Dodane: 14-01-2010 17:42 -

Dodane: 14-01-2010 18:26
Nie powiem, fajnie się ten fanfic zaczyna, może wreszcie się dowiem, co się stało z Goku, hehe

Jedyne zastrzeżenia to w części pierwszej - nie poradziłeś sobie ze stylistyką języka - dziecko się nie wypowiada w ten sposób, jak Goku Jr. wypowiada się w twoim fanfiku, zbyt taki dojrzały język, mogłeś użyć słów "Zastanawia mnie", a nie "Nurtuje mnie pewna kwestia". Co jeszcze... Mała nieścisłość - Vegeta nie osiągnął SSJ3, może chodziło ci o SSJ4?
No, ale nic, czekam na następne części!
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 14-01-2010 18:27
Przeczytałem obydwa epki,i bardziej spodobał mi się ten pierwszy.Ten drugi na końcu,choć troche śmieszny jest troche głupi.Nie wiem jak innym się podoba ,ale mi ,tak średnio.
--------------------

Dodane: 14-01-2010 19:27 -

Dodane: 18-01-2010 21:30 -
Suuupppeeerrr!!!
jestem zaszokowany orginalnoscia tych opowiadac i prawdopodobnoscia.
strasznie mnie dreczylo co sie stalo po odeceniu songa i dokad on odlecial
rozmyslalem nad tym wiele razy. tez myslalem ze songo polecial gdzies trenowac ale ty poprostu dales temu wszystkiemu sens. strasznie mi sie podoba pomysl z galktyka stworzona specjalnie dla treningu songa.
wielki szacun dla ciebie. pelny profesjonalizm.
przetlumacz to na japonski i nie wiem znajdz gdzies adres akiryi mu wyslij w liscie
lub jakiemus wydawnictwu tez w japoni

Dodane: 25-01-2010 16:42 -

Dodane: 26-01-2010 16:12 -
naprawde fajnie to opisałe...
To jest jak najbardziej w stylu DB.
Jestem pod wielkim wrazenie.
I naprawde powiniene się z kim skontaktować z Akiry Toriyam'š lub kim z Japoni.
Bo możliwe jest że to by się przyjeło i że zrobili by z tego kolejnš czeć anime albo chociaż kinówke....
pozdrawiam.
<wielki fan Dragon Ball'a>

Dodane: 30-01-2010 12:33

Dodane: 30-01-2010 12:53
Wow. Znaczy 'wow' co do długości fan ficka

Przeczytałem Prolog, zapowiada się na prawdę ciekawe, no i pod względem stylistyki jest świetnie

Jak się zmobilizuję to może i całą resztę przeczytam, bo chyba warto

I w ogóle nie kończ na DB, napisz coś ambitniejszego, stać cię na to

Dodane: 30-01-2010 13:17
Super bardzo mis ie podoba przeczytałem wszystkie i naprawdę jestes dobry w tym, ciekawie przedstawiłeś tą historię czekam na kolejne

. Elegancko by było jak byś przedstawił całą historie jak juz pan przestaje opowiadać i dalsze dzieje .
--------------------
" Człowiek cały czas czegoś słucha, chyba tylko ma przerwę gdy zasypia. "
---------------

Dodane: 30-01-2010 19:36
dziękuję wam. dal takich komentarzy warto pisać opowiadania. co do przedmówcy, takie właśnie mam plany. mam już nawet ułożoną całą fabułę w głowie, ale cały czas brakuje czasu (i chęci- jak nikt nie komentuje).

Dodane: 02-02-2010 10:20
jak dla mnie (nie wiem co reszta o tym sadzi

) opowiadanie dobre jedyna rzecza która mnie drażni to niektóre słownictwo... ja wiem ze niekiedy sie moze...po drugie mam nadzieje ze nie skonczysz fika w najbardzej interesujacym momencie

Dodane: 04-02-2010 00:56
Bardzo podobała mi się ta dalsza opowiesc licze ze bedziesz pisał dalszy ciąg jego przygód bo niemoge sie doczekac bardzo mnie wciągneła ta historia chciałbym poznac dalszy ciąg pzygód Goku i jego przyjaciół .Wielki szacun dla ciebie i pozdro
--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodane: 06-02-2010 21:42
zainteresowanych informuję, że siedzę nad 16 częścią opowiadania. dzięki wam się zmobilizowałem. wrzucę jak tylko skończę.

Dodane: 07-02-2010 00:39
mówisz shit?
to co napisałe to raj dla duszy i ciała.
jeli możesz to napisz kolejnš częć bo to jest the best!

Dodane: 25-02-2010 22:25
Nawet mi się podoba tylko ten team Z tak jakoś dziwnie nazwałeś bo to nie Dragon Ball Z .A tak wogule to spoko ale tak tylko sam trening.

Dodane: 02-03-2010 18:32
te opowiadania są genialne musisz koniecznie napisać więcej jestem największym fanem dragon ball i nie wybaczyłabym ci jakbyś więcej nie napisał. Z góry dzięki

Dodane: 03-03-2010 15:25

Dodane: 03-03-2010 16:27
dzięki i oczywiście proszę o więcej i przy okazji musisz koniecznie wysłać do do tych co robią kreskówki i muszą się zgodzić aby stworzyć nowe dragon ball

Dodane: 12-07-2010 13:38
Jak tam pisarzu?

dawno nic nie dodałes...

już sie zniechęciłeś?

pisz dalej bo to ciekawe sie robiło
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.