Dodane: 02-02-2010 23:09 -
Dziwne ale nie znalazłem takiego tematu ;P Temat luźny dla wszystkich bo wszyscy go mają xD A więc jaki jest wasz znak zodiaku ? i czy wierzycie w horoskopy z nim powiązane ? Coś się wam kiedyś sprawdziło czy nie ? ;P
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 02-02-2010 23:16
Ta sprawdziło się,wygrałem w totka

Nie wierzę w to,dlatego z pewnością nie spotyka mnie magiczna moc wróżki Jagi.Mój znak zodiaku panna

Łuuhuuu wiem,że to świetny znak zodiaku szczególnie dla aseksualnych chłopów xD of cors this is joke.Eee synek,a ty się nie przyznałeś jaki masz znak zodiaku

Dodane: 02-02-2010 23:16
Ja jestem skorpion i horoskopu nie czytam, bo uważam, że są durne

. Może raz sobie przeczytałem w życiu i się trochę ubawiłem tymi bzdurami

. Coś czuje, że jutro będę miał dobry dzień bo moja gwiazda mocno świeci xD dajcie spokój
--------------------

Dodane: 02-02-2010 23:23
Ja pepuś jestem raczek

i mi to odpowiada

Co do horoskopów to kilka razy z ciekawości przeczytałem ale to bzdety są xD nie wierzę w żadne, zabobony, powiedzonka i wróżby chociaż jak raz czytałem horoskop to nawet trochę zbieżności było xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 02-02-2010 23:41 -
Mój znak Zodiaku to Waga. Pamiętam jak się w dzieciństwie jarałem, że jestem odpowiednikiem złotego rycerza Wagi (tego staruszka, mistrza Shiryu) jak oglądałem Saint Seiya xD Posiadanie znaku zodiaku, to sympatyczna rzecz. W sumie do niczego się nie przydaje, ale może sobie być. W horoskpy nie wierzę, tak jak i w inne przesądy. To, że komuś się wydaje że zawsze sprawdzają się mu horoskopy wynika z psychiki ludzkiej. Niezależnie jakie człowiek wyczyta w horoskopie informacje, sam przyporządkuje je do swoich przeżyć i przeważnie zdarza się dopasować na siłę różne wydarzenia z życia do wyników tego horoskopu. Potem ludzie się jarają, że to naprawdę działa...
--------------------

Dodane: 02-02-2010 23:52
Ja jestem panna, ale tylko ze znaku zodiaku

. Zawsze jak czytam jakieś wróżby, w które i tak nie wierzę to wyglądają one jakby były robione pod kobietę..ciekawe dlaczego?
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 02-02-2010 23:59
Ja jestem wodnikiem tak jak moja mama

W żadne horoskopy nie wierzę, bo uważam to za bujdy...w gazetach podobno nawet nie ma etatu żeby ktoś to pisał tylko zawsze pada na kogoś kto czymś podpadnie. W sumie takie pierdółki to nawet jak mógłbym napisać xd Gorzej jakby się sprawdziły wtedy uznany zostałbym za jakieś medium czy wyrocznie xD
--------------------

Dodane: 03-02-2010 00:03
Mój znak zodiaku to rak i niewieże w horoskopy bo to są bzdety wymyslane przez ludzi aby wiezyli w to i dawali kase wrózkom zeby cos zarobiły .Dla mnie te horoskopy to czysta sciema.
--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodane: 03-02-2010 01:06
Mój znak zodiaku to Strzelec

Można powiedzieć że mi się on podoba, uważajcie bo was zestrzelę xD Jeśli natomiast chodzi o horoskopy to jestem zdania że każdy jest kowalem swojego losu i to co mi się dziś przytrafi zależy tylko i wyłącznie ode mnie.
--------------------

Dodane: 03-02-2010 09:37
Ja mam znak z zodiaku RYBY tak jak mój ocjec, wuja i kuzyn. W horoskopy niewierzę, bo to pic na wodę moim zdaniem. Moje kolezanki go czytają i sie głupio podniecają tym co je czeka a i tak to sie nigdy niepsrawdza.
--------------------

Dodane: 03-02-2010 10:05
Mój piękny znak zodiaku to waga. W horoskopy nie wieże bo wymyślają je jakieś dziwne babki na poczekaniu. Jak to ktoś wcześniej napisał uważaj bo cię zważę xD. Mój najlepszy kumpel jest starszy ode mnie tylko 4 dni
--------------------
D'oh

Dodane: 03-02-2010 10:15
Ja jestem z pod znaku lwa, czy wierze w horoskopy i czy ten znak ma dla mnie znaczenie? Nie. Nie wierzę w przyszłość związaną z gwiazdami i znakiem zodiaku, bo jak zdarza mi się to przeczytać, to widzę, że strzelają w największą grupę ludzi, tak aby im pasowało, a jedyne co mnie cieszy, że mam lwa, to tylko to że nie panna xD
--------------------

Dodane: 03-02-2010 11:48
Ja mam znak koziorożca ale mnie to i tam nie obchodzi bo nie czytam nie wierzę w take duperele, ja sądzę że człowiek jest kowalem własnego losu a żadna Wróżka Jaga nie jest wstanie wyczytać z kawałka papieru drukowanego masowo w fabrykach, mojej przyszłości jest to po prostu nie możliwe.

Dodane: 03-02-2010 11:48
Jeśli chodzi o chroskop chiński ty jestem spod znaku kozy. Fajnie by wyglądało jak bym się urodził w roku smoka, a wystarczyło jakby dla lata wcześniej mnie rodzice stworzyli xD
--------------------

Dodane: 03-02-2010 15:25
A ja jestem zodiakalnym SKORPIONKIEM xD, a w kalendarzu chińskim kogutem. Co do horoskopów wierzę w nie, ale tylko do pewnego stopnia. Nie jestem ich wielką maniaczką, nie sprawdzam ich codziennie i nie podniecam się jak zobaczę, że np. dzisiaj będzie mój szczęśliwy dzień. Muszę powiedzieć, że dość często mi się one sprawdzają.
--------------------
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 03-02-2010 15:32
Ja jestem RAKIEM xD
Nie wierze w horoskopy :> moim zdaniem to sciema xd
No czasem moze sie przytrafic to co w horoskopie ale to zwykly przypadek xd
Bo pomyslcie ile jest np. Raków, albo Wag? Przeciez to nie mozliwe zeby wszystkim
sie sprawdzilo xd
--------------------

Dodane: 03-02-2010 15:44
Ja jestem z pod znaku Ryby. xD Jakoś nie zauważyłem żeby te wszystkie horoskopy się sprawdzały, więc w nie nie wierzę. Rzadko też je czytam. Ciekawi mnie po co też ci ludzie robią horoskopy...
--------------------

Dodane: 03-02-2010 15:45
Ja jestem strzelcem.

Ale mi to obojętne jakiego jestem znaku zodiaku, a horoskopy to jak dla mnie stracony papier. Bzdety bez żadnego pokrycia tworzone przez kogoś kto wypisuje co mu tylko do łba wleci.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-02-2010 16:13
Podzielam zdanie. Horoskopy są bez sensu. Nie dość, że bujdy to w dodatku zupełnie nie potrzebne. Szkoda w ogóle tracić czas na czytanie

Co do znaku - mój to wodnik. I właśnie teraz jest mój okres

Dodane: 03-02-2010 16:14
Ja tam jest sobie raczek nieboraczek

Większość opisów mojej osobowości się zgadza, ale ja tam uważam, że to czysty przypadek. Tak to nie wierzę w to, bo każda gazeta z horoskopem mówi inaczej.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.