Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:27
OnLine: 41, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 38 - Opinie
Dodane: 27-12-2009 10:22
#by_ikar - systemadmin - max%
Na stronie jest już dostępny odcinek 38 w postaci online. Już teraz możecie go obejrzeć pod tym linkiem: http://dbpolska.n...ll_kai/38/

Napisy pojawią się wieczorem, bądź następnego dnia. Po obejrzeniu odcinka zapraszam do dyskusji, w konwersacji proszę wyłącznie kierować się opinią odcinka, a nie jakością napisów bądź kiedy one się pojawią. W przeciwnym wypadku posty będą kasowane.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 27-12-2009 11:06 - Edytowane przez Boban dnia 27-12-2009 11:10
#Boban - user - 30%
odcinek niczego sobie , dobra wartka akcja co poniektórzy myśleli strategiczne w starciu z tyranem , jeszcze troszkę przyjdzie nam zaczekać
na wejście Goku i oby było ciekaiwie :) . Nie podobał mi sięc w odcinku soundtrack jaki dali w momencie przybycia Piccolo

Dodane: 27-12-2009 12:11
#Arti1915 - user - 90%
Odcinek moim zdaniem jeden z lepszych. Gohan dostał furii i to był pięknie przedstawiony moment. Później przybył Kuririn i jegi Kienzan było wiele lepsze niz na Ziemi. W następnym odcinku Piccolo będzie walczył z Friez'ą i to będzię równie świetny odcinek.

--------------------

Dodane: 27-12-2009 12:14 - Edytowane przez Dragon24 dnia 27-12-2009 12:14
#Agrael - user - 70%
Super odcinek, ale następne będą mam nadzieję coraz lepsze. Wreszcie będzie moja ulubiona walka tej serii. Czyli Picollo vs Frezer. Tym bardziej się ciesz, ze można to wszystko oglądać jeszcze raz w dużo lepszej jakości.

Dodane: 27-12-2009 14:49
Fajny odcinek, furia Gohana po prostu świetna, no i akcja bardzo szybko się rozwija i to mi się podoba. No i w końcu Piccolo będzie walczył! To już się szybko potoczy, skoro w następnym odcinku już kolejna forma Freezera. I fajny nowy eyecather :)

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 27-12-2009 15:03
#jerras - user - 0%
Jak Kuririn tak szybko wyzdrowiał? Fasolki? Bo po japońsku nie umiem.
Pierwszy raz oglądam Z-tke od początku bo tylko oglądałem Buu Saga. ;]
Lubię niespodzianki więc oglądam.

Dodane: 27-12-2009 15:11
#ton - user - 0%
jerras napisał/a:
Jak Kuririn tak szybko wyzdrowiał? Fasolki? Bo po japońsku nie umiem.
Pierwszy raz oglądam Z-tke od początku bo tylko oglądałem Buu Saga. ;]
Lubię niespodzianki więc oglądam.

dendi go uzdrowił tak jak gohana , ale nie było to pokazane .

Dodane: 27-12-2009 21:48
Napisy już są, odcinek się kończy przerabiać, więc zaraz powinien się pojawić na stronie do pobrania i online :)

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 28-12-2009 00:29
#P-Polo - user - 0%
Odcinek bardzo dobry. Nie wiem czy jestem wybredny czy nie. Ale wszystkie odcinki Kai mi sie bardzo podobaja. Nie ktore sa troche gorsze od innych ale nadal sa dobre.

Co do odcinka. Podobala mi sie furia Gohana(te zdziwienie Vegety xD). No i Piccolo przybyl.Bedzie sie dziac :-).

