Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:30
OnLine: 33, statystyki
index > Nauka, Historia, Filozofia
Temat: Znak zodiaku
Dodane: 02-02-2010 23:09 - Edytowane przez by_black dnia 16-05-2012 17:03
#Darknes - user - max%
Dziwne ale nie znalazłem takiego tematu ;P Temat luźny dla wszystkich bo wszyscy go mają xD A więc jaki jest wasz znak zodiaku ? i czy wierzycie w horoskopy z nim powiązane ? Coś się wam kiedyś sprawdziło czy nie ? ;P

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 02-02-2010 23:16
#Pepe - user - max%
Ta sprawdziło się,wygrałem w totka :d Nie wierzę w to,dlatego z pewnością nie spotyka mnie magiczna moc wróżki Jagi.Mój znak zodiaku panna :d Łuuhuuu wiem,że to świetny znak zodiaku szczególnie dla aseksualnych chłopów xD of cors this is joke.Eee synek,a ty się nie przyznałeś jaki masz znak zodiaku :d

--------------------
iSayumi
Dodane: 02-02-2010 23:16
#Ippo - user - 80%
Ja jestem skorpion i horoskopu nie czytam, bo uważam, że są durne :p . Może raz sobie przeczytałem w życiu i się trochę ubawiłem tymi bzdurami :) . Coś czuje, że jutro będę miał dobry dzień bo moja gwiazda mocno świeci xD dajcie spokój :p

--------------------
Dodane: 02-02-2010 23:23
#Darknes - user - max%
Ja pepuś jestem raczek :d i mi to odpowiada :p Co do horoskopów to kilka razy z ciekawości przeczytałem ale to bzdety są xD nie wierzę w żadne, zabobony, powiedzonka i wróżby chociaż jak raz czytałem horoskop to nawet trochę zbieżności było xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 02-02-2010 23:41 - Edytowane przez Macias dnia 02-02-2010 23:41
#Macias - user - max%
Mój znak Zodiaku to Waga. Pamiętam jak się w dzieciństwie jarałem, że jestem odpowiednikiem złotego rycerza Wagi (tego staruszka, mistrza Shiryu) jak oglądałem Saint Seiya xD Posiadanie znaku zodiaku, to sympatyczna rzecz. W sumie do niczego się nie przydaje, ale może sobie być. W horoskpy nie wierzę, tak jak i w inne przesądy. To, że komuś się wydaje że zawsze sprawdzają się mu horoskopy wynika z psychiki ludzkiej. Niezależnie jakie człowiek wyczyta w horoskopie informacje, sam przyporządkuje je do swoich przeżyć i przeważnie zdarza się dopasować na siłę różne wydarzenia z życia do wyników tego horoskopu. Potem ludzie się jarają, że to naprawdę działa...

--------------------
Dodane: 02-02-2010 23:52
#olek_mi - user - max%
Ja jestem panna, ale tylko ze znaku zodiaku :p . Zawsze jak czytam jakieś wróżby, w które i tak nie wierzę to wyglądają one jakby były robione pod kobietę..ciekawe dlaczego? :p

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 02-02-2010 23:59
Ja jestem wodnikiem tak jak moja mama :) W żadne horoskopy nie wierzę, bo uważam to za bujdy...w gazetach podobno nawet nie ma etatu żeby ktoś to pisał tylko zawsze pada na kogoś kto czymś podpadnie. W sumie takie pierdółki to nawet jak mógłbym napisać xd Gorzej jakby się sprawdziły wtedy uznany zostałbym za jakieś medium czy wyrocznie xD

--------------------

Dodane: 03-02-2010 00:03
#Kepa - user - 10%
Mój znak zodiaku to rak i niewieże w horoskopy bo to są bzdety wymyslane przez ludzi aby wiezyli w to i dawali kase wrózkom zeby cos zarobiły .Dla mnie te horoskopy to czysta sciema.

--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodane: 03-02-2010 01:06
#Blade - user - max%
Mój znak zodiaku to Strzelec :) Można powiedzieć że mi się on podoba, uważajcie bo was zestrzelę xD Jeśli natomiast chodzi o horoskopy to jestem zdania że każdy jest kowalem swojego losu i to co mi się dziś przytrafi zależy tylko i wyłącznie ode mnie.

