Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:31
OnLine: 35, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 44 - Opinie
Dodane: 14-02-2010 13:18 - Edytowane przez by_ikar dnia 14-02-2010 13:32
#by_black - systemadmin - max%
Na stronie pojawił się już 44 epizod Dragon Ball Kai'a, już teraz możecie go pobrać w naszej strefie plików, Oraz obejrzeć online.

LINK: http://dbpolska.n...ll_kai/44/

--------------------
Dodane: 14-02-2010 13:27
#Tomskii - user - 40%
No odcinek ciekawy. Goku widać już wymięka, nawet z Kaiokenem. Dobrze, że wątek z Ginyu się kończy, w sumie nie potrzebny był, ale dzięki temu wiadomo, że pojawi się niedługo Super Saiya-jin :) Dziwne jest tylko, że Frezer ma cały ogon, a powinien mieć przecięty od Kienzana Krilana (ale mi się zrymowało), lecz może coś przegapiłem :p

Dodane: 14-02-2010 13:41
Tomsky przy zmianie formy mu odrósł ten ogon, bo jeśli dobrze pamiętam Frezer miał ucięty ogon przy formie 3 :]

Dodane: 14-02-2010 13:54 - Edytowane przez Ippo dnia 14-02-2010 13:56
#Ippo - user - 80%
Odcinek już pobieram, a oglądałem sobie zapowiedź następnego odcinka, a więc Kaioken 20x już za tydzień :d . Jest jedna z najlepszych scen walki gdzie Goku stawia wszystko na jedną kartę :d . Z niecierpliwością czekam na napisy :)

--------------------
Dodane: 14-02-2010 15:06 - Edytowane przez nielot2908 dnia 14-02-2010 15:07
Odcinek świetny!!! Bardzo dobrze, że po raz drugi z rzędu zmieścili dwa odcinki DBZ (89, 90) w jednym, a z zapowiedzi odcinka 45 wynika, że będzie tak samo, tzn., że dwa odcinki DBZ (91, 92) będą również skrócone do jednego. Rewelacja. Oby tak dalej. Teraz odcinki Dragon Ball, aż chce się oglądać. Już w następnym odcinku Kaio-Ken, później Genki Dama i SSJ. TERAZ TO DOPIERO BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!!! Czekam na napisy do odcinka. Mam nadzieję, że będą trochę lepsze niż ostatnio, bo w odcinku 43 były nieco niezrozumałe. POZDRO DLA TŁUMACZĄCYCH!!!

Dodane: 14-02-2010 15:09
Odcinek całkiem niezły w następnym zacznie się naprawdę dziać, ale mam pytanie czy wam tez się dźwięk spóźnia ?

Dodane: 14-02-2010 15:42
#Darknes - user - max%
Nie, nie spóźnia się :p

Odcinek jak zwykle, dobry ale rewelacji nie ma, w końcu oglądałem to już 2 razy xD Do SSJ jeszcze ze 3 odcinki i potem dalsza walka, ciekawe jak oni to wszystko zmieszczą w 99 epizodach.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 14-02-2010 15:44
Raperpogo napisał/a:
Odcinek całkiem niezły w następnym zacznie się naprawdę dziać, ale mam pytanie czy wam tez się dźwięk spóźnia ?

U mnie się spóźnia, ale próbuję rozwiązać ten problem własnoręcznie. ;)

--------------------
"W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka."
Dodane: 14-02-2010 16:33
#Arti1915 - user - 90%
Odcinek niezły, choć nieprzypominam sobie aby tak samo było w Z. Do tej pory było jak dwie krople wody tylko skrócone, a tu chyba trohe inaczej no i niepamiętam, żeby Ginyu zamienił się z Bulmą ciałami, ale chyba tak było, bo już dawno nie oglądałem frieza sagi z Z-tki.

--------------------

Dodane: 14-02-2010 17:32
#Boban - user - 30%
no świetnie jedyne co mogę zobaczyć w odcinku to retrospekcję z poprzedniego epka , ja nie mogę oglądać filmów bo z jakiego programu bym nie skorzystał i jakie kodeki bym nie zainstalował jest problem z przecinaniem się obrazu , nie mam pojęcia co jeszcze mógłbym zrobić , może ktoś z was może mi pomóc ?

Dodane: 14-02-2010 19:14
#Fenel - user - 10%
@up
A jaki masz komputer? Może poprostu nie wyrabia?

@topic
Odcinek niezły, następny będzie kluczowy dla dalszej akcji. Wreszcie zobaczymy maksymalną moc Goku.

--------------------
Dodane: 14-02-2010 22:21
#matiex - user - 0%
Boban napisał/a:
no świetnie jedyne co mogę zobaczyć w odcinku to retrospekcję z poprzedniego epka , ja nie mogę oglądać filmów bo z jakiego programu bym nie skorzystał i jakie kodeki bym nie zainstalował jest problem z przecinaniem się obrazu , nie mam pojęcia co jeszcze mógłbym zrobić , może ktoś z was może mi pomóc ?

przeinstaluj system napewno pomoze, to przeciez tylko 2h a jesli masz Viste to jeszcze szybciej albo sprobuj przywrocic pliki zapasowe do stanu kiedy wszystko ci chodzilo (jesli kiedykolwiek ;) )

Dodane: 14-02-2010 22:25
#by_ikar - systemadmin - max%
Programy mają nie wiele do samego odtwarzania, chociaż zdarzają się wyjątki, chodzi o kodeki i ich konfigurację. A na forum już ktoś napisał jak rozwiązać taki problem: http://dbpolska.n...ost_102420 jeżeli nie pomoże przeinstaluj sobie kodeki.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 14-02-2010 22:59
No odcinek przetłumaczyłam, tym razem do tłumaczenia za wiele nie było, szkoda tylko, że tej sceny z Bulmą sobie nie darowali. A tak to chyba jeszcze trochę, zanim ta walka się skończy. Ciekawa jestem, jak oni się zmieszczą w te 99 odcinków.

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 15-02-2010 00:17
#Kyuubi00 - user - 30%
saga z gargulcem będzie wyrzucona na pewno i pobyt Goku w zaświatach po CellSaga bo tego w mandze brak ale i tak będzie ciężko to zrobić to trzeba przyznać

Dodane: 15-02-2010 00:49
#by_ikar - systemadmin - max%
Na chwilę aktualną odcinek z polskimi hardsubami już jest do pobrania. Za 10-15 min dodam również odcinek w avi. A jak tylko się przerobi na megavideo od razu dodam online. Wysokich transferów i dobranoc tym co jeszcze siedzą :p

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 15-02-2010 01:00 - Edytowane przez by_ikar dnia 15-02-2010 15:25
by_ikar napisał/a:
Na chwilę aktualną odcinek z polskimi hardsubami już jest do pobrania. Za 10-15 min dodam również odcinek w avi. A jak tylko się przerobi na megavideo od razu dodam online. Wysokich transferów i dobranoc tym co jeszcze siedzą :p

Siedza, siedza i czekaja. W koncu nie jest jeszcze tak pozno :)

Dodane: 15-02-2010 11:24
#emil9912 - user - 10%
nooo ten odcinek bardzo mi sie podobal ,tylko akurat w tym Songo dostaje juz niezle manto ,mam nadzieje ze w nastepnym Freezer bedzie az uciekal od Songa : :) :) :)

Dodane: 15-02-2010 11:54
#Ippo - user - 80%
Obejrzałem odcinek i bardzo mi się podobał tylko nie potrzebna była akcja z tą Bulmą :p . No to znowu czekamy tydzień wtedy będzie co podziwiać :) .

--------------------
Dodane: 15-02-2010 13:08
#Boban - user - 30%
Fenel napisał/a:
@up
A jaki masz komputer? Może poprostu nie wyrabia?

@topic
Odcinek niezły, następny będzie kluczowy dla dalszej akcji. Wreszcie zobaczymy maksymalną moc Goku.

Turion X2 DC mobile 2.oo GHz
4 GB ram , system Vista
ATI Radeon HD 3470

nie jest to jakiś sprzęt na wypasie , myślę że optymalny z tym że grafika nie jest za silną stroną na moje oko , spróbuję postąpić według instrukcji Ikara , dzięki wszystkim.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online