Dodane: 24-05-2010 14:19
Majecha, jak masz zamiar cytować i dodawać tylko cztery wyrazy, to lepiej w ogóle nie pisz, bo to wygląda nieestetycznie.
Moim jednym z najbardziej ulubionych spotkań jest mecz ligi mistrzów, już nie pamiętam dokładnie który to był sezon, lecz każdy raczej go mniej więcej pamięta, chodzi mi tutaj o spotkanie Manchester United z Bayern Munchen, to było spotkanie na złoto, po prostu emocje do ostatniej minuty, a w dodatku dwa moje ulubione zespoły zagraniczne
--------------------

Dodane: 25-05-2010 21:52
Moim najlepszym meczem który obejrzałem (a mało ich oglądam xD) był mecz z finału Ligi Mistrzów. I był to mecz w którym powstał Dudek Dance

Nie jestem pewny, ale to był chyba właśnie Liverpool z Milanem

Dodane: 26-05-2010 22:22
18 czerwca 1997 r. legia warszawa 2 : 3 Widzew Łódź. Ach ta adrenalinka. Taki podobny mecz czelsi 1 : 1 FCB na stamford.

Dodane: 26-05-2010 23:35 -
Widzę że w temacie już się wypowiedziałem ale teraz powiem o meczach na jakich byłem,chyba można nie ?
Pogoń Szczecin 3-0 GKS Katowice
Świetny meczyk w wykonaniu paprykarzy,a gol Petasza z wolnego to cudeńko
http://www.youtub...re=related 1:35 jak coś .
Czarni Żagań 1-1 Ruch Radzionków
Mecz o mistrza jesieni drugiej ligi, hardkor był i spore emocje,w końcu wyrównanie w