Dodane: 07-01-2010 12:40
JCD napisał/a:
#Syngohana w jednym z tematów podał link do filmiku, który zainspirował mnie to założenia tego tematu.
O kurcze jaki zaszczyt xD Nawet nie pamiętam o jaki link chodzi, ale spoko wierze na słowo xD
A co do wrzasków komentatorów są one zdecydowanie na wyrost...czasem podniecają się marnej jakości akcjom, a gdy pada naprawdę ładny gol potrafią zamknąć temat po 30 sek...Komentatorzy są często nie obiektywni i jarają się gdy tylko ich drużyna strzela, a gdy rywale potrafią zamilknąć xD
--------------------

Dodane: 07-01-2010 14:17
No wiadomo ze komentatorzy sa obiektywni, ale przecież nie będzie sie podniacal jak na przykład rep. jego kraju traci bramke xD to ma sie cieszyc i krzyczeć z radości xD
A w skokach to pamietam jak sie wydzierali, szczegolnie jak Adaś zdobywał mistrzostwo świata xD wtedy to ja tez sie wydzierałem!
--------------------
-------------------------------

Dodane: 02-03-2010 21:38
Nie ma się co dziwić, w końcu to też ludzie. Jednak czasem nie mogę zdzierżyć, co oni wyprawiają przed tymi mikrofonami. W większości przypadków, jednak takie zachowania powodują u mnie, uśmiech na twarzy. Pamiętam, na przykład, Włodzimierza Szaranowicza (chyba to był on), kiedy Adam Małysz zdobywał Mistrzostwo Świata w Turynie. Jego okrzyki w stylu: "Leć Adam po medal dla nas dla siebie", "Nikt mu tego nie zabierze, on sobie to wyrwał", zawsze będą przywoływały miłe wspomnienia.

Dodane: 03-03-2010 18:37
Przez te wrzaski nie oglądam TVP

. Chociaż jak oglądałem powtórkę następnego dnia to do dzisiaj mam w głowie JUUSTYYNA, SZYBCIEJ, DASZ RADĘ!! aż śmiać mi się chciało z tego wszystkiego. Ale zawsze lepszy taki entuzjazm niż jego brak

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 03-03-2010 19:10
Ja właśnie ostatnio oglądałem na Euro Sporcie bieg Justyny i tak się komentatorzy darli, że śmiałem się z nich. Jak Adam leciał to też krzyczeli, jakby Jezus się rodził xD To dobrze jeśli jest się czym podniecać, bo to świadczy o naszych sportowcach.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.