Dodane: 07-01-2010 14:39 -

Dodane: 07-01-2010 15:36
Najlepszy z rysunków to oczywiście Goku Ssj3, który także posiada niedoskonałości. W twoich rysunkach podoba mi się cieniowanie, które oczywiście nie jest doskonałe. Jeśli się przyjrzeć to rysunki nie wyglądają tak fajnie jak na pierwszy rzut oka. Głowa małego Goku jest jakaś taka dziwaczna, no i przyczepię się także do rąk które są małe w przeciwieństwie do reszty ciała.
--------------------

Dodane: 07-01-2010 18:59
Największym plusem twoich rysunków jest zapewne cieniowanie. Bo kontury nie są jakoś szczególnie dobre, nad nimi musisz popracować. Co o tego która praca jest najlepsza to się z Pacinem muszę zgodzić, Goku ssj 3 wyszedł świetnie.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 09-01-2010 12:18
Najładniej wyszedł Ci zdecydowanie Goku SSJ 3, tutaj bez dwóch zdań. W pozostałych rysunkach jakoś ta twarz średnio wychodziła. Jak zauważył Bocian, świetne cieniowanie masz, przez co uzyskujesz lepszy efekt końcowy. Popracuj nad dokładnością twarzy i będzie na prawdę git.

Dodane: 09-01-2010 12:22
Zastanawiam się który rysunek ładniejszy Songo SSJ3 czy Goku SSJ3

Tak nawiasem dałeś dwa te same linki i rysunki.
No więc najbardziej podoba mi się Goku SSJ3 (jednak) i Gotenks SSJ3.Ładnie narysowane te skomplikowane rysunki.Reszta też fajna,ale jak sam napisałeś są skromne

Dodane: 09-01-2010 12:28
Rysunek Goku SSJ3 jast naprawdę fajny i bardzo mi się podoba. Co do Gotronka to troszkę coś na twarzy nie pasuję ale ogólnie to też bardzo fajny. Reszta nie jest zła ale mogła by być troszkę lepsza.

Dodane: 09-01-2010 13:50
Powiem tak, cieniowanie jest plusem tych prac,najlepszy rysunek to piewszy przedstawiający Gokuu w formie SSJ3,choć zawiera błędy,przy kolejnych rysunkach troszkę rozjeżdżają Ci się proporcje, ale powiem to po raz kolejny to kwestia wprawy i ćwiczeń w rysowaniu więc trzymam kciuki żeby Ci szło coraz lepiej^^
--------------------

Dodane: 09-01-2010 14:39
Krytykować nie moge bo ja talentu do rysowania nie mam .. Próbowałem też narysować postacie z db ale 1 na 10 mi wychodziły

Dodane: 14-01-2010 20:48
Rysunki bardzo podobają mi się, widać na pierwszy rzut oka, że masz talent

. Jest rzecz jasna kilka niedoskonałości, ale nie psują one ogólnego obrazu pracy. Czekam tylko na postępy i kolejne rysunki.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 26-01-2010 18:20
No No jest dobrze , fakt proporcje trochę spartaczone , popracujesz jeszcze nad tym wszystkim i będzie super

Dodane: 16-05-2010 15:09 -

Dodane: 17-05-2010 23:01
Jeśli o mnie chodzi to te pierwsze mi się podobały. Widać, że nad nimi troche popracowałeś, cieniowanie bardzo fajne, tylko goku ssj4 taki przyduży nos ma ;O. A Gaara mi się najmniej podoba
Wiadomość doklejona:Teraz Gaara jest bardziej wyraźny i ciemniejszy dzięki czemu się go łatwiej ogląda! Może zmiany nie są zbyt duże, ale jeśli by porównywać to 10 na Gaare2 a 5 na Gaare1. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie.
--------------------
Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
~Napoleon Bonaparte

Dodane: 19-05-2010 17:08
Ja uważam ze rysunek goku ssj3 jest zajefajny kolego ale reszta to nie dzieła techniki ale sam bym tak nie narysował wiec gratulacje.
--------------------
,,Człowiek jest trzciną ale trzciną myśląc''
^----pomysl dobrze co to znaczy

Dodane: 23-05-2010 01:24
Ładne rysunki ci wyszły. Fajnie cieniujesz, ale mam kilka uwag co do 2 rysunku. No więc od razu rzucily się w oczy te ręce..Trochę za małe je narysowałeś. To samo z nogami. Gdyby były większe to by był luks

popraw w Goku SSJ3 ręce i nogi i wrzucaj szybko

A co do Goku ssj4 to mi się podoba
--------------------
No i git
hola|您好|salve|नमस्ते|やあ|nazdar|hei|Cześć ;]

Dodane: 23-05-2010 09:07
Nie żebym coś ci narzucał ale pozwól że dam jedną radę. To czy się do niej zastosujesz to już twoja rzecz ostatecznie.
Mianowicie, nie rób tak ostrych kontur na pracach bo jest to sztuczne, a twoje cieniowanie wiele na tym traci. Co z tego że nakładasz bardzo ładny cień jak kontur jest i tak odeń ciemniejszy?
Co do samych prac, bardzo ładne i przyjemnie się na nie patrzy, popracujesz nad kończynami to już w ogóle będzie czym się chwalić

Dodane: 31-05-2010 16:52

Dodane: 05-06-2010 17:51
Chraban dzięki za radę a widzę że ty też nieźle sobie tutaj poczynasz ;p
fajne te pracki najlepszy Gaara jak dla mnie

Dodane: 06-06-2010 08:50 -
Nowiutka praca, tym razem z Kibą i Akamaru ;P
Robiona aparatem z daleka, ponieważ z bliska jest troszkę zamazane zdjęcie.
Tutaj link:
http://i49.tinypi...vvj9t4.jpg Zapraszam do komentowania tego i pozostałych rysunków
--------------------

Dodane: 06-06-2010 10:40
Kiba wyszedł całkiem ładnie. Z pewnością mógłbyś bardziej przyłożyć się do cieniowania w tym rysunku bo umiesz lepiej. Przyczepię się (niestety xd) do Akamaru, który trochę dziwnie wygląda. Jakbym miał oceniać całokształt to ładnie, nawet bardzo.
--------------------

Dodane: 07-06-2010 15:14
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.