Dodane: 25-01-2010 23:55
E tam najlepsze theme ma Freeza w KAI (to co leci jak przebił rogiem Kurinina) :
http://www.youtub...re=related Co do odcinka, barzo mi się podobał, najlepsze jest to, że sagę Freezy przyjemnie sie teraz ogląda, w Z to byly męczarnie...
--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.

Dodane: 26-01-2010 00:00 -
Odcinek z napisami właśnie się kończy upować, trochę późno no bo tak wyszło..
Co do samego odcinka, mnie się podobał zwłaszcza vegeta theme bo mi przypomniała świetną parodię

ale nie powiem akcja była wartka

od jutra - pojutrze wszystkie odcinki będę wrzucał w avi i mp4

Dodane: 26-01-2010 09:22 -
Jeden z lepszych odcinkow. Vegeta powinien zrozumiec te lekcje ktora dostal od Frezera, ale jak wiemy i tak w sadze Cella bedzie przepelniony duma i pozwoli wchlonac C-18. Niestety ale niczego sie nie nauczyl. Frezer natomiast pokazal jakim potrafi byc potworem. Juz sie nie moge doczekac jak Goku spusci mu [treść moderowana]
Edit Macias: Uważaj na wulgaryzmy!

Dodane: 26-01-2010 15:56
Odcinek był bardzo fajny. Vegeta nawet po znacznym zwiększeniu swojej mocy w żaden sposób nie mógł zagrozić Frezerowi. Żal mi chłopaka, trochę się załamał. Teraz do czasu przybycia Goku dostanie trochę po nerach. Już w następnym odcinku będzie to na co czekaliśmy wszyscy od dłuższego czasu. Wreszcie Goku stanie twarzą w twarz z Tyranem.
--------------------

Dodane: 27-01-2010 11:49
To taki mały akcent humorystyczny z tego odcinka. Najwyraźniej Freeza zapomniał użyć papieru toaletowego

Dodane: 27-01-2010 17:59
Wielkie dzięki chłopaki za to, że w każdym temacie opisujecie następne odcinki. Dla osoby, która nie oglądała wcześniej DBZ [ew. oglądała za małolata i dużo rzeczy zapomniała] jest to po prostu świetne!

Dodane: 27-01-2010 21:20 -
DB Kai wszedł w końcu w oczekiwany prze zemnie moment. Dotarliśmy do momentu wyjścia Goku z kapsuły, a wiemy co teraz się zacznie.

Odcinek fajny, ukazał nam przedsmak tego co się niebawem wydarzy. Mimo tego i tak czuje pewne niezadowolenie z kaia, z powodu nie tylko grafiki ale też tego że Zetka została zrobiona o wiele lepiej, omijając sprawę filerów.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 28-01-2010 09:55
naprawde dobry odcinek!! najlepsze sceny:jak freezer wzial vegete ogonem i go na parzal i druga jak goku wyszedl z komory leczniczej

Dodane: 02-02-2010 15:16
Akcja sie coraz bardziej rozkreca, pokazanie przedsmak tego co nastapi; bardzo dobrze zapowiadajcy kolejne odcinki super ;]

Dodane: 02-02-2010 15:16
Akcja sie coraz bardziej rozkreca, pokazanie przedsmak tego co nastapi; bardzo dobrze zapowiadajcy kolejne odcinki super ;]
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.