Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:28
OnLine: 53, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 39 - Opinie
Dodane: 13-01-2010 14:12
#by_ikar - systemadmin - max%
Spokojnie zgodnie z tym co kasia pisała w poprzednim temacie, dzisiaj skończy (bo napisy są już w połowie zrobione zgodnie z tym co mi pisała) napisy to wrzucę odcinek :)

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 13-01-2010 15:50

porażka... odcinek 39 z napisami dostępny na youtube w jakości hd...

Ja nie chce jakosci HD a jezeli chodzi o inne strony to sciagnąłem sobie gdzie indziej tylko ze tutaj zawsze są wersje z mniejszym rozmiarem i napisałem wyraznie ze chociaz w dziale download mógł by byc ten odcinek bo napisy moge sobie sam załatwic a tu juz sroda a odcinka nawet w wersji japonskiej nie mozna pobrac. Skoro pracujecie na takiej stronce i piszecie ze cos bedzie to niech bedzie a nie sie rzucasz jeden z drugim. Na drugi raz nie piszcie ze napisy bedą wieczorem lub nastepnego dnia tylko piszcie ze napisy bedą w ciągu 14 dni roboczych to nie bede czekał.

Dodane: 13-01-2010 16:02
Przecież temat wcześniej (dbkai 38) było wytłumaczone że tłumacz ma kolokwium i napisy jeżeli pojawią się w niedziele to będzie tłumaczenie w niedziel - i się pojawiły około 1 w nocy napisy. Nie interesuje mnie to że ktoś nie ma czasu zajrzeć do poprzedniego tematu i przeczytać jednej wypowiedzi.

Nie wrzucamy rawów, bo sami chcieliście żeby tego nie robić. Zaczynam wariować i świrować z tego waszego niezdecydowania. Raz pojawiły się napisy 3 dni później (właściwie 2) i już masakryczna afera. Zastanówcie się trochę. Nie płacicie tutaj za nic, nawet jak napiszemy że napisy będą dzisiaj, a nie będzie ich wcale, nie możecie mieć pretensji dla tego że to wszystko jest za darmo, i zawsze jest z myślą o was, zawsze rozmiar jest najmniejszy, jakość zawsze najlepsze proporcjonalnie do rozmiaru. Niestety nie mam dla każdego z was dodatkowo na kawę żebyście się czuli usatysfakcjonowani za krzywdy i zło jakie wam wyrządzamy. Za to że nie musicie nam płacić a my źli i niedobrzy nie robimy tego czego żądacie - przepraszam w imieniu wszystkich pokoleń. Proszę was zastanówcie się troszeczkę.

Jest nas 3 prawie 4 i nie licząc naszego życia osobistego, bo was ono nie interesuje, dajcie nam trochę więcej czasu i nie żądajcie od nas więcej niż od siebie - nie jesteśmy nikogo służącymi. Robimy to fanowsko, wy również zachowujcie się jak fani, miejcie większe pokłady cierpliwości. Odcinek z napisami za kilka lub nawet mniej, godzin powinien pojawić się w strefie plików. W końcu będziecie mogli przestać na nas koty wieszać bo szczerze mam tego dość.

Człowiek kładzie się po 2-3 w nocy wstaje o 7 żeby pobrać odcinek raw, którego jeszcze na trackerach nie ma, wrzuca go sam na trackery żeby inni mieli, bo oczywiście większość osób sobie olało DBKAI i gdyby nie moja dobra wola, dopiero odcinek raw w sieci pojawiłby się po 20. Nie to za mało, powinienem poświęcić życie dla was i każdą minutą się wami interesować. Proszę popatrzcie na to co robicie bo widzę że nie zdajecie sobie z tego sprawy.

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 13-01-2010 16:15
#dubi86 - user - 0%
Robicie dobrą robotę tłumacząc dla nas odcinki Kai Dziękuje wam za to imam nadzieje że dalej będziecie tłumaczyć odcinki ;)

Dodane: 13-01-2010 16:42
Właśnie skończyłam tłumaczyć. No, nowa moc Piccolo była całkiem fajnie pokazana. W ogóle odcinek niezły, już się nie mogę doczekać, kiedy przybędzie Goku!

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 13-01-2010 16:54
Mam nadzieję, że napisy dla odcinka 39 wkrótce się pojawią??? Dzięki za wykonywanie tej brudnej roboty (tłumaczenia). WIELKI SZACUN!!! Chciałbym się tylko dowiedzieć kiedy mogę się spodziewać napisów??? :)

Dodane: 13-01-2010 17:01
Tak jestem już przy końcu przerabiania odcinka, więc zostanie mi tylko upload (około 30min) i odcinek do pobrania od razu powinien pojawić się w strefie plików.

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 14-01-2010 02:19
#LuKi_ - user - 0%
Mam takie pytanie co jest z tym plikiem ?
"Plik jest chwilowo niedostępny."

Pozdrawiam :)

Dodane: 14-01-2010 07:29
#Marcin00 - user - 90%
LuKi_ napisał/a:
Mam takie pytanie co jest z tym plikiem ?
"Plik jest chwilowo niedostępny."

Pozdrawiam :)

Dokładnie to co pisze ;) Chwilowo niedostępny... (Już jest) :d
Odcinek niezły, szkoda mi Piccolo który dawał sobie rade z formą 2 Frezza a ten w następną formę 3 i... Czekam na Son-Goku :d

--------------------

Dodane: 14-01-2010 16:46
#Macias - user - max%
Odcinek był taki jak się spodziewałem: bardzo ciekawy, dynamiczny i ogólnie przemiodny. Bardzo lubię tą walkę Piccola i czekałem na nią długo. Fajnie też, że autorzy streścili się nieźle z wydarzeniami. Mogli przecież zagrać na czas i zakończyć odcinek w chwili transformacji Frezera. Oni jednak pociągnęli odcinek dalej. Chwała im za to, a teraz czekam na następny epek.

--------------------
Dodane: 15-01-2010 16:18
Odcinek fajny Szatan serduszko walczył jak równy z równym z Frezerem nst kolejna transformacja i kolejny zawód naszych bohaterów , no i jak już wspomnieliście ta furia Gohana nst dużo z niej nie widzimy odcinek kończy sie w momencie gdy dolatuje do wroga i nie wiemy czy była to kolejna furia która przyniosła by mu wygraną . nie moge doczekać się następnego odcinka :)

Dodane: 16-01-2010 10:26 - Edytowane przez Bociak dnia 16-01-2010 10:28
#Bociak - user - max%
W końcu mamy rebelię. :) Coś na co długo czekałem, czyli szybka akcja, dobra walka, to za co kochamy Dragon Ball. Odcinek był dla mnie bardzo dobry, a do tego teraz poziom będzie rósł z epizodu na epizod.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-01-2010 22:38
#Darknes - user - max%
No odcinek jeden z lepszych jak nie najlepszy, ładnie i dynamicznie ukazana walka z Piccolo, która niestety dobiega końca, teraz Furia Gohana, trochę gadaniny, 4 forma i w 41 już powinien pojawić się Goku :d

A Freezer brzydal ! xD chyba najgorsza jego forma pod względem wizualnym, strasznie przypomina Obcego ;P tylko trochę śmieszne bo takie monstrum a jak się odezwał to ten głosik taki cieniutki xDD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online