci to ee powie (przerywa dziewczyna) Nie bądź śmieszny.
III. Hej mała wyskoczymy gdzieś?
Nie mam więcej pomysłów xD

Dodane: 03-06-2010 11:31
JCD napisał/a:Rocky napisał/a:http://demotywato...-na-podryw tu są bardzo dobre teksty, na wiejskim festynie albo w disco clubie w mieście na pewno zadziałają jeśli będziecie chcieli wyrwać szympansa xD
Hahaha

Najlepsze IMO to "fajna jesteś dupa z ryja". Niektóre są na tyle dobre, ze można je wypróbować na kimś, kto posiada duże poczucie humoru i dystans do siebie
Dobre jeszcze jest "dokąd kopytkujesz piękna gazelo" prawie nie jest chamskie i w pewnym sensie jest nawet dobrym tekstem

muszę wypróbować na kimś ;P

Dodane: 03-06-2010 11:59
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.