Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:30
OnLine: 33, statystyki
index > Nauka, Historia, Filozofia
Temat: Znak zodiaku
Dodane: 16-05-2012 14:27
#DeaDMen - user - 90%
Mój znak zodiaku to lew co do tych horoskopów to, nie wierzę w to, bo z tego co słyszałem to prawie nigdy się to nie sprawdza :p szkoda mi mojego czasu na czytanie takich głupot. :d

Dodane: 16-05-2012 23:27
#Byczusia - user - 80%
Mój znak zodiaku to byk,stąd mam nick Byczusia.W żadne horoskopy rzecz jasna nie wierzę i się w moim przypadku nie sprawdziły,aczkolwiek lubię sobie poczytać.

--------------------
Dodane: 18-05-2012 11:19
moj znak to ryby, chinski - koza. a jezeli chodzi o przepowiednine, to w nie nie wirze, lecz jezeli podejsc do tego od strony charakterystyki danej osoby to sprawdzilam wiele razy rozne osoby. zawsze dogadywalam sie ze skorpionem, strzelcem, bykiem i bliznietami. polecam takie testy :)

--------------------
http://dragon-bal...gspot.com/
Dodane: 18-05-2012 11:32 - Edytowane przez Henkok dnia 18-05-2012 11:32
#Henkok - user - 80%
Ja jestem chyba baranem :d .Chyba bo nie pamiętam ;) .Baran ,albo byk ,ale raczej baran.Nie czytam horoskopów,chyba ,że chcę się pośmiać :d .Ciężko jest wierzyć w takie bzdury.

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 18-05-2012 12:02 - Edytowane przez KamiLLenTe dnia 18-05-2012 12:04
Ja to jestem wodnikiem.
W horoskopy nie wierzę. Kiedyś sobie tak z nudów i przyzwyczajenia czytałem od czasu do czasu jakieś, ale już przestałem od dłuższego czasu. Nie wierzę w je i się w ogóle nie sprawdzają.

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online