Dodane: 03-02-2010 16:13
Podzielam zdanie. Horoskopy są bez sensu. Nie dość, że bujdy to w dodatku zupełnie nie potrzebne. Szkoda w ogóle tracić czas na czytanie

Co do znaku - mój to wodnik. I właśnie teraz jest mój okres

Dodane: 03-02-2010 16:14
Ja tam jest sobie raczek nieboraczek

Większość opisów mojej osobowości się zgadza, ale ja tam uważam, że to czysty przypadek. Tak to nie wierzę w to, bo każda gazeta z horoskopem mówi inaczej.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 03-02-2010 16:34
A ja jestem raczek

I nie czytam żadnych horoskopów bo w to nie wierze. Nie raz ktoś mi przeczyta to się pośmieje i mówię "No to czekam na tą wygraną w Lotka

". Nie wiem czy się coś kiedyś sprawdziło bo za mało tego czytam... ale wiadomo, że raz na rok uda im się w coś trafić ;P Zresztą one są tak układane by pasowały uniwersalnie ;]

Dodane: 03-02-2010 20:06
Jestem z października (12) także jestem WAGĄ... horoskopy to kupa, która strasznie śmierdzi, zresztą jest już temat na forum o horoskopach, gdzie jest bardziej opisane moje zdanie..
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 03-02-2010 20:50
Ja jestem Skorpionikiem

W dodatku urodziłam się w niedziele

A to oznacza wybuchową mieszankę charakteru wg. astrologii. Muszę powiedzieć, że coś w tym jest, ale to raczej przypadek. Horoskopów nie czytam, bo to moim zdaniem największa bzdura i kicz xD a poza tym jak by wiedzieć co się zdarzy w przyszłości to życie byłoby nudne jak flaki z olejem.
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 03-02-2010 21:29 -
Ja jestem niemalże czystym baranem! urodziłam się pierwszego dnia wiosny czyli 21.03 a właśnie od tego dnia zaczyna się zodiakalny baran. Horoskopy nieraz mi się sprawdzały a opisowe są prawie identyczne. Więc po takim czymś absolutnie w nie wierzę. Mnie ze wszystkich znaków najbardziej kręci Koziorożec (taki zimny i bezwzględny xD).

Dodane: 05-02-2010 15:26
Jestem ze znaku koziorożcem. Nie wieże w horoskopy i inne pierdoły. Dla mnie strata czasu. Na dodatek nigdy mi się nie sprawdził żaden.

Dodane: 05-02-2010 19:35
Mi się trafił baran ;] A w te horoskopy to oczywiście nie wierze, bo i tak się nie sprawdzają. Jak już z nudów je znajdę, to czytam, ale i tak nic nie pasi
--------------------

Dodane: 07-02-2010 12:12
Z racji, iż jestem z końca stycznia, mój znak zodiaku to wodnik.

Żadnych horoskopów nie czytam, bo uważam to za bzdety, które i tak mają się nijak do naszego życia.
--------------------

Dodane: 08-02-2010 23:51
Jeszcze wypadałoby mi dorzucić do tematu, że gdybym się urodził kilka dni wcześniej, to byłbym panną xD Śmisznie to brzmi...
--------------------

Dodane: 09-02-2010 17:18
Czysty baran z rogami

, a co do horoskopów to przeczytałem kilka z czystej ciekawości co może mi się ewentualnie przytrafić

, krótko - nie wierzę. Kiedyś był artykuł w prasie czy w telewizji o tych co piszą horoskopy że to zwykli ludzie którzy nie mają pojęcia o astronomii czy innych tego typu związanych ze znakami zodiaku...
--------------------

Dodane: 11-02-2010 13:30
Ja jestem z października czyli waga

Tak na prawdę nie wierze w żadne horoskopy i inne głupoty związane ze znakami zodiaku. Bo jak ktoś przeczyta sobie horoskop to potem będzie dążyl do tego żeby to co przeczytał sie spełniło.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 11-02-2010 13:43 -
5 listopada - skorpion. Czasem, jak zdarzy mi się przeczytać jakiś horoskop, to zdarza się, że część rzeczy jest prawdą, jednak podchodzę do tego wszystkiego z wielkim przymrużeniem oka

Dodane: 11-02-2010 16:06
Mój znak zodiaku to waga xD Nie wierzę w horoskopy ale jak mi się gdzieś total nudzi a jest jakaś gazeta to sobie czasem przeczytam horoskop i raczej te wróżby się nie spełniają
--------------------

Dodane: 19-02-2010 00:22
Ja jestem bliźniakiem. Nie przywiązuje do tego jakiejś specjalnej wagi. Żadnych horoskopów nie czytam, bo i tak nigdy się nie sprawdzają. Jedynie gdzieś na tej stronie było coś takiego do podawania daty urodzin i wyskakiwał ci opis osoby urodzonej w tym dniu. To mi się akurat sprawdziło w 90%
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 20-02-2010 12:11
Mój znak to skorpion

Urodziłem się w październiku. Żadnych horoskopów nie sprawdzam bo według mnie to jest głupota i nabijanie ludzi na kasę. Może i jest coś w tym działaniu planet na człowieka, ale ludzie pracujący w tych wszystkich gazetach i tak tego nie sprawdzają
![[skrzywiony] [skrzywiony]](/templates/emoty/krzywy.png)
więc to jest gówna warte. Wierzę tylko w to, że charakter jest podpięty pod znak zodiaku. Wiem to po sobie.
--------------------

Dodane: 20-02-2010 12:20
Ja urodziłem się w maju i mam znak zodiaku byk .. W wszystkie te horoskopy nie wieże jest to totalna bzdura jak dla mnie . Jedynie co wyczytałem pod znak zodiaku to mój charakter i z ty się zgodzę .
--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał

Dodane: 05-07-2010 19:50
Jestem bliźniakiem, a powinienem być chyba lwem, ale za wcześnie się urodziłem, jednak ani horoskop dla bliźniąt ani dla lwów nigdy mi się nie sprawdził poza tymi fragmentami pisanymi niesamowicie ogólnikowo, tak, że jak ktoś chce to zawsze znajdzie zdarzenie, które do tego pasuje - mój przykład utwierdza mnie w przekonaniu, iż są to bzdety dla ubogich umysłowo i ludzie wierząc w to sami tak podświadomie mogą kierować swoim życiem.

Dodane: 05-07-2010 19:53 -
Ja jestem z pod znaku BYK

Czasem, jak akurat na gazecie są horoskopy, to z czystej ciekawości poczytam, ale nigdy w to dziadostwo nie wierzę, choć, jak wspomniał kordos, gdy piszą ogólnikowo, zawsze można do swoich przeżyć dopasować.
--------------------

Dodane: 05-07-2010 19:59
Napisze , krótko i na temat

no więc nie wierze jakoś w horoskopy , choć nie mówie że nie czytam , a jestem spod Kosiorożsca xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.