Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:27
OnLine: 47, statystyki
index > Hydepark
Temat: Chrapanie
Dodane: 03-12-2011 21:25
#slander - user - 70%
Ja kiedyś chrapałem, ale jakoś z czasem mi to przeszło. Mi trochę przeszkadza jak ktoś chrapie. Mam jednego kumpla w internacie w moim pokoju, który chrapie niemiłosiernie, ale wystraczy, że się pociągnie za kołdre i od razu przestaje XD

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 03-12-2011 23:51
#Ahalian - user - 80%
lukasz2435 napisał/a:
Ja kiedyś chrapałem, ale jakoś z czasem mi to przeszło. Mi trochę przeszkadza jak ktoś chrapie. Mam jednego kumpla w internacie w moim pokoju, który chrapie niemiłosiernie, ale wystraczy, że się pociągnie za kołdre i od razu przestaje XD

No to nie zazdroszczę, mój ojciec również chrapie i niemiłosiernie mi to przeszkadza, owerek mi kieedyś mówił, że chrapię :o .

--------------------
Dodane: 31-01-2012 10:31
#Byczusia - user - 80%
Ja nie chrapię, na szczęście. Co do znoszenia- raczej trudno znoszę, jak słyszę ,że ktoś obok mnie chrapię. Czasem bywa owszem, że to zniosę(zależy kto chrapie, jak np. ojciec koleżanek raz słyszałam podczas snu chrapał zniosłam), a czasem mnie to wybudza ze snu i dalej nie mogę spać.

Dodane: 12-02-2012 11:38
#Prynio - user - 30%
Osobiście nie chrapie chociaż często zdarza mi się oddychać przez usta podczas snów (astma) co do innych też nie widzę problemu mam taki sen że nawet koparka mnie nie obudzi jak zasnę ^^

--------------------
Dodane: 26-02-2012 17:16
#DeaDMen - user - 90%
Mi nigdy nikt nie mówił, że chrapię, więc pewnie nie chrapie.Chrapanie u innych mnie nie denerwuje, nigdy mi to nie przeszkadzało ponieważ zwykle gdy już zasnę to już ciężko mnie obudzić. :)

Dodane: 26-02-2012 17:37
#Henkok - user - 80%
Nie chrapię,chociaż podobnież gdy jestem po strasznym wysiłku to mi się zdarza cicho chrapać,ale to w moim przypadku nie przeszkadza skoro cicho ;) .

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 26-02-2012 18:19
#Seba-TQ - user - 10%
Ja wiem że chrapie. Jak ktoś śpi w dzień chrapie to mi nie przeszkadza kiedy idę spać chrapanie troszkę mi przeszkadza.

Dodane: 27-02-2012 15:34
#Kyuubi - user - 70%
Ja zwykle nie chrapie w przeciwieństwie do mojego starego :d

--------------------

Razem możemy więcej :)
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online