Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 21:22
OnLine: 34, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: IO w Vancouver 2010
Dodane: 13-02-2010 22:40
Ammann nie dał za wygraną, to fakt, ale srebro naszego skoczka również cieszy, zwłaszcza, że w ogóle na igrzyskach zimowych to mamy pecha i mało medali przywozimy... Tak więc brawa za dobry początek :)

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 13-02-2010 22:57
Amman pokazał klasę, ale Małysz również ładnie fruwał. Myślę, że igrzyska zaczęły się dobrym akcentem i nie skończy się tylko na tym ;) .

--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."

"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs
Dodane: 14-02-2010 03:39
#Ippo - user - 80%
Brawo Adam! :d . Całego konkursu nie oglądałem, ale widziałem w pierwszej i drugiej serii ostatnich 10 zawodników :d (wiem wiem co ze mnie za kibic :p ). Małyszowi zawsze życzyłem jak najlepiej ten gość jest niesamowity jego skromność opanowanie dążenie do celu jest niesamowite :p . Dla mnie to jest wzór sportowca po prostu mistrz :d . Amman przy nim wymięka :p

--------------------
Dodane: 14-02-2010 15:01
#PRO333 - user - 30%
HAHAA i co, teraz to piszecie "dzięki Adam jesteś koxem" ale jakoś w niego nie wierzyliście przed igrzyskami. Niedowiarki ja od początku w niego wierzyłem. Co do igrzysk to mi się w tym roku medale podobają. Nasz panczenista Chmura zajął 16 miejsce w biegu na 5000 m, podobno jak na niego to dobry wynik ale ja osobiście liczyłem na więcej. Polskie biathlonistki też się za dobrze nie pokazały w sprincie wczoraj. Nie wiem jak tam saneczkarze i short-trackowcy bo mieli startować dziś o 2.00 nad ranem. Dziś sprint biatlonowy mężczyzn z Sikorą ale wydaje mi się, że nie ma co liczyć na jakąś sensację.

--------------------
GFX BY ME

Ujmij, Murcielago
Dodane: 14-02-2010 20:10
#C@rL - user - max%
No i Adaś nie zawiódł :p Ammann - w tej chwili najlepszy zawodnik na globie (oczywiście wg. mnie) nie mógł zawieść - wygrał w pięknym stylu.. ze srebra się cieszę i to bardzo.. oby to nie był nasz jedyny medal na tych IO :)

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 14-02-2010 20:30
#BeyoO - user - 20%
Hehe, muszę przyznać, że byłem jednym wśród tych niedowiarków. Nie spodziewałem się medalu w skokach, za co naszego kochanego "Adasia" przepraszam i gorąco mu gratuluję srebra. Mam nadzieję, że na dużej skoczni będzie co najmniej tak samo :)
Dziś jeszcze Sikorka jakby coś zdobył to by było super. Jeszcze Justynka coś tam dorzuci i mam nadzieję, że z 5 medali będzie ;]

Dodane: 14-02-2010 20:40 - Edytowane przez nitek dnia 14-02-2010 20:42
#nitek - user - 0%
Po prostu żenada!!!!!!!!!! Miało byc złoto [placze] :d Nie no jestem szczesliwy ze jakis medal w ogole jest... Gratulacje dla Simona. Pozostal u mnie pewien niedosyt bo liczylem ze calkiem wygryziemy austriakow, ale shiezencauer sie postaral :d

Dodane: 15-02-2010 13:15
#JCD - user - max%
Srebro bardzo mnie zdziwiło. W tym sezonie Adam średnio skakał a na same ikrzyska potrafił się tak zmobilizować [oczy] To tylko świadczy o jego klasie jako sportowca :)

--------------------

Dodane: 15-02-2010 18:53
#Blade - user - max%
Teraz oczekuję jeszcze, że Kowalczyk pokarzę klasę. Adam też jeszcze może jakiś medal dla nas skrobnie, najlepiej jak by zdobył te upragnione złoto, gdyż tego jeszcze nie osiągnął :)

--------------------
Dodane: 15-02-2010 19:17 - Edytowane przez Bociak dnia 15-02-2010 19:18
#Bociak - user - max%
Srebro bardzo mnie zdziwiło. W tym sezonie Adam średnio skakał a na same ikrzyska potrafił się tak zmobilizować [oczy]

Ja również nie oczekiwałem po nim medalu. Dał prezent na ferie. :) Teraz tylko czekać na to jak uda się pobiec Kowalczyk, miejmy nadzieję że i ona pokaże na co ją stać.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 15-02-2010 22:12
#malpex - user - max%
Szczerze to nawet nie śledze poczynań naszych sportowców a powód jest prosty, brak tv :p widziałem tylko skoki i naszego Adasia i powiem ze jego drugie miejsce jest dla mnie zaskoczeniem, nie duzym ale jednak myslałem ze bedzie troche gorzej :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 16-02-2010 17:36
#enigma - user - max%
Jakoś specjalnie nie śledzę poczynań naszych zawodników, jednak jak napatoczę się w domu na jakąś relację z Igrzysk, to zawsze chętnie zatrzymam się i pooglądam, jeśli jest co. :d Świetny występ Adama i oby reszta Polaków równie dobrze się spisywała. :)

--------------------
Dodane: 17-02-2010 23:00
#Blade - user - max%
No i mamy następne srebro które wywalczyła dla nas Justyna Kowalczyk. Sądzę że nie jest źle, zważywszy na fakt że jeszcze trochę konkurencji przed nią jest :)

--------------------
Dodane: 17-02-2010 23:12
Zasłużyła na ten medal :) W końcu wygrała swoje biegi ćwierć i półfinałowe. W finale niewiele przegrała z Norweżką, ale cóż trzeba się cieszyć i liczyć że to jeszcze nie koniec :)

Ale mimo wszystko srebro Małysza bardziej mnie ucieszyło :d

--------------------

Dodane: 17-02-2010 23:13
#olek_mi - user - max%
Ech..Emocje były wspaniałe do końca wyścigu była szansa na złoto. Chciałbym również zwrócić uwagę na postawę słowenki Majdic, która biegła ze stłuczonym żebrem, a po wyścigu z wycieńczenia organizmu zemdlała. To się nazywa postawa godna sportowa ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 17-02-2010 23:16
#Ippo - user - 80%
Ja tego sportu jakoś nie trawie jest dla mnie bardzo nudny wolałem oglądać Ligę Mistrzów i dopiero po meczu przełączyć nie mniej jednak cieszę się ze srebra Justyna na medal zasłużyła swoją ciężką pracą. Wiem z doświadczenia, że takie machanie kijkami jest na prawdę męczące :p

--------------------
Dodane: 18-02-2010 15:15
#C@rL - user - max%
Gdyby tylko ten zakręt był wzięty po wewnętrznej, nie zewnętrznej to raczej Kowalczyk miałaby złoto... cóż, szkoda.. jakiś żal zostaje ale trzeba o tym zapomnieć i skupić się na następnych wyścigach :)

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 18-02-2010 20:53
#olek_mi - user - max%
Przed momentem zakończył się wyścig biathlonowy pań, który skończył się dla nas miłym akcentem, chociaż mogło być o wiele lepiej. Weronika Nowakowska, gdyby na ostatnim strzelaniu nie chybiła jednego krążka to w tej chwili moglibyśmy się cieszyć z trzeciego srebrnego medalu dla Polski. Dzisiaj nie tylko ona pozytywnie mnie zaskoczyła, ale też Agnieszka Cyl ( 7 miejsce ) i Krystyna Pałka ( 15 miejsce ). Mam nadzieję, że to tylko takie preludium do występu Tomka Sikory ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 18-02-2010 21:10
#Blade - user - max%
To było wielkie zaskoczenie, że te młode zawodniczki miały takie szanse na medal. No cóż, brawa dla nich, widać że będziemy mieli nowe gwiazdy biathlonu :) . Przecież nikt tak dobrych miejsc nie przewidywał, nawet w optymistycznych wersjach.

--------------------
Dodane: 18-02-2010 21:58
Również widziałem bieg biathlonu :) I również jestem mile zaskoczony. Do medalu zabrakło kilku milimetrów...ten błąd na strzelnicy kosztował wiele. Ale i tak Polki błysnęły. Może w sztafecie coś pokażą :)

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online