Dodane: 11-01-2011 17:27
Itachi-Sama napisał/a:Bo to właśnie szczęście Naruciaka ... wbija i zaraz jakimś cudem musi oberwać ;p gdyby to jakiś zwykły shinobi dostał tym Kunaiem to od razu drętwy i do piachu go ,a Naruto na całe szczęście twardy więc jakoś poradził

.
Sakura fakt ... beznadziejna postać ,szczerzę wolę Hinatę i Ino .
Też wolę Hinatę i Ino ale mimo wszystko te laseczki z Naruto są badziewne.Tylko niektóre są fajne ale ich już nie będę wymieniał bo to nie ten temat xD.Mimo wszystko Sakura jest przydatna bo jest medykiem i nikt mi tego nie wygarnie
![[zly] [zly]](/templates/emoty/zly.png)
.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 17-01-2011 14:46
Sakura(wspólnie z chio xD niewiem jak to sie pisze xd) napewno jest mocna wkońcu poradziła sobie z sasorim, wtedy ta babka zauważyła w niej wielki potencjał. Potencjał u niej widział Kakashi, mówił nawet, że może stac sie silniejsza od tsunade, a przecież większość ludzi z tego fora uważa tsunade za boga, który mógłby pokonać paina xD
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 06-02-2011 15:51
ale patrzcie .
Sasori zginął .
ale on by zabił Sakure gdyby nie jego babcia .
przecież on wbił w nią ten miecz i chciał ponownie zaatakować
i gdyby nie jego babcia to sakura by lezała teraz w paichu .
i było by dobzre bo sama sobie nie poradziła z sasorim .

Dodane: 06-02-2011 15:59
to prawda ale sasori był mocniejszy od deidary, a babka tez sama by polegla, wynika z tego, że niejest ona wcale słaba xd
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 07-02-2012 21:51 -
Sakura to najgorsza, najokropniejsza, najbardziej wkurzająca postać tej serii.Nie trawię jej od samego początku tego anime.
Ciągle tłucze Naruto i źle go traktuje, jak chustkę do nosa- gdy jest potrzebny to jest dla niego miła. Ok, Uzumaki nie jest zbyt mądry i nieraz zasłużył sobie na lanie, ale żeby go tłuc o każde byle gówno? Czy początek anime: jak mówiła o nim źle bo jest sierotą. Jest taka dziecinna, bardziej niedojrzała niż Naruto.
W 1 serii była po prostu bezużyteczna. Ciągle płakała, że jest słaba, etc. ale nic nie próbowała z tym zrobić,(ok. potem pod koniec poszła do Tsunade i została jej uczennicą)
I ta jej miłość do Sasia. Ciągle próbuje go poderwać, lata za nim jak pies ogrodnika. Ile razy Sasuke jej powiedział

dczep się, przestań, jesteś irytująca,etc. i dawał jej znać że jej nie trawi? Niestety dla panienki Haruno to chyba za trudne do zrozumienia, bo dalej to swoje próbuje.
Ta akcja z Ino. Ino była pierwszą osobą która się z nią zaprzyjaźniła, pomogła pozbyć się jej kompleksów wielkiego czoła. A Sakura? Jak się zakochała w Sasuke to postanowiła zerwać z nią przyjaźń.
No i to co zrobiła w Shippu: uśpiła Gaia i drużynę pościgową za Sasuke, doprawdy żałosne i to jej fałszywe wyznanie miłości Naruto.
Ok, w Shippuudenie jedyne co się u niej zmieniło to siła. Jest znacznie silniejsza, co nie sprawia, że darzę ją większą sympatią.

Dodane: 07-02-2012 22:18
hmmm , bardzo lubię tą postac , ale trzeba przyznać ,ze jest ona najbardziej niezdecydowaną postacią w całej mandze xD no ale cóż jak to się mówi "kobiety zmienne są" i nikt ich do końca nie zrozumie
Najbardziej w głowie miesza jej ten cały zakichany Sasuke , bez którego nie może normalnie żyć itd... i to jest troche irytujące w Haruno
Natomiast , podoba mi się w niej jej wybuchowy charakterek , agresja , i ta jej fałszywość ;P uwielbiam momenty gdy leje po mordzie Naruciaka i Sai'a ;D
no i Bardzo lubie jej styl walki , brutal siła ;D jest genialna
Sakura udowodniła wszystkim ,ze jest na prawdę mocna , podczas walki z Sasorim
i za to mam szacunek do tej postaci ;P
--------------------

Dodane: 08-02-2012 09:45
Na pewno jest mocna ale od starcia z sasorim nie walczyła bo jak to Kisiel w wywiadzie powiedział "Sakura wyleciała mi z głowy".Nie powinna mu wylatywać z głowy jedna z głównych postaci. Na początku kiedy miała pierwszą misję z drużyną 7 była trochę głupia i dziecinna ale z czasem robiła się coraz dojrzalsza i mądrzejsza, a Naruto nie uważa już za głupka tylko za najlepszego przyjaciela.
Mam nadzieje że podczas wojny zobaczymy ją w walce.

Dodane: 08-02-2012 10:42
Ja za bardzo tej postaci nie lubię w pierwszej serii zaślepiona miłością do Sasuke co i w drugiej serii się nie zmieniło,traktowała Naruto jak jakiegoś pomocnika,gdy jest potrzebny to go wzywała,a jak nie to traktowała go jak jakąś przybłędę.
Na szczęście w Shippuudenie się trochę zmieniła traktowała Naruto bardziej po przyjacielsku,stała się silniejsza i już tak dużo nie płakała,choć czasami potrafiła mnie nieźle wkurzyć to już było z nią znacznie lepiej.

Dodane: 08-02-2012 11:41
Ja za bardzo tej postaci nie lubię w pierwszej serii zaślepiona miłością do Sasuke co i w drugiej serii się nie zmieniło,traktowała Naruto jak jakiegoś pomocnika,gdy jest potrzebny to go wzywała,a jak nie to traktowała go jak jakąś przybłędę.
Nie do końca przecież żałowała że to naruto musiał iść ratować Sasukę a ona była bezużyteczna dlatego zaczęła trenować medyczne Ninjutsu. Na początku nie okazywała tego ale zależało jej na Naruto. Ta jej miłość do Sasuke który ma ją w "d" jest trochę irytująca ale jako mężczyzna nie jestem w stanie zrozumieć co może czuć nieszczęśliwie zakochana kobieta. Ja się jeszcze nie zadurzyłem w żadnej kobiecie na tyle żebym się jej narzucał a ona dawała mi za każdym razem z liścia naprzykład.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.