Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:30
OnLine: 31, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 41 - Opinie
Dodane: 25-01-2010 23:55
#riddic21 - user - 50%
E tam najlepsze theme ma Freeza w KAI (to co leci jak przebił rogiem Kurinina) :

http://www.youtub...re=related

Co do odcinka, barzo mi się podobał, najlepsze jest to, że sagę Freezy przyjemnie sie teraz ogląda, w Z to byly męczarnie...

--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.
Dodane: 26-01-2010 00:00 - Edytowane przez by_ikar dnia 26-01-2010 00:01
#by_ikar - systemadmin - max%
Odcinek z napisami właśnie się kończy upować, trochę późno no bo tak wyszło..

Co do samego odcinka, mnie się podobał zwłaszcza vegeta theme bo mi przypomniała świetną parodię :d ale nie powiem akcja była wartka :d od jutra - pojutrze wszystkie odcinki będę wrzucał w avi i mp4 :)

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 26-01-2010 09:22 - Edytowane przez Macias dnia 26-01-2010 15:58
Jeden z lepszych odcinkow. Vegeta powinien zrozumiec te lekcje ktora dostal od Frezera, ale jak wiemy i tak w sadze Cella bedzie przepelniony duma i pozwoli wchlonac C-18. Niestety ale niczego sie nie nauczyl. Frezer natomiast pokazal jakim potrafi byc potworem. Juz sie nie moge doczekac jak Goku spusci mu [treść moderowana] :p

Edit Macias: Uważaj na wulgaryzmy!

Dodane: 26-01-2010 15:56
#Macias - user - max%
Odcinek był bardzo fajny. Vegeta nawet po znacznym zwiększeniu swojej mocy w żaden sposób nie mógł zagrozić Frezerowi. Żal mi chłopaka, trochę się załamał. Teraz do czasu przybycia Goku dostanie trochę po nerach. Już w następnym odcinku będzie to na co czekaliśmy wszyscy od dłuższego czasu. Wreszcie Goku stanie twarzą w twarz z Tyranem.

--------------------
Dodane: 27-01-2010 11:49
#goku4x - user - 0%
To taki mały akcent humorystyczny z tego odcinka. Najwyraźniej Freeza zapomniał użyć papieru toaletowego :)

Dodane: 27-01-2010 17:59
Wielkie dzięki chłopaki za to, że w każdym temacie opisujecie następne odcinki. Dla osoby, która nie oglądała wcześniej DBZ [ew. oglądała za małolata i dużo rzeczy zapomniała] jest to po prostu świetne!

Dodane: 27-01-2010 21:20 - Edytowane przez Bociak dnia 27-01-2010 21:20
#Bociak - user - max%
DB Kai wszedł w końcu w oczekiwany prze zemnie moment. Dotarliśmy do momentu wyjścia Goku z kapsuły, a wiemy co teraz się zacznie. :) Odcinek fajny, ukazał nam przedsmak tego co się niebawem wydarzy. Mimo tego i tak czuje pewne niezadowolenie z kaia, z powodu nie tylko grafiki ale też tego że Zetka została zrobiona o wiele lepiej, omijając sprawę filerów.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 28-01-2010 09:55
naprawde dobry odcinek!! najlepsze sceny:jak freezer wzial vegete ogonem i go na parzal i druga jak goku wyszedl z komory leczniczej

Dodane: 02-02-2010 15:16
#misiu345 - user - 10%
Akcja sie coraz bardziej rozkreca, pokazanie przedsmak tego co nastapi; bardzo dobrze zapowiadajcy kolejne odcinki super ;]

Dodane: 02-02-2010 15:16
#misiu345 - user - 10%
Akcja sie coraz bardziej rozkreca, pokazanie przedsmak tego co nastapi; bardzo dobrze zapowiadajcy kolejne odcinki super ;]

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online