Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 05:55
OnLine: 30, statystyki
index > Hydepark
Temat: Wasza pamięć
Dodane: 15-02-2010 12:50
#Cloud14 - user - 20%
Jeżeli chodzi o pamięć to jak się uczę jakiegoś wiersza ,albo coś to pamiętam go nawet pół roku nigdy nic nie umiem na zrozumienie

Dodane: 19-02-2010 00:19
#Tomson - user - 90%
Moja pamięć jest bardzo dziurawa, szczególnie do liczb. Dlatego mam duże problemy z matmą czy fizyką. Podobnie mam z różnymi datami. Przez lata musiałem się nauczyć 3 dat rozbiorów Polski, na szczęście pod koniec się udało :)

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 20-02-2010 12:18
#Karolex - user - 90%
Ja mam raczej słabą pamięć. Przypomni mi się, że coś miałem zrobić na komputerze i za chwile nie pamiętam. Do dat też nie jest za dobra. Muszę sobie pisać na kartkach dużymi kolorowymi literami żeby zapamiętać. Moja pamięć jest lepsza do zapamiętywania regułek. Ogólnie nie narzekam, choć mogłaby być lepsza.

--------------------
Dodane: 22-02-2010 01:41
#blade81 - user - 80%
Teoretycznie mam dobrą pamięć.Z dzieciństwa pamiętam wiele i lubię tak sobie powspominać.Do szkoły jak trzeba było też mogłem się nauczyć,ale po pewnym czasie zapominałem.jakoś to co ważne szybko mi wylatuje z pamięci.Osoby,twarze,imiona to pamiętam.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online