Dodane: 28-12-2009 01:31
#Pepe - user - max%
Jakość odcinka i napisów jest tak dobra,że tylko niepoważny człowiek by się czepiał ;)
Co do odcinka.Cieszy mnie,że widać już zalążek współpracy Vegety z Z teamem.Co prawda z Piccolo nie przypadli sobie do gustu,ale Książę odważył się przerwać atak Friezy,który znęcał się nad Gohanem.Walka Nameczanina z Chelengingiem o ile pamiętam będzie jednostronna,ale nie będę osobą,które oglądają po raz pierwszy DB psuł zabawy.Śmieszne było jak Kuririn uciekał w tej pociachanej skale przed Friezą.Wręcz biegał w powietrzu.Pomógł on Gohanowi swoją świetną techniką Kienzan.W niektórych ujęciach głowa Vegety wygląda przezabawnie. Bardzo fajny odcinek.Nie mogę się doczekać następnego :d

--------------------
iSayumi
Dodane: 28-12-2009 11:21
#emono20 - user - 0%
odcinek calkiem niezły,ale kiedy Krilan robil sloneczny kieł to powiedzial "kaito-ken" to jakis bład? czy mi sie zle uslyszalo ? czy w japońskim tak to sie nazywa?
a co do odcinak, fajne walki zwlaszcza Gohana :) :)

Dodane: 28-12-2009 11:37
#buhaj - user - 30%
Jak dla mnie to odcinek niezły zwłaszcza że trzymał w napięciu.
Jego jedyną wadą jest to że jest trochu za dużo przegadany. Ale to i tak nic w porównaniu z wersją wcześniejszą :d

--------------------
Dodane: 28-12-2009 11:58
Jedna z moich ulubionych akcji w freeza sadze ;) Szał Gohana ożywienie Kuririna i Piccolo wkracza do akcji. Odcinek super ale mam pytanie... Zna ktoś tą muze którą puscili przy wjeściu Piccolo? Piszcie na GG 9628818 jak znacie.

Dodane: 28-12-2009 12:26
#jerras - user - 0%
Jak wchodzę w ten link do odcinka to niestety ale nie mogę wybrać opcji oglądnij... Nie wiem o co chodzi?

Dodane: 28-12-2009 12:31
Odcinek czasowo wyłączyłem. Początkowo odcinek był umieszczony na serwerze i niestety było zbyt dużo żądań do serwera które blokowały serwer. Zaraz powinien pojawić się odcinek z megavideo. Do tego czasu zachęcam do pobrania odcinka.

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 28-12-2009 15:37
emono20 napisał/a:
odcinek calkiem niezły,ale kiedy Krilan robil sloneczny kieł to powiedzial "kaito-ken" to jakis bład? czy mi sie zle uslyszalo ? czy w japońskim tak to sie nazywa?
a co do odcinak, fajne walki zwlaszcza Gohana :) :)

Nie, on nie mówi Kaio-ken, tylko Taiyo-ken, trzeba się przysłuchać :p

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 28-12-2009 19:21
#Gercio - user - 0%
Odcinek podobał mi sie nawet bardzo...
Furia Gohana...mogło być lepiej ale nie narzekam
Uzdrowienie Krilana tez dobry pomysł i ta ucieczka która umożliwiła Dendiemu uzdrowić Gohana...Mogli by wysłać Dendiego do Goku może szybciej by się potoczyły losy Frezera...wejście Szatana Serduszko bomba i ta nuta :d

Dodane: 28-12-2009 19:34
#fhati - user - 0%
Gdyby mogli to by to zrobi ;)

Muzyka w DBKai jakoś bardziej działa mi na emocje niż w oryginalnej Zetcę. Wydarzenie z końca 37. epa i początku 38. były ukazane w o wiele lepszy sposób niż dawniej, właśnie dzięki muzyce.

Dodane: 29-12-2009 01:36
#Darknes - user - max%
Nowy eyecather fajny, akcja się rozkręca na dobre, przyleciał Piccolo i nawet tym razem dobrą nutkę puścili :d Następny odcinek to walka i tak jak mówiłem pod koniec 40 już powinien się zjawić Goku i wtedy dopiero będzie się działo :d

No i napisy pierwsza klasa ;)

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 29-12-2009 11:28
#Grzybass - user - 10%
Fajny odcinek dobra jakosć tylko nie pasuje muzyka w momencie przybycia Piccolo takie jakieś disco polo dali a powinna byc bardziej nastrojowa zeby ciary przeszly :d :d :p

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online