Dodane: 15-02-2010 21:05
Tutaj możemy pochwalić się znajomością ciekawych teksów na podryw, które niekoniecznie chcielibyście wypróbować w rzeczywistości
Mój faworyt to: "Chciałbym być zgniecionym przez twoje bimbałki" xDDD
Jak ktoś nic sobie nie przypomina, można coś na szybko wymyślić, lecz ja ich skuteczności nie będę za was sprawdzał
--------------------

Dodane: 15-02-2010 21:10
Ale jak chcesz to sprawdź ten tekst : "Tak ci sakwę przetrzepie,że ani grosik w niej nie zostanie" xD Może niektórzy wiedzą z jakiego to filmu jest tekst, było w nim trochę podobnych xD
--------------------

Dodane: 15-02-2010 21:15
--------------------
こんにちは私はバイオレット午前
" 急いでゆっくりと
"
Zarabiaj przez internet !
Wszystko za darmo ! Więcej info... pisz na PW

Dodane: 15-02-2010 21:25
No słyszało sie takie teksty xD ostatnio mi koleżanka powiedziała ze dostawała takie teksty od mojego kumpla xD
Według mnie jednym z lepszych jest: 'Bardzo bolało jak spadałaś z nieba?' xD
--------------------
-------------------------------

Dodane: 15-02-2010 21:28
ten tekst od malepxa jest niezły

ja znam taki:
'masz mape? bo gubię się w twoich oczach' xD
Znam takich tekstów sporo ale jakoś nie moge teraz na chop siup sobie przypomnieć ale jak sobie przypomne to dam więcej
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 15-02-2010 21:40
JCD napisał/a:Tutaj możemy pochwalić się znajomością ciekawych teksów na podryw, które niekoniecznie chcielibyście wypróbować w rzeczywistości
Mój faworyt to: "Chciałbym być zgniecionym przez twoje bimbałki" xDDD
Jak ktoś nic sobie nie przypomina, można coś na szybko wymyślić, lecz ja ich skuteczności nie będę za was sprawdzał
No i dobrze, że takiego czegoś nie chciałbyś wykorzystać, bo to by się skończyło plaskaczem w większości przypadków. Ja to mam jeden taki tekst, ale go nie użyję, bo trochę wulgarny jest xDD A z resztą, domyślcie się sami xDD
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 15-02-2010 21:47
Nawet ciekawy zbiór. Ten nr 2 na liście z ojcem-złodziejem jest tak żenujący, że ciężko mi to opisać
No i dobrze, że takiego czegoś nie chciałbyś wykorzystać, bo to by się skończyło plaskaczem w większości przypadków.
Dobry pomysł

Podchodzimy, rzucamy tekstem w stylu "zapamiętaj moje imię, bo za niedługo będziesz je krzyczeć" i możemy trenować uniki ataków wymierzonych w naszą facjatę lepiej niż w lokalnym dojo
--------------------

Dodane: 15-02-2010 22:12
Mój koleś, dobry koleś kiedyś zastosował taki tekst do dziewczyny dzwoniąc do niej na komórkę: "Czy w niebie nie zgubili anioła? Bo chyba z nim rozmawiam

" Dawno to było, ale tekst się dziewczynom spodobał
A z tym poleconych przez #FioleK18 najlepsze jest chyba number 2

"Twój tata chyba jest złodziejem..." nieźle się zaczyna;D Ciekawa jaka laska wytrwa zanim to do kończysz
--------------------

Dodane: 16-02-2010 16:20
Ja nie mam nie stosuje takich rzeczy

Ale znam specjalistę (niektórzy wiedz kto to taki xD) co sądzi, ze jego teksty są boskie xD I jego popisowy numer 'Bolało?' xD uśmiałem się wtedy xD Co do filmiku to niektóre teksty są naprawdę mocne xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 16-02-2010 17:46
http://www.youtub...C80Sxr6eP0 Druga akcja - i wszystko jasne.

