Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:27
OnLine: 41, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 38 - Opinie
Dodane: 31-12-2009 22:27
#Bociak - user - max%
Mówiąc szczerze - odcinek średni. Mi w każdym razie męczyło trochę to latanie Frezera za Kuririnem i Gohanem. Na razie to taka gadanina, ale jak już pojawił się Piccolo to będzie akcja najwyższych lotów. :)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 31-12-2009 23:49
#SpartaPL - user - 0%
Przecież pojawił się Piccolo. Tylko pojawił ;D Hmm... odcinek był dobry, tylko wkurzające są sceny, gdy widać po kolei bohaterów i ich miny, a w tle muzyka typu: "tydydymmmmm".

Dodane: 03-01-2010 12:57 - Edytowane przez Bardock247 dnia 03-01-2010 13:00
Dobry odcinek, ale jak zwykle zakończył się w interesującym momencie. Najlepsza była furia Gohana. Teraz tylko czekać na następne - akcja ruszy ostro do przodu.

Dodane: 03-01-2010 13:49
Dzisiaj chyba nie wyszedł nowy odcinek. 39 odcinek ponoć wyjdzie 10 Stycznia czyli dopiero za tydzień.

Dodane: 03-01-2010 13:54
#Qurek - user - 0%
O nie jak to możliwe . Gdzie znalazłeś takie informacje ? . Proszę o wypowiedź administratora . ;/ [placze]

Dodane: 03-01-2010 14:16
#wo7tas - user - 0%
Gokufight napisał/a:
Dzisiaj chyba nie wyszedł nowy odcinek. 39 odcinek ponoć wyjdzie 10 Stycznia czyli dopiero za tydzień.

odcinek wyszedl : http://www.youtub...ydN6hwhZ8M

Dodane: 03-01-2010 15:03 - Edytowane przez by_ikar dnia 03-01-2010 15:24
#by_ikar - systemadmin - max%
O boże. Tak tylko tak to potrafię dziecko skomentować. Od kiedy to DBKai wychodzi z angielskim dubbingiem? Odcinek będzie dopiero 10 stycznia! Macie kalendarz na stronie? Po wała był robiony? Informacje są z FujiTV

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 04-01-2010 08:55
#Roby2oo0 - user - 20%
Beznadziejny jest ten Dubbing Angielski, wolę przeczekać aż się ukaże oryginalny odcinek po Japońsku ;)

Dodane: 04-01-2010 09:18 - Edytowane przez Marcin00 dnia 04-01-2010 09:39
#Marcin00 - user - 90%
wo7tas, ty wyżej też no i inni co mają jakieś wątpliwości ;) zastanówcie się na chłopski rozum nie chodzi mi o to że odcinek wyjdzie 10 Stycznia ale także to że jest Dubbing Ang.
Zrobili Dubbing w 1 dzień, a nawet w kilka godzin Oo dobrzy są xD (zakładając że odcinek pojawił by się 03.01.2010) jeszcze by to jakoś wyglądało... oraz spójrzcie na datę dodania xD
Wała cisną by innym dokuczyć :(
Odc. DB Kai 38 nie był zły ale jak wszyscy wiedzą najlepsze przed nami :d

EDIT: Zobacz sobie odcinek DB Z 82-83 wycieli połowę z 82 i połowę 83...

--------------------

Dodane: 04-01-2010 20:56
#gregi99 - user - 0%
Marcin00 napisał/a:
wo7tas, ty wyżej też no i inni co mają jakieś wątpliwości ;) zastanówcie się na chłopski rozum nie chodzi mi o to że odcinek wyjdzie 10 Stycznia ale także to że jest Dubbing Ang.
Zrobili Dubbing w 1 dzień, a nawet w kilka godzin Oo dobrzy są xD (zakładając że odcinek pojawił by się 03.01.2010) jeszcze by to jakoś wyglądało... oraz spójrzcie na datę dodania xD
Wała cisną by innym dokuczyć :(
Odc. DB Kai 38 nie był zły ale jak wszyscy wiedzą najlepsze przed nami :d

EDIT: Zobacz sobie odcinek DB Z 82-83 wycieli połowę z 82 i połowę 83...

A gdzie jest 39 :o ?

Dodane: 04-01-2010 22:10
#by_ikar - systemadmin - max%
gregi99 napisał/a:
A gdzie jest 39 :o ?

Premierę ma dopiero 10 stycznia, to jak myślisz gdzie może być?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 04-01-2010 22:28
#emiluu9 - user - 0%
EEE tam moim zdaniem odciek był dobry jak każdy odcinek DRAGON BALL a ;) . Ja to czekam na to ja Songo wpadnie i pozamiata ;) ;)

Dodane: 06-01-2010 09:21
#tomekp82 - user - 0%
Odcinek zajefajny zwłaszcza furia Gohana (co już było kilka razy zaznaczane). Swoją drogą zastanawiałem się (już podczas oglądania DB Z w pierwotnej wersji) dlaczego Kuririn po użyciu Taio-ken nie zaatakował Frezera swoim Kienzan, przecież Freeza nie wyczuwa energii (widać to dobrze gdy Goku atakuje go Genki-dama, której Freeza nie zauważył). Pociął by gościa i było by po sprawie :d , ale to tylko taka moja mała uwaga. :p

Dodane: 07-01-2010 15:10
#Macias - user - max%
Bardzo lubię te odcinki związane z walką z Frezerem. Za nami naprawdę ciekawy odcinek, a przed nami kolejny genialny, w którym będziemy obserwować walkę Piccolo z Frezerem. To jedna z moich ulubionych walk tej sagi. Potem jeszcze kilka odcinków no i doczekamy się starcia tytanów.

--------------------
Dodane: 08-01-2010 18:14
Ja taką krótką informację tu zamieszczam dotyczącą 39 odcinka DB Kai, żeby nie było potem jakiś pretensji. Jeśli się uda, napisy zrobię albo w niedzielę, albo niestety dopiero w środę, z przyczyn niezależnych ode mnie, bo zbliża się sesja, tak więc nie ma zmiłuj się, niestety. Mam nadzieję, że zrozumiecie i po prostu... Bądźcie cierpliwi.

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online