Dodane: 05-02-2010 18:13
Szczerze? Też kiedyś słyszałem, że Akira ma w planach zrobić nową "prawdziwą" serię DB GT, ale osobiście nie chce mi się w to wierzyć. Nie raz już słyszałem takie rzeczy i jak zawsze nic z tego nie wynikało. Poza tym czy my naprawdę potrzebujemy nowej serii DB? Chyba, że w miejsce DB Z od Cell sagi do Buu sagi. Wtedy bym się zgodził, bo mogli by poprawić wtedy fabułę tak, aby znów powróciła do tytułowych "Smoczych Kul", bo dwie ostatnie sagi DB mają niewiele wspólnego z kulami
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 05-02-2010 18:26
Patrzac na Cell i Buu saga to bardziej cala seria GT ma wiecej wspolnego ze smoczymi kulami...Wiec uwazam ze jezeli DBKai bedzie kontynuowane to uwazam ze zostanie duzo zmodyfikowane i do tego bedzie ta nowa seria GT. Mi osobsicie zakonczenie Gt bardziej odpowiada niz Z. zobaczymy co to bedzie dalej.Czas pokaze

Fajnie by bylo gdyby byl jaksi mozliwy kontakt z Toriyama

Dodane: 05-02-2010 21:04
Rewelacyjny odcinek jak dla mnie... Postać Vegety naprawdę została świetnie ukazana. Temu kto użyczał mu głosu należy się order. Muzyka też w paru miejscach miło mnie zaskoczyła. Dobrym pomysłem było dodanie paru scenek z udziałem Sayan. Świetny epek który bardzo pozytywnie nastawił mnie na nadchodzącą rebelię.
To że kai ma zakończyć się na sadze namek, jest nawet ciekawym pomysłem, ale dalsze odświeżanie kotleta jakim jest db było by dla mnie zgrozą. Mam nadzieję że rozgłosy typu "nowe gt" to tylko głupie plotki.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 06-02-2010 23:18 -
Potwierdzam głos Bociaka i paru tam innych w kwestii Vegety (A dokładniej gościa który mu podkładał głos)
Teraz się zacznie

Dodane: 08-02-2010 14:32
odcinek super! bardzo mi się podobała muzyka... bardzo oddawała powagę sytuacji. Lubię jak Goku wkracza do akcji...
--------------------
...Love is a force
you can't control...
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.