Dodane: 11-06-2010 14:54
Za linki o grach bana się nie dostaje

Ciekawi mnie tylko, co teraz wymyślą o tych pokemonach legendarnych?

Dodane: 11-06-2010 15:28
by_black napisał/a:
Ciekawi mnie tylko, co teraz wymyślą o tych pokemonach legendarnych?
Trafił w sedno sprawy

, w końcu Arcerus miał być ostatnim legendarnym pokemonem, bo w końcu jego opis świadczy o tym że jest Panem wszystkich pokemonów.
--------------------

Dodane: 11-06-2010 15:33
Dokładnie, pan wszystkich pokemonów moim zdaniem w ogóle albo powinien być na pierwszym miejscu, albo na ostatnim, coś mi się wydaje że strzelili sobie w stopę, jednak może być tak, że znów będzie akcja z "o matko, odkryliśmy coś istotnego!"..

Dodane: 12-06-2010 11:27
Te problemy z legendami są spowodowane przez anime. Bo jak wiemy to gra była pierwsza i dopiero na jej podstawie wyszło anime. Trochę zbyt kolorowo przedstawione, za dużo "faktów" sobie wymyślili i to teraz oni będą musieli wybrnąć z tego szamba. Oczywiście jeśli zrobią na podstawie Black&White jakieś anime, albo kinówki.

Dodane: 12-06-2010 13:22 -
Z tego co czytałem to ma być legendarny pokemon wąż ciekawe jak Rayquaza będzie teraz wyglądać trochę zaczyna od kolejnych serii zalatywać naciąganym g**nem trzecia seria była dla mnie najgorsza i czwarta była trochę lepsza ale naciągana a piąta jak dla mnie jako gra może jeszcze ujdzie ale jak zrobią anime to umarł w butach wymyślili se jakiś koordynatorów a w tej co chłopaka który będzie na traktorze za nim jeździł i miltangi wypasał tragedia mogli by sobie dać spokój powoli z Pokemonami przez 50 lat nie będą tego ciągnąć

Dodane: 12-06-2010 21:21
Póki kase z tego mają to będą ciągnąć nawet przez 100 lat

A gdzieś widziałem artykuł o dziecku które ma największą kolekcję poke-maskotek... to było okropne xD Dopóki ludziom się nie znudzi to będzie leciało :/

Dodane: 15-06-2010 11:21
No będą to ciągnąć nie martwcie się xD, Japońcy szaleją za "Kieszonkowymi Stworkami", co do systemu 3 vs. 3 no zobaczymy jak to będzie w praktyce wyglądało, jednak mi pomysł również się nie podoba, ale gierke zagram z ciekawości na nowy silnik 3D bo na to czekam....
--------------------

Dodane: 15-06-2010 23:14
No właśnie, ten silnik 3D bardzo przyciąga

Już grafika w Heart Gold i Soul Silver była czymś innym niż pozostałe części, a teraz to już w ogóle w B&W będzie nieziemsko. Widziałem na filmiku jak się chodzi po mieście
Nie wiem czemu, ale ciągle czekam na nową grafikę podczas walki :/ Niby sa poprawki, ale moim zdaniem efekty ataków nie powalają :/ mogliby to w końcu zrobić jakoś inaczej.

Dodane: 26-01-2012 10:03
Mam pytanie odnośnie gry wczoraj zacząłem swoją przygodę z tym i mam pytanie. Jak się złapie w Serii platinum 7 pokemonów to jak wymienić tego 7dmego pokemona ?
--------------------

Dodane: 26-01-2012 10:25
Dirt05599 napisał/a:
Mam pytanie odnośnie gry wczoraj zacząłem swoją przygodę z tym i mam pytanie. Jak się złapie w Serii platinum 7 pokemonów to jak wymienić tego 7dmego pokemona ?
To znaczy rezerwowego na tego z podstawowego składu? Musisz iść do Pokecentrum, tam obok stoiska siostry Joy będzie komputerek, do którego musisz się podłączyć i wybrać opcje Pokemon, pojawi się ci opcja importowania, albo eksportowania Pokemona i wybierasz z listy, którego chcesz zostawić, a którego wziąć.

Dodane: 26-01-2012 11:23
Jeśli chodzi o pokemon black to miałem je niedawno na kompie,ale nie grałem w nie zbyt długo,bo emulator działał mi z prędkością do 75% i denerwowało mnie to,a ogólnie gra fajnie się prezentowała ,pograłbym ale za wolno mi działają

. Przy okazji nie wiecie czym może być to spowodowane. był bym wdzięczny za odpowiedz

Dodane: 26-01-2012 14:40
A tak przy okazji, ewolucje pokemonów zależą od ich poziomu czy od czego ? bo mam Magikarp'ia i nie wiem kiedy dziad będzie ewoluował, wiem że są poke. bez ewolucji ale MK miał Gayardosa czy jak mu tam było
--------------------

Dodane: 26-01-2012 14:47
Magikarp ewoluuje chyba na 30 levelu, niektóre Pokemony muszą dojść do wysokiego levelu, niektóre muszą dojść do konkretnego levelu w nocy lub zza dnia, niektóre muszą być szczęśliwe na odpowiednim levelu i w odpowiedniej porze dnia lub nocy, a niektóre ewoluują na konkretnym levelu z odpowiednim kamieniem lub przedmiotem, a jeszcze inne ewoluują od razu z danym przedmiotem lub kamieniem.

Dodane: 26-01-2012 18:43

Dodane: 27-01-2012 02:22
A jeszcze jedno ABRA on na którym lvl'u dostaje jakieś skile mam go od 4 ma już 16 a dalej tylko teleportować się potrafi -.-'
--------------------

Dodane: 27-01-2012 10:35
Nie pamiętam teraz na którym levelu dostaje jakieś konkretnego ataki, ale pamiętam że ja sam w nią ładowałem ataki, które znalazłem.

Dodane: 27-01-2012 12:41
Dirt05599 napisał/a:
A jeszcze jedno ABRA on na którym lvl'u dostaje jakieś skile mam go od 4 ma już 16 a dalej tylko teleportować się potrafi -.-'
Abra jako Abra nie poznaje żadnych ruchów,dopiero po ewolucji w Kadabrę poznaje confusion i o ile dobrze pamiętam to powinien ci już ewoluować skoro masz go na 16 lewelu.

Dodane: 27-01-2012 13:05
Abra chyba na 18 łapię ewolucję zresztą nie opłaca ci się trenować tego poka bo i tak alakazama mieć nie będziesz bo tylko przez wymianę
--------------------
Podpis przekracza dozwolone rozmiary grafiki w podpisie.

Dodane: 27-01-2012 13:41 -
Weźcie xD czy wszystkie mocniejsze muszą być na +18 lvl ? xD to straszne
na razie po ewolucji mam tylko Monferno, Karpia mam na 15, abre mam na 15 (godzine dziada łapałem xD)
Opłaca się trenować Buizela ?
i czy ktoś ma jakiś sposób na Onix'a
--------------------

Dodane: 27-01-2012 13:46
Buizel chyba dobry jest a o co chodzi z tym onixem jaki sposób ? swoją drogą odradzam ci onyxa słaby jest lepszy geodue ale golema też nie będziesz miał bo przez wymianę onyx też
--------------------
Podpis przekracza dozwolone rozmiary grafiki w podpisie.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.