Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 07:52
OnLine: 16, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Shippuuden 146 - Opinie
Dodane: 04-02-2010 14:54 - Edytowane przez by_ikar dnia 22-04-2010 21:54
#by_black - systemadmin - max%
Na stronie pojawił się kolejny, już 146 odcinek przygód Naruto, tym razem dalej jesteśmy świadkami dłużących się fillerów, na tle których głównego bohatera odgrywa kolejny jinchuriki.

Zapraszam do obejrzenia odcinka, a następnie do komentarzy :)

LINK: http://npolska.ne...uuden/133/

Dodane: 04-02-2010 15:07
Fajnie że wyszedł nowy odcinek :) Bende się zabierał za oglądanie,najszybciej jak to możliwe,zobaczymy czy filer mnie czymś zadziwi :p
A w PL pewnie zobacze dopiero w sobote jak i mange.

--------------------
Dodane: 04-02-2010 15:14
#estello - user - 50%
Mam nadzieję że te fillery nie będą długie. Ostatnio przez nie przestałem odlądać naruto i przerzuciłem się tylko na mangę... .Ale cuż może te będą ciekawsze

--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik
--------------------------------------------------------------------------------
Dodane: 04-02-2010 17:09
Za dużo po japonsku nie zrozumialem ale nie przeszkodzi mi to powiedziec - "lipa,lipa,lipa". Nie wiem jak innych ale ta historia mnie zbyt bardzo nie interesuje o jinchuriki(nie wiem czy dobrze pisze wiec prosze nie komentowac) . W porownaniu do zdarzen z fabuly glownej totalna klapa oceniam 3-/6 a jako filler 5/6 ciekawszy od niektorych ktore mialem nieszczescie ogladac .No ale coz nie pozostaje nic innego jak czekac dalej , moze akcja sie jeszcze bardziej rozkreci i nie bedzie tak zle :)

--------------------

------------------------------------------------------------------
Dodane: 04-02-2010 20:01
#Darknes - user - max%
Cały odcinek przegadany i spędzony na poszukiwaniu Hotaru :| Strasznie nudny ale cóż większość fillerów właśnie taka jest xD Dobrze, że chociaż dali zabawne scenki z zawszonym mieszkaniem Naruto xD to z tymi karaluchami było najlepsze w całym tym odcinku xDD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 05-02-2010 10:51
#Konrad - user - 100%
Mam nadzieję że te fillery nie będą długie. Ostatnio przez nie przestałem odlądać naruto i przerzuciłem się tylko na mangę... .Ale cuż może te będą ciekawsze

Nie będą.. :p

Ogólnie filler jak filler, wieje nudą..zresztą nie było chyba wcale porządnych fillerów w shippudenie..ten z babką od kryształu był przesadzony, ale nie taki najgorszy..a jak oglądam te fillery obecne to utwierdzam się w przekonaniu że akurat ten zapychacz będzie jednym z najgorszych..

--------------------

Dodane: 05-02-2010 11:26 - Edytowane przez Tomskii dnia 05-02-2010 12:01
#Tomskii - user - 40%
Odcinek jak odcinek z filerów przynudzał, ale jak się ogląda RAWa to jakoś ciekawiej jest, bo nie wiem nawet co mówią :p I coś ten/ta z Anbu Mgły przypomina bardzo Haku. Kto wie może ożywili go :p Oby się te filery skończyły jak najszybciej bo już chamsko przerwali trening Naruto z żabkami ;(

Zauważyliście, że każde filery są związane z Jinchuriki??

P.S. To mój 100ny post i 100ny dzień na stronie :)

--------------------
Dodane: 05-02-2010 11:28
#Konrad - user - 100%
Raczej nie każde, tlyko te co ostatnio wychodziły..ale w sumie wszytkie gdzie jest Naruto są związane z Jinchuriki więc tak wszytkie fillery mają w sobie co najmniej jednego Jinchuriki..Naruto :p no ale im szybiciej się skończą tym lepiej wolę oglądać Jinchuriki itp. ale nie w fillerach tlyko w prawowitej ekranizacji mangi :d

--------------------

Dodane: 05-02-2010 12:16
I coś ten/ta z Anbu Mgły przypomina bardzo Haku. Kto wie może ożywili go

Takie maski noszą ludzie z ukrytej mgły ,którzy zajmują się wyłapywaniem przestępców z księgi bingo oraz niszczenie ich ciał by nie było wycieków informacji z wioski . Czy cos :p tak to mniej wiecej pamietam z pierwszej serii Naruto .

Ale nie miał bym nic przeciwko wskrzeszeniu Haku . Scena kiedy Zabuza leżał koło Haku i umierał wzruszyła mnie najbardziej w całym Naruto :p wiem ,że to dziwne ale sam się zdziwiłem :d aż lezka sie w oku kreci jak to wspominam [placze]

Dodane: 05-02-2010 21:51 - Edytowane przez Bociak dnia 05-02-2010 21:51
#Bociak - user - max%
Niezbyt ciekawie spędzone pół godziny czasu. Jak na filer przystało, oglądanie go robiło się żmudne, historia tak drętwa, że o mało przy niej nie zasnąłem. Oby zapychacze się jak najprędzej skończyły, bo już mam ich dość.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-02-2010 22:06
Właśnie teraz skończyłem oglądać odcinek.I jako filer jest całkiem dobry,choć niestety w następnym odcinku będzie smęcona histoia Utaki,choć morze się czegoś dowiemy.

Wpadła mi pewna myśl,że filery robią po to żeby nie dogonić mangi,bo jak wiemy w jednym odcinku można by zmieścic 3-4 chaptery.

--------------------
Dodane: 06-02-2010 15:25
Ta mysl ktora ci wpadla byla trafna :d Anime od mangi zaczelo dzielic juz niewiele chapterow wiec rezyser anime zrobil fillery.

--------------------

------------------------------------------------------------------
Dodane: 06-02-2010 15:28
Wpadła mi pewna myśl,że filery robią po to żeby nie dogonić mangi,bo jak wiemy w jednym odcinku można by zmieścic 3-4 chaptery.

Przecież właśnie dlatego nazywane są "zapychaczami", ponieważ zapychają przerwę w czasie nadawania anime, na którą bylibyśmy skazani, gdyby nie fillery ;) .

--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."

"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs
Dodane: 07-02-2010 22:20
#pacin - user - 90%
Jak dla mnie, nuda, ponieważ fillery z reguły i tak są beznadziejne. Jedyne pocieszenie jest takie że filler nie mógłby być gorszy. Za tydzień za ciekawie też chyba nie będzie. No nic, zawiodłem się.

--------------------
Dodane: 08-02-2010 16:57 - Edytowane przez koral1918 dnia 08-02-2010 16:57
Epizodzik filerowy oceniam 2\6. A ten ziomek z ANBU mgły, jestem ciekawy bo uderzająco jest podobny do Haku. jedyne co w tym odcinku mi sie jako tako podobało to było uderzenie Rasenganem członka grupy ANBU. Fajnie się zakręcił^^.

--------------------

.....................................
,,Walka jest ojcem wszelkiego stworzenia.''
Heraklit z Efezu

.....................................
http://darkwarez....
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online