Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:30
OnLine: 29, statystyki
index > Manga i Anime > Soul Eater
Temat: Soul Eater: Excalibur
Dodane: 23-01-2010 22:10
#Ippo - user - 80%
Ta postać jest dla mnie wyjątkowa potrafi mnie rozśmieszyć swoją głupotą, ponieważ jego humor polega właśnie na głupocie i te jego historyjki :d :d
Wypowiadajcie się na temat tej postaci :)

--------------------
Dodane: 24-01-2010 11:02
#by_black - systemadmin - max%
On jest tak denny, że aż porażający xD Naprawdę teraz wiem, dlaczego wszyscy chcieli się go pozbyć, a jak łysol go zabrał ze swojej groty to była tam impreza xD Ale nie można powiedzieć, jego historię są tak zagmatwane, że aż prze zabawne, zwłaszcza jak opowiadał o swoich podbojach, albo jak był Sherlockiem xD

--------------------
Dodane: 11-04-2010 21:49
#malpex - user - max%
Z tego co pamiętam to nie łysol go zabrał tylko ta ciamajda Hero xD Ale to tak na marginesie :p
No z Excaliburem to niezłe jazdy sa, a jak zaczyna śpiewać to normalnie wymiękam xD
Tak jego historie sa strasznie ciekawe, jak nie moze sie zdecydować w który dzien tygodnia sie rozpoczęła, albo jak wymienia swoje 1000 reguł które trzeba przestrzegać xD Śmieszny typek, ale chyba jako broń jest dobry tylko nikt nie moze z nim wytrzymac :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 12-04-2010 13:37
No i Hero i był tam Ox i był też Kid ze Starem xD Jazdy są nieziemskie w wykonaniu jego, chyba nigdy nie zapomnę tego "Fool!", zawsze zgaszał wszystkich tym xD

--------------------
Dodane: 21-04-2010 21:48
#malpex - user - max%
Tak jego 'Fool!' jest najlepsze xD Do wszystkich tak wali i jeszcze macha tą swoja laska przed każdym xD Zwała była jak Hero go przyprowadził do szkoły i on podszedł do jakiegoś robaka i na niego krzyknął xD ale jako broń to chyba dobry jest :p

--------------------

Dodane: 24-04-2010 12:47
Ale musi być naprawdę potężny skoro Shinigami do niego się zwrócił "czy przybyłeś pomóc", ciekawe czy mimo wszystko, zobaczymy jego moc? Fool!

--------------------
Dodane: 24-04-2010 14:33
#malpex - user - max%
Po części mogliśmy zobaczyć, jego power jak Hero nim władał :p to wtedy pokonał praktycznie wszystkich, ale i tak mysle ze powinien posiadać zdecydowanie większą moc, chyba ze jest to postac tylko dla urozmaicenia :p

--------------------

Dodane: 24-04-2010 17:01
Fool! Tamto było tylko przedsmakiem jego możliwości. Fool! To oczywiste że poznamy, w końcu jego mocy nikt nie podważył, a jedynie sugerowali tylko to jakim charakterem jest xD

--------------------
Dodane: 24-04-2010 19:04
#malpex - user - max%
A może on nie jest śilny tylko po prostu ci co z nim wytrzymywali musieli być niesamowicie mocni :d Zeby tyle zasad i tyle czasu z nim wytrzymać to trzeba być twardzielem xD

--------------------

Dodane: 24-04-2010 19:11
Pewnie tak, o tym też kiedyś myślałem, ale mimo wszystko nawet Stein mówił o jego potędze, tylko krzywili się na myśl o jego charakterze, to jest dopiero narcyz xD

--------------------
Dodane: 24-04-2010 19:13
#malpex - user - max%
To pewnie przez to połączenie, jego mocy i charakteru jego właściciela, rodzi sie ta wielka potęga xD Która pozwala wszystkich pokonać :p

--------------------

Dodane: 24-04-2010 19:17
Kto wie, ale ten motyw ze skrzydłami też był dobry, ale tak czy siak, wszyscy ci, którzy go spotkali mają z nim jakieś nie miłe wspomnienia, zwłaszcza te latające elfiki xD Jaka dżampreza była jak go zabrał Hero xD

--------------------
Dodane: 24-04-2010 19:20
#malpex - user - max%
Wtedy nieźle imprezowały :d A jak wrócił to wszystkie kwiaty od razu zwiędły i humory elfikom sie popsuły. Jeszcze dobry motyw byl z tym ze jak juz go mieli zabierać, juz mieli razem podbijać świat to oni go spowrotem do dziury i w nogi xD

--------------------

Dodane: 24-04-2010 19:28
Jak w nogi, pocisnęli mu xD Ogólnie można by rzec, że chyba na świecie nie ma nikogo takiego, kto mógłby mieć równie wielkie ego jak on, a jeszcze bardziej ściemniać niż on xD

--------------------
Dodane: 21-06-2010 14:17
#Tomson - user - 90%
Nie cierpię go. Pojawiał się w prawie każdym fillerowym odcinku i działał mi na nerwy. Jego piosenka mnie już totalnie dobijała xD Ale i tak najlepsza była reakcja wróżek, na wyjazd Excalibura z jaskini xD Jedno muszę tej broni przyznać, jest silny i to bardzo.

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 24-06-2010 13:13
#malpex - user - max%
Z początku to tylko sie smiałem jak on sie pojawiał bo naprawde mozna bylo sie nieźle przy nim zabawic i przy jego opowieściach czy jego zasadach. Ale z biegiem czasu zaczął mnie denerwować i to ostro :p Choć według mnie nie mozna go lekceważyć bo jego moc jest dość spora.

--------------------

Dodane: 04-07-2010 20:35
#Bociak - user - max%
Za pierwszym razem mnie mocno rozśmieszył, za drugim też choć nie tak bardzo, a za kolejnymi to już średnio do niego podchodziłem. Mimo wszystko sposób w który opowiada swoje przygody i jego styl wypowiedzi śmieszą. :)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 09-08-2010 20:32
#Pepe - user - max%
Bardzo zabawna postać, był bardzo wymagający, czego dowodem jest że tylko głupek Hero dał się podpuścić i skorzystał z jego mocy i nawet taki głupek był na tyle mądry że wiedział że nie ma to sensu. Nawet w tak poważnych chwilach jak walka z Kishinem nie tracił pogody ducha. Baka ! :d

--------------------
iSayumi
Dodane: 14-10-2010 23:40
Ale zobacz jaką moc miał wówczas Hero, kilku się na niego rzuciło, a on jednym szotem ich załatwił, tylko że za jaką cenę.. xD Swoją drogą zawsze się dziwiłem czemu nie pomógł w walce z Kishinem..

--------------------
Dodane: 26-01-2011 21:09
#Vens - user - 70%
Nigdy go nie lubiłem. Bardziej mnie denerwował swoją obecnością niż rozśmieszał czy powodował inne emocje. Ciekawi mnie to samo co was. Czyli dlaczego nie pomógł w walce z Kishinem. Największym wrogiem naszych bohaterów. Czy głupoty i własne pragnienia przewyższyła rozsądek i własne sumienie ... ? Moim zdaniem ten bohater nigdy nie zasługiwał na szacunek.

Jedyne co mi się w nim podobało to wymawiane przez niego często słówko: Baka !

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online