Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:27
OnLine: 41, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Najciekawszy mecz piłki nożnej jaki oglądałem :)
Dodane: 24-05-2010 14:19
#by_black - systemadmin - max%
Majecha, jak masz zamiar cytować i dodawać tylko cztery wyrazy, to lepiej w ogóle nie pisz, bo to wygląda nieestetycznie.

Moim jednym z najbardziej ulubionych spotkań jest mecz ligi mistrzów, już nie pamiętam dokładnie który to był sezon, lecz każdy raczej go mniej więcej pamięta, chodzi mi tutaj o spotkanie Manchester United z Bayern Munchen, to było spotkanie na złoto, po prostu emocje do ostatniej minuty, a w dodatku dwa moje ulubione zespoły zagraniczne :p

--------------------
Dodane: 25-05-2010 21:52
#Cyrus - user - max%
Moim najlepszym meczem który obejrzałem (a mało ich oglądam xD) był mecz z finału Ligi Mistrzów. I był to mecz w którym powstał Dudek Dance :d Nie jestem pewny, ale to był chyba właśnie Liverpool z Milanem

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 26-05-2010 22:22
18 czerwca 1997 r. legia warszawa 2 : 3 Widzew Łódź. Ach ta adrenalinka. Taki podobny mecz czelsi 1 : 1 FCB na stamford.

Dodane: 26-05-2010 23:35 - Edytowane przez Pepe dnia 26-05-2010 23:37
#Pepe - user - max%
Widzę że w temacie już się wypowiedziałem ale teraz powiem o meczach na jakich byłem,chyba można nie ?
Pogoń Szczecin 3-0 GKS Katowice
Świetny meczyk w wykonaniu paprykarzy,a gol Petasza z wolnego to cudeńko :) http://www.youtub...re=related 1:35 jak coś .
Czarni Żagań 1-1 Ruch Radzionków
Mecz o mistrza jesieni drugiej ligi, hardkor był i spore emocje,w końcu wyrównanie w ostatnich minutach .
A tak to te co wcześniej się wypowiedziałem ; )

--------------------
iSayumi
Dodane: 26-05-2010 23:47
#kordos - user - max%
Najciekawszy mecz jaki oglądałem to były derby Glasgow z roku 2007 czy 2008 - lubię styl gry z wysp i chociaż nie jestem jakimś wielkim fanem piłki nożnej, to ten mecz, od chwili kiedy skacząc po kanałach trafiłem na niego na Eurosporcie, bardzo mi się spodobał i... rozśmieszył :p
Czemu? Bo praktycznie nie było chwili, żeby ktoś nie była faulowany, popychany czy podcinany, a sędzia nie widział praktycznie żadnych przewinień :d
Pamiętam jak oglądałem z tatą i nie mogliśmy przestać się śmiać, tak fajnie padali na gleba i to wcale nie ci, którzy posiadali w tym momencie piłkę.

Dodane: 27-05-2010 14:07
teraz w tamtym tygodniu był Widzew Łódź - MKS Kluczbork. Widzewiacy przegrywali do przerwy 0:2 by w ciągu ostatnich 20 minut spotkania strzelić 3 bramki :)
i'm lovin' it ^^

Dodane: 09-06-2010 21:08
#Sango - user - 100%
Było wiele ciekawych meczów finał LM Manchester Utd vs Chelsea w Moskwie.bardzo ciekawy był finał LM Milan vs Liverpool w którym dopiero po rzutach karnych rozstrzygneło się.Wiele osób się dziwi dlaczego Benitez Dudka na ławke postawił a ściągnał Reine,ano dlatego że Dudek w lidze angielskiej miał wiele dobrych interwencji a jeszcze więcej wpadek...

Dodane: 09-06-2010 21:45
#olek_mi - user - max%
, lecz każdy raczej go mniej więcej pamięta, chodzi mi tutaj o spotkanie Manchester United z Bayern Munchen, to było spotkanie na złoto, po prostu emocje do ostatniej minuty, a w dodatku dwa moje ulubione zespoły zagraniczne

Black chyba kojarzę ten mecz, Manchester w ostatnich dwóch minutach doliczonego czasu strzelił dwie bramki i wygrał 2-1 z Bayernem. To było chyba w 1999 roku. Jak widać minęło 10 lat, a oba zespoły nadal utrzymują się w światowej czołówce. Jaki ja widziałem najlepszy mecz? Ostatni jaki pamiętam to ten wczorajszy Polska-Hiszpania :d .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 24-06-2010 11:42
#Cheon - user - 90%
Utkwił mi w pamięci mecz Liverpool - Milan, a raczej wspaniały Dudek (wtedy się futbolem nie interesowałem jeszcze), a także mecz Polska - Portugalia (2-1) :) oraz Francja - Włochy (pamiętny mecz - Zidane - Materazzi :p )

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online