Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:28
OnLine: 53, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 39 - Opinie
Dodane: 10-01-2010 13:51 - Edytowane przez by_ikar dnia 10-01-2010 16:02
#by_ikar - systemadmin - max%
Na stronie jest już dostępny odcinek 39 w postaci online. Już teraz możecie go obejrzeć pod tym linkiem: http://dbpolska.n...ll_kai/39/

Napisy pojawią się wieczorem, bądź następnego dnia. Po obejrzeniu odcinka zapraszam do dyskusji, w konwersacji proszę wyłącznie kierować się opinią odcinka, a nie jakością napisów bądź kiedy one się pojawią. W przeciwnym wypadku posty będą kasowane.

PS. odcinek dla tego tak późno i dla tego w takiej nie za super jakości ponieważ nikt nic lepszego jeszcze nie wrzucić do sieci, co niestety jest smucące..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 10-01-2010 14:18 - Edytowane przez Redius dnia 10-01-2010 14:22
#Redius - user - 10%
A to jak nikt nie pisze to może ja zacznę. Odcinek się rozkręcił ale niestety szybko się skończył ;(. Biedny picolo nie masz szans trzecią formą frezzy. Pod koniec odcinka niestety najlepsza akcja furia gochana. Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.

--------------------
Dodane: 11-01-2010 02:32
#Gercio - user - 0%
Chyba jeden z lepszych odcinków jakie oglądałem.
Świetna walka picollo, niestety wiadome było ze nie da rady, trening u Kaito naprawdę odmienił go...Furia Gohana dużo tego nie pokazali ale myślę że będzie warto poczekać na kolejny odcinek...

Dodane: 11-01-2010 07:44
#Agrael - user - 70%
No, odcinek fajny, najlepsza walka tej sagi. Gdyby nie przemiana Frezera to może by dał rade. I teraz tylko czekać na wejście Songa i koniec tej sagi. Ja jednak ściągne odcinek w 720p bo wtedy na moim monitorze widać wszystko idealnie, a to jest właśnie największa zaleta DBKai.

Dodane: 11-01-2010 13:30
#traxiu - user - 0%
Mam odcinek HD [720p] Freeza-Subs i muszę powiedzieć jedno. Grafika się pogorszyła. Czy tylko ja to zauważyłem ? Kreska jest taka jak przed zamianą ciała Goku z Ginyu [yyy] Odcinek jeden z moich ulubionych w tej serii. Uwielbiam to wejście Piccola :p . Mam nadzieję, że do czasu, gdy wkroczy Goku, Kreska się poprawi (czyt. wróci do wcześniejszego stanu)

Dodane: 11-01-2010 14:18
#traxiu, powtarzałem to już kilka razy powtórzę to jeszcze raz; dbkai nie ma na celu przedstawić w nowym świetle dbz, on ma zarobić, ale tak żeby się nie narobić. Sceny w DBKai zostały zmienione tam gdzie była taka potrzeba, a wszystko resztę jest im obojętne.

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 11-01-2010 14:31
#traxiu - user - 0%
Aha, czyli w skrócie mają nas w *censored* i chcą tylko zarobić, ok zrozumiałem przekaz. Przepraszam, że zabrałem twój cenny czas xD

Dodane: 11-01-2010 19:11
#Adik3d - user - 0%
Ciesze się,że jest tylu fanów,ale jak to gafy pojawiają się czasami w filmach a nawet w anime :d bo po jednym z ciosów freezera piccolo leci w stronę wody,a tu nagle uderza o skały :d ciekawe ;P zapraszam do zgłębienia tego momentu. ( nie pamiętam jaka to była minuta) Pozdro :d ja również nie mogę się doczekać następnego odcinka :d

Dodane: 11-01-2010 21:42
#Grzeszq - user - 0%
Adik3d napisał/a:
Ciesze się,że jest tylu fanów,ale jak to gafy pojawiają się czasami w filmach a nawet w anime :d bo po jednym z ciosów freezera piccolo leci w stronę wody,a tu nagle uderza o skały :d ciekawe ;P zapraszam do zgłębienia tego momentu. ( nie pamiętam jaka to była minuta) Pozdro :d ja również nie mogę się doczekać następnego odcinka :d

zauważyłem to, to nie błąd.
jeżeli 'kamera' jest pod kątem to widać wode, a on leciał w dół a nie po skosie :p P

Dodane: 12-01-2010 20:17
Wieczorem badz następnego dnia miały się pojawić napisy, jest juz wtorek a odcinek nie pojawił się nawet w dziale download chociaz bez napisów mógł by być.