--------------------
Dodane: 03-02-2010 09:37
#Arti1915 - user - 90%
Ja mam znak z zodiaku RYBY tak jak mój ocjec, wuja i kuzyn. W horoskopy niewierzę, bo to pic na wodę moim zdaniem. Moje kolezanki go czytają i sie głupio podniecają tym co je czeka a i tak to sie nigdy niepsrawdza.

--------------------

Dodane: 03-02-2010 10:05
#Szyzy - user - 20%
Mój piękny znak zodiaku to waga. W horoskopy nie wieże bo wymyślają je jakieś dziwne babki na poczekaniu. Jak to ktoś wcześniej napisał uważaj bo cię zważę xD. Mój najlepszy kumpel jest starszy ode mnie tylko 4 dni :p

--------------------
D'oh
Dodane: 03-02-2010 10:15
#by_black - systemadmin - max%
Ja jestem z pod znaku lwa, czy wierze w horoskopy i czy ten znak ma dla mnie znaczenie? Nie. Nie wierzę w przyszłość związaną z gwiazdami i znakiem zodiaku, bo jak zdarza mi się to przeczytać, to widzę, że strzelają w największą grupę ludzi, tak aby im pasowało, a jedyne co mnie cieszy, że mam lwa, to tylko to że nie panna xD

--------------------
Dodane: 03-02-2010 11:48
#zadyma - user - 90%
Ja mam znak koziorożca ale mnie to i tam nie obchodzi bo nie czytam nie wierzę w take duperele, ja sądzę że człowiek jest kowalem własnego losu a żadna Wróżka Jaga nie jest wstanie wyczytać z kawałka papieru drukowanego masowo w fabrykach, mojej przyszłości jest to po prostu nie możliwe.

Dodane: 03-02-2010 11:48
#Blade - user - max%
Jeśli chodzi o chroskop chiński ty jestem spod znaku kozy. Fajnie by wyglądało jak bym się urodził w roku smoka, a wystarczyło jakby dla lata wcześniej mnie rodzice stworzyli xD

--------------------
Dodane: 03-02-2010 15:25
A ja jestem zodiakalnym SKORPIONKIEM xD, a w kalendarzu chińskim kogutem. Co do horoskopów wierzę w nie, ale tylko do pewnego stopnia. Nie jestem ich wielką maniaczką, nie sprawdzam ich codziennie i nie podniecam się jak zobaczę, że np. dzisiaj będzie mój szczęśliwy dzień. Muszę powiedzieć, że dość często mi się one sprawdzają.

--------------------

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 03-02-2010 15:32
#Grzybool - user - 10%
Ja jestem RAKIEM xD
Nie wierze w horoskopy :> moim zdaniem to sciema xd
No czasem moze sie przytrafic to co w horoskopie ale to zwykly przypadek xd
Bo pomyslcie ile jest np. Raków, albo Wag? Przeciez to nie mozliwe zeby wszystkim
sie sprawdzilo xd

--------------------
Dodane: 03-02-2010 15:44
#pacin - user - 90%
Ja jestem z pod znaku Ryby. xD Jakoś nie zauważyłem żeby te wszystkie horoskopy się sprawdzały, więc w nie nie wierzę. Rzadko też je czytam. Ciekawi mnie po co też ci ludzie robią horoskopy... [umarl]

--------------------
Dodane: 03-02-2010 15:45
#Bociak - user - max%
Ja jestem strzelcem. :) Ale mi to obojętne jakiego jestem znaku zodiaku, a horoskopy to jak dla mnie stracony papier. Bzdety bez żadnego pokrycia tworzone przez kogoś kto wypisuje co mu tylko do łba wleci.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-02-2010 16:13
#emkey17 - user - 0%
Podzielam zdanie. Horoskopy są bez sensu. Nie dość, że bujdy to w dodatku zupełnie nie potrzebne. Szkoda w ogóle tracić czas na czytanie :) Co do znaku - mój to wodnik. I właśnie teraz jest mój okres :d

Dodane: 03-02-2010 16:14
Ja tam jest sobie raczek nieboraczek :p Większość opisów mojej osobowości się zgadza, ale ja tam uważam, że to czysty przypadek. Tak to nie wierzę w to, bo każda gazeta z horoskopem mówi inaczej.

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online