Dodane: 11-02-2012 00:58
Ja mam taki problemik otóż pobrałem Pokemon Soul Silver w pierwszym romie wychodzę z tego miasta gdzie jest plaża wchodzę do jakiegoś domku gadam wychodzę z tego domku idę na dół walczę z kimś chyba idę do profesora i idę do tego miasta gdzie jest plaża idę do góry omijam ten domek idę do trawy i gra mi się za stopowała był bym bardzo wdzięczny jak by ktoś dał link do Pokemon Soul Silver wersja Europejska więc proszę o odpowiedź no to cześć.
--------------------
Seresu1.

Dodane: 11-02-2012 03:06
Lambiel napisał/a:
Ja mam taki problemik otóż pobrałem Pokemon Soul Silver w pierwszym romie wychodzę z tego miasta gdzie jest plaża wchodzę do jakiegoś domku gadam wychodzę z tego domku idę na dół walczę z kimś chyba idę do profesora i idę do tego miasta gdzie jest plaża idę do góry omijam ten domek idę do trawy i gra mi się za stopowała był bym bardzo wdzięczny jak by ktoś dał link do Pokemon Soul Silver wersja Europejska więc proszę o odpowiedź no to cześć.
a ja ide ide i trafka jest i ide dalej pacze zubr w puszczy ide i patrze a tam ty z tym problemem i w brecht xd hahaha ^^

Dodane: 11-02-2012 13:46
Ja bym chciał może jakąś solucję w kształcie filmiku lub niech ktoś napiszę był bym bardzo wdzięczny więc proszę o odpowiedź cześć.
--------------------
Seresu1.

Dodane: 12-02-2012 22:02
Witam nie chciałem zakładać nowego tematu sadze ze tutaj jest w miarę odpowiedni
a mianowicie chodzi o grę Pokemon world online obecnie rejestracja jest zamknięta i będzie otwarta dopiero za tydzień. Moja prośba tyczy się właśnie tego czy ktoś nie ma zbędnego jakiegokolwiek konta w tej grze. Jeżeli ktoś owe posiada proszę pisać na PW tam możemy się dogadać.
z góry dzięki

Dodane: 08-04-2012 01:41
Na jaki tydzień ? Jak już minęło prawie 2 miesiące !!! Zagraj w normalne wersje polecam ci je

:}
Wiadomość doklejona:Można już zakładać konta na
http://playerdex....nline.net/ !!! Polecam chyba będę nagrywał solucje z tej gry :} Poinformuje was jak by co :}
--------------------
Seresu1.

Dodane: 18-04-2012 12:44
Pokemon Black & White 2 zostaną jeszcze wydane na zwykłego Nintendo DS'a z czego się cieszę, bo kolejne godziny spędzone na trenowaniu pokemonów
![[xd] [xd]](/templates/emoty/xd.png)
. Akcja ma się dziać w tym samym regionie dwa lata po wcześniejszej edycji, ale zostały dodane nowe miejsca i niektóre ze starszej edycji usunięte.
--------------------

Dodane: 18-04-2012 21:26
Stety lub niestety mi już faza na gry Pokemon przeszła, jakoś te nowsze części do mnie nie przemawiają, może dlatego, że gra na emulatorze już mnie dobija i chciałoby się pograć na konsoli

Dodane: 18-04-2012 22:47
Lambiel jak tam się zarejestrować już z 40 min kombinuje albo ta rejestracja jest tak zawiła albo tak banalnie prosta że ze mnie głupka zrobiła

Dodane: 24-04-2012 20:16
Coś jest nie tak. Wcześniej było okej a teraz lipa i z czego się cieszyć ? Co nowszy region tym gorszy twórcowi Pokemonów chyba szajba odbiła !
--------------------
Seresu1.

Dodane: 24-04-2012 20:39
Gra na ten czas jest wyłączona z powodu jakiś ataków (nie zagłębiałem się) i trwają prace nad bezpieczeństwem.
Ale rejestracja jest chyba otwarta co prawda mi się udało zarejestrować przed zmianami , teraz jest to trochę trudniejsze należy wypełnić formularz rejestracyjny ,a następnie czekać na emaila z kodem do rejestracji (jednak kody są generowane chyba 4 na godzinę wiec nie zarejestruje się więcej niż 4 osoby na godzinę ) serwer mieści do 800 graczy stad te "trudna" rejestracja by zbyt szybko się nie rejestrować. Jest to wciąż beta wiec nie jest zbyt idealnie
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.