Dodane: 12-01-2010 21:28
#ArkaSath - user - 0%
"Ja taką krótką informację tu zamieszczam dotyczącą 39 odcinka DB Kai, żeby nie było potem jakiś pretensji. Jeśli się uda, napisy zrobię albo w niedzielę, albo niestety dopiero w środę, z przyczyn niezależnych ode mnie, bo zbliża się sesja, tak więc nie ma zmiłuj się, niestety. Mam nadzieję, że zrozumiecie i po prostu... Bądźcie cierpliwi."

To było w temacie o poprzednim. Są rzeczy ważniejsze niż grupa napalonych nastolatków, nic ci sie nie stanie jak troche poczekasz.

Dodane: 12-01-2010 21:31
#Agrael - user - 70%
Sylwester1002 napisał/a:
Wieczorem badz następnego dnia miały się pojawić napisy, jest juz wtorek a odcinek nie pojawił się nawet w dziale download chociaz bez napisów mógł by być.

Aż takim jesteś nierobem, że polegasz na tylko jednej stronie? Jest milion innych stron na której jest ten odcinek. Więc nie miej pretensji, ze tego odcinka tu nie ma.

Dodane: 12-01-2010 21:31
#vacos - user - 0%
Sylwester1002 napisał/a:

porażka... odcinek 39 z napisami dostępny na youtube w jakości hd...

Dodane: 12-01-2010 21:41
#Roby2oo0 - user - 20%
Dzieciaki uspokujcie się :d to jest tylko Dragon Ball a i zresztą ten odcinek pewnie widzieliście kiedyś w Z-ce. Jeśli wam się nie podoba no to idźcie na inną stronkę, nikt was na siłę tutaj nie trzyma.
Doskonale rozumie ArkaSath, bo przecież nie żyje samą tą stroną, ma też własne życie prywatne.
Odcinek jest online, przecież pisze, sam nawet obejrzałem i wy też możecie a jak nie, no to macie gów**** sprzęt :p
P.S. tak dla uściślenia... mam lat 25 a DB będę oglądał do usra*** śmierci :d
a to, że odcinek Kai pojawi się za tydzień to nawet dobrze bo obejrzę sobie dwa odcinki pod rząd jak dobrze pójdzie :)

Dodane: 12-01-2010 21:53 - Edytowane przez by_ikar dnia 12-01-2010 22:17
vacos napisał/a:
Sylwester1002 napisał/a:

porażka... odcinek 39 z napisami dostępny na youtube w jakości hd...

Ty @#$^^(! kasia pisała temat wcześniej (dbkai 38 opinie) że ma teraz kolokwium i nie będzie zawalać szkoły żeby kilku %$#&@&$! takim jak ty przetłumaczyć napisy bo ja jej nawet zabroniłem! Jeżeli cię rajcuje oglądanie na YT to droga otwarta, nikt cię tutaj nie trzyma.

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 13-01-2010 08:53
Nie narzekajcie, że napisów nie ma. Chyba kolokwium ważniejsze nie? No a teraz opinia. Odcinek naprawdę fajny, niedługo powinna byc walka Goku vs Freeza :d I ssj :p Gohan furie dostaje prawie co odc. ;D

Dodane: 13-01-2010 09:25
#hakue00 - user - 0%
mega odcinek najbardziej podoba mi sie charakter piccolo, ale najlepsze przed nami ;D ostatnia przemiana freezy to pogrom przed nami najlepsze odcinki ;D

Dodane: 13-01-2010 10:29
#avira91 - user - 0%
Całkiem niezły odcinek :) Aż szkoda, że Piccolo znalazł się w tak beznadziejnej sytuacji.
Szkoda też, że kończy się w takim momencie, oni robią to celowo :p

Co do napisów : Popieram kolegę wyżej.
Jeżeli ktoś chce napisy, to może bez problemu obejrzeć sobie odc. 39 na YouTube, zamiast biadolić na tej stronie.
A Kasi życzymy powodzenia :)

Dodane: 13-01-2010 12:38
#Pepe - user - max%
Frieza został nieźle zmuszony do przejścia w 3 formę.Teraz się dopiero zaczyna.Szkoda Piccolo,bo Frieza go zbombardował tym nowym atakiem.Zawsze ten moment mi się podobał jak z palców Friezy wylatywała ta moc :) Jeszcze momencik i będziemy mieli 4 formę i jatka zacznie się pełną parą.

--------------------
iSayumi
Dodane: 13-01-2010 14:05
#G--o--Q - user - 0%
no to jak wiedzieliscie ze nie da rady kolezanka napisow zrobic to mozecie chociaz wrzucic sam odcinek bo niektorzy maja stale ip i nie bd ogladac online a na YT slaba jakosc napisy jakos by sie zdobylo bo np ja zbieram all odcinki i nie chce sobie odpuscic zadnego

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online