Krótko zwięźle i na temat `Chce sie z Toba r***ać`

Ja tam nie używam takich tekstów, także normalniejszych, które można wykorzystać nie znam.

Dodane: 17-02-2010 12:10
Według mnie jednym z lepszych jest: 'Bardzo bolało jak spadałaś z nieba?' xD
Taa..to są dobre teksty, ale na papierze

.
Ale znam specjalistę (niektórzy wiedz kto to taki xD) co sądzi, ze jego teksty są boskie xD I jego popisowy numer 'Bolało?' xD uśmiałem się wtedy xD
Kamil czemu mówisz o sobie w trzeciej osobie xDD.
Ja tam nie używam żadnych takich tekstów, wolę być po prostu sobą i czuć nieskrępowany, bo przynajmniej nie wstydzę się kim jestem. Udawanie kogoś innego, puszczanie zboczonych tekstów...może to coś da, ale na pewno nie na dłuższą metę

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 17-02-2010 12:35
Niektóre teksty po prostu miażdżą szczególnie ten "Bardzo bolało jak spadałaś z nieba?" zdecydowanie najlepszy sposób na podryw xDD. Ja także nie używam takich tekstów może tak robią jacyś poeci, ale nie ja xD.
--------------------

Dodane: 17-02-2010 13:09
Wiadomo ze nikt normalny nie uzywa takich tandetnych tekstów xD Choc pewnie sa tacy co takimi tekstami podrywaja dziewczyny, ale tak na prawde jeżeli dziewczyna leci na taki tekst to znaczy ze sa oni siebie warci xD
--------------------

Dodane: 17-02-2010 20:01
Moim zdaniem jeżeli facet chce zyskać w oczach dziewczyny to nie ma nic lepszego "na podryw" niż prawienie jej komplementów. Oczywiście nie, żeby od razu przesładzać lub mówić nie wiadomo co, ale okazywać zainteresowanie jak najbardziej. Natomiast kobietom nie podpowiem, bo nie jestem w tym specjalnie dobra. xD
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 18-02-2010 12:32
Teksty niezłe, fajnie się uśmiałem

Osobiście nigdy bym chyba nie użył, chyba że dla żartów xD Ale ja wiem kto by się bardziej śmiał, ja czy moi kumple ze mnie ^^ Ja tam specjalistą w tym nie jestem i na razie być nie muszę ;P

Dodane: 18-02-2010 18:56
"Hej mała, nie bolą cię nogi? bo cały dzień chodziłaś po mojej głowie."
Lol, masakra... Dobrze, że prawdziwe dziewczyny nie lecą na coś takiego bo nasz gatunek by ogłupiał do reszty i wyginął...
--------------------

Dodane: 26-02-2010 14:40
Ostatnio jeszcze doszukałem sie takiego tekstu którego do końca nie rozumiem xDD
Ale i tak jest żenujący w swojej głupocie xD
A wiec to idzie tak 'Co tak stoisz jak widły w oborniku?' xD
--------------------

Dodane: 26-02-2010 16:12 -
'Co tak stoisz jak widły w oborniku?'
Ha ha ha miazga
Pamiętam jak Olek się chwalił swoim doświadczeniem i zapodał swój super sposób na podryw,a tekst brzmiał " Bolało Cię ? Jak z nieba mi spadłaś " coś w ten deseń . Uśmiałem się wtedy , pozdro Olo ;* xD

Dodane: 26-02-2010 16:32
szczerze to miałam kiedyś przypadek, że gościu na imprezie powiedział "bolało, jak z nieba spadłaś na podłogę?"
Miałam ochotę mu wje*ać

Dodane: 26-02-2010 18:15
Nie Pepe to było samo "Bolało?"

Pisałem już o tym 'specjaliście' wyżej ale nie byłem na tyle odważny żeby publicznie wymieniać o kogo dokładnie chodzi xD
'Co tak stoisz jak widły w oborniku?'
tutaj nie kminię o co nawet chodzi szczerze powiedziawszy ale tekst strasznie żenujący xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.