Dodane: 31-12-2009 22:27
Mówiąc szczerze - odcinek średni. Mi w każdym razie męczyło trochę to latanie Frezera za Kuririnem i Gohanem. Na razie to taka gadanina, ale jak już pojawił się Piccolo to będzie akcja najwyższych lotów.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 31-12-2009 23:49
Przecież pojawił się Piccolo. Tylko pojawił ;D Hmm... odcinek był dobry, tylko wkurzające są sceny, gdy widać po kolei bohaterów i ich miny, a w tle muzyka typu: "tydydymmmmm".

Dodane: 03-01-2010 12:57 -
Dobry odcinek, ale jak zwykle zakończył się w interesującym momencie. Najlepsza była furia Gohana. Teraz tylko czekać na następne - akcja ruszy ostro do przodu.

Dodane: 03-01-2010 13:49
Dzisiaj chyba nie wyszedł nowy odcinek. 39 odcinek ponoć wyjdzie 10 Stycznia czyli dopiero za tydzień.

Dodane: 03-01-2010 13:54
O nie jak to możliwe . Gdzie znalazłeś takie informacje ? . Proszę o wypowiedź administratora . ;/

Dodane: 03-01-2010 14:16
Gokufight napisał/a:
Dzisiaj chyba nie wyszedł nowy odcinek. 39 odcinek ponoć wyjdzie 10 Stycznia czyli dopiero za tydzień.
odcinek wyszedl :
http://www.youtub...ydN6hwhZ8M

Dodane: 03-01-2010 15:03 -
O boże. Tak tylko tak to potrafię dziecko skomentować. Od kiedy to DBKai wychodzi z angielskim dubbingiem? Odcinek będzie dopiero 10 stycznia! Macie kalendarz na stronie? Po wała był robiony? Informacje są z FujiTV

Dodane: 04-01-2010 08:55
Beznadziejny jest ten Dubbing Angielski, wolę przeczekać aż się ukaże oryginalny odcinek po Japońsku

Dodane: 04-01-2010 09:18 -
wo7tas, ty wyżej też no i inni co mają jakieś wątpliwości

zastanówcie się na chłopski rozum nie chodzi mi o to że odcinek wyjdzie 10 Stycznia ale także to że jest Dubbing Ang.
Zrobili Dubbing w 1 dzień, a nawet w kilka godzin Oo dobrzy są xD (zakładając że odcinek pojawił by się 03.01.2010) jeszcze by to jakoś wyglądało... oraz spójrzcie na datę dodania xD
Wała cisną by innym dokuczyć
Odc. DB Kai 38 nie był zły ale jak wszyscy wiedzą najlepsze przed nami
EDIT: Zobacz sobie odcinek DB Z 82-83 wycieli połowę z 82 i połowę 83...
--------------------

Dodane: 04-01-2010 20:56
Marcin00 napisał/a:wo7tas, ty wyżej też no i inni co mają jakieś wątpliwości

zastanówcie się na chłopski rozum nie chodzi mi o to że odcinek wyjdzie 10 Stycznia ale także to że jest Dubbing Ang.
Zrobili Dubbing w 1 dzień, a nawet w kilka godzin Oo dobrzy są xD (zakładając że odcinek pojawił by się 03.01.2010) jeszcze by to jakoś wyglądało... oraz spójrzcie na datę dodania xD
Wała cisną by innym dokuczyć
Odc. DB Kai 38 nie był zły ale jak wszyscy wiedzą najlepsze przed nami
EDIT: Zobacz sobie odcinek DB Z 82-83 wycieli połowę z 82 i połowę 83...
A gdzie jest 39

?

Dodane: 04-01-2010 22:10
gregi99 napisał/a:A gdzie jest 39

?
Premierę ma dopiero 10 stycznia, to jak myślisz gdzie może być?

Dodane: 04-01-2010 22:28
EEE tam moim zdaniem odciek był dobry jak każdy odcinek DRAGON BALL a

. Ja to czekam na to ja Songo wpadnie i pozamiata

Dodane: 06-01-2010 09:21
Odcinek zajefajny zwłaszcza furia Gohana (co już było kilka razy zaznaczane). Swoją drogą zastanawiałem się (już podczas oglądania DB Z w pierwotnej wersji) dlaczego Kuririn po użyciu Taio-ken nie zaatakował Frezera swoim Kienzan, przecież Freeza nie wyczuwa energii (widać to dobrze gdy Goku atakuje go Genki-dama, której Freeza nie zauważył). Pociął by gościa i było by po sprawie

, ale to tylko taka moja mała uwaga.

Dodane: 07-01-2010 15:10
Bardzo lubię te odcinki związane z walką z Frezerem. Za nami naprawdę ciekawy odcinek, a przed nami kolejny genialny, w którym będziemy obserwować walkę Piccolo z Frezerem. To jedna z moich ulubionych walk tej sagi. Potem jeszcze kilka odcinków no i doczekamy się starcia tytanów.
--------------------

Dodane: 08-01-2010 18:14
Ja taką krótką informację tu zamieszczam dotyczącą 39 odcinka DB Kai, żeby nie było potem jakiś pretensji. Jeśli się uda, napisy zrobię albo w niedzielę, albo niestety dopiero w środę, z przyczyn niezależnych ode mnie, bo zbliża się sesja, tak więc nie ma zmiłuj się, niestety. Mam nadzieję, że zrozumiecie i po prostu... Bądźcie cierpliwi.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.