Dodane: 20-01-2010 19:31
Darknes napisał/a:Tym razem odcinek trochę nudnawy, początek dość dynamiczny a potem zaczęła się paplanina... końcówka dla tych co oglądają pierwszy raz była całkiem niezła ;P No i tak jak sądziłem w 41 już Goku wyjdzie z tej kapsuły i się zacznie prawdziwa walka
Songo wyjdzie z kapsuly w 41 odcinku i w tym miejscu odcinek sie zakonczy. Pewnie przez caly 41 odc. freza bedzie walczyl z vegeta.

Dodane: 20-01-2010 19:44
siema , nie bedzie z nim walczyl tylko bedzie go meczyc

bo raczej vegeta nie da sobie rady z frezerem ..

Dodane: 20-01-2010 20:28
powiem wam ze ogladajac to wiem co sie bedzie dzialo (bo ogladalem Z) ale z przyjemnoscia ogladam te odcinki bardzo mi sie podobaja

dragon ball nadal zyje , gre na xboxa dobra zrobili (ragging blast) teraz czekam na mmorpg dbo !
--------------------

Dodane: 21-01-2010 22:59
Odcinek jak zwykle miodny. Nareszcie Frezer przybrał swoją najlepszą formę. Zaczęła się już masakra na poważnie. W następnym odcinku Frezer pobawi się z Vegetą, a potem dostąpimy zaszczytu oglądnięcia kulminacyjnej walki, na którą tak długo czekaliśmy
--------------------

Dodane: 21-01-2010 23:27
by_ikar dzięki za kilka informacji
HD mi wystarczy na pewno

Tylko pytanie teraz czy postarają się zmontować w dobrej jakości odc. walki Goku z Frezzerem

Tak właściwie tylko na to czekam

Dodane: 21-01-2010 23:47
Nie martw się, nawet jeżeli nie zrobią tego w studiu, jest jedna grecka grupa fansuberska, która przy okazji robienia swoich napisów, poprawia jakość odcinków. Przykłady masz w strefie plików w dziale DBKai HD. Tylko 8 odcinków ale wydaje mi się że jakością cię powalą na nogi

Dodane: 23-01-2010 11:08
fajny odcinek bo freezer szybko sie zmienil w 4 forme bo nie nawidze 3
wyglada wtedy jak z filmu obcy (alien). co do jakosci wszystko git

Dodane: 23-01-2010 12:14
Odcinek bardzo przyjemny podobała mi się kolejna furia Gohana szkoda Dendiego, bo za swoje umiejętności lecznicze musiał stracić życie. Myślę, że jeszcze 2 odcinki i będziemy świadkami starcia tytanów

Bardzo jestem ciekaw jak skrócą tą walkę jeśli będzie krótka to nie będzie tego klimatu
--------------------

Dodane: 23-01-2010 12:56
Ippo napisał/a:Odcinek bardzo przyjemny podobała mi się kolejna furia Gohana szkoda Dendiego, bo za swoje umiejętności lecznicze musiał stracić życie. Myślę, że jeszcze 2 odcinki i będziemy świadkami starcia tytanów

Bardzo jestem ciekaw jak skrócą tą walkę jeśli będzie krótka to nie będzie tego klimatu
Nie będzie też rzeczonych w DBZ "ostatnich minut Namek" w kilkunastu odcinkach i mi się ta myśl bardzo podoba, bo tam ta walka trwała chyba tyle odcinków ile do tej pory trwa cała saga Freezera
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 23-01-2010 19:48
Naturalne że odcinek był świetny.

Ujrzeliśmy wartą obejrzenia akcje za którą niegdyś kochaliśmy DB. Walka na poziomie, choć wiadomo że i tak nie będziemy mieć takiego klimatu muzycznego jak w Z.

Mimo tego miło było się popatrzeć na tutejszy odcinek, ale najważniejsze jest to że niebawem zobaczymy Goku w akcji.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.