Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:30
OnLine: 40, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Średni wiek użytkowników?
Dodane: 26-06-2011 17:15
#kupcio66 - user - 30%
No uważam iż dość ciężko jest to określić , ale gdyby pomyśleć, jest to 14-16 z porywami do 17 maksymalnie ;d

--------------------
---------
Moje rysunki:
http://dbpolska.n...opic/15642

Dodane: 06-09-2011 23:18
Dlaczego młodsza część społeczności uważa że to aluzja do nich
Sam mam 15 i uważam że to forum jest otwarte dla wszystkich(?) "porządnych" ludzi szukających info o anime ITD.

--------------------
Moje rysunki - komentujcie :p

Dodane: 06-09-2011 23:43
#JCD - user - max%
Ze względu na tematykę....
Dragon Ball teraz trochę nam zawyża...
...ale Naruto zaniża motzno.

Policzyłem pobieżnie średnią z AU dla tych, co wiem, ile mają lat... wyszło ponad 18,5

Tak więc dla mnie średni wiek na stronie to ok 17 lat...
...swoją drogą można by napisać bota, który wyliczy wiek dla tych, co go podali :p niestety, sam tego nie umiem :c

--------------------

Dodane: 07-09-2011 07:00 - Edytowane przez manfred dnia 07-09-2011 07:01
#manfred - user - 60%
Myślę, że średnia użytkowników w GAU nie ma zbytniego znaczenia bo tam są sami porządni ludzie którzy mają/mieli dużą chęć do pisania postów na forum, więc też taką jakby na nich założono odpowiedzialność małą ; P a jak wiemy człowiek najczęściej im starszy tym (powinien być) bardziej odpowiedzialny i mądre wypowiedzi da ;P Jak dla mnie średnia wieku WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW to gdzieś 13/14 ale tych KTÓRZY MAJĄ WIĘCEJ NIŻ 50 postów to gdzieś 15/16 . Tak mi się wydaje

--------------------

Dodane: 07-09-2011 12:31
#JCD - user - max%
manfred napisał/a:
Myślę, że średnia użytkowników w GAU nie ma zbytniego znaczenia bo tam są sami porządni ludzie

xDDD
Thx, you made my day :d

Niemniej więcej userów jest z DBP niż z NP.
Dodatkowo oglądali oni DB w telewizji, a tu już było kawał czasu temu. Więc za młodzi nie mogą być.

--------------------

Dodane: 07-09-2011 13:03
#Darknes - user - max%
Lol :d W GAU porządni ludzie xDD Dobry dżołk [szeroki] Chociaż tak patrząc na starą ekipe a obecną to obecnie są tam same milutkie szczeniaczki :p

DBtarci zawyżają średnią. Duża cześć osób to osoby, które oglądały DB za czasów RLT7 więc obecnie mają średnio po ok 20 latek. Narutowcy to przedział 12-15 głównie. Więc ja bym uplasował średnią na jakieś 17-18 lat. Jeszcze nigdy nie spotkałem tutaj osoby mającej poniżej 10 lat, możliwe, że są tacy ale po prostu nic nie piszą. A najstarszą osobę jaką poznałem miała 26 latek więc motzno zawyżała. Wystarczy spojrzeć na forum i na statystyki, zarejestrowanych prawie 190 tys a ile się wypowiada ? Garstka, a aktywnie wypowiada się tylko cześć tej garstki.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 07-09-2011 13:11
#owerfull - user - max%
Gdyby każda osoba aktywnie się tu wypowiadała to było by tu już kilkaset tysięcy postów i szybko przekroczylibyśmy granicę miliona xD.Taka liczba mnie przeraża, chociaż nie powiem, fajnie by było gdyby więcej osób się wypowiadało, Ja np, od czasu gdy zobaczyłem, że jest możliwość egzystowania w GAU to starałem się pisać jak najstaranniej i najwięcej no i jestem.A co do średniej..hmm..17-18 lat, trafi się parę odmieńców co mają ponad 20 i poniżej 17 xD.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 07-09-2011 13:24
#owerfull to nazwanie mnie odmieńcem bo mam 15 lat to jakaś aluzja?

Btw. Sry że napisałem offtop ale nie mogłem wytrzymać...

--------------------

Dodane: 07-09-2011 13:29
#owerfull - user - max%
Jaka aluzja, żadna aluzja, to tylko żart, pod końcem jest przecież "xD".Sam mam 15 lat, więc, piona.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 07-09-2011 13:34
#owerfull ok ok :d
Bo wiesz nie chciałbym zostać odmieńcem hehe

@Top: Są ludzie którzy mają 20lat+ i są nieogarnięci a są 13 latkowe co madrzej piszą^^

Ups i nie spamię już tu bo mnie by_black chyba zje xD

--------------------

Dodane: 03-10-2011 14:06
#Ahalian - user - 80%
Ja myślę, że wypowiadają się tu osoby z różnym wiekiem od 13 do 28 roku życia. Bo jeszcze z osobą która ma więcej niż 28 lat się tu nie spotkałem. Chyba, że nie znam go aż na tyle, aby wiedzieć ile ma lat. Najwięcej jest tu mi się wydaje userów 14-28 letnich. : ))

--------------------
Dodane: 07-12-2011 15:16
#siuber - user - 60%
Z mojego doświadczenia wiem ,że są tu ludzie narrużniejszi zdażają się nawet 50 latkowie! ale chyba takich jest bardzo malo naliczylem 3...

Ale tak ja moi poprzednicy uważam podobnie że są to ludzie 13,14-24 ok
Niby to strona o Dragon ballu a są tu najprzerużniejsze tematy. Oj są xD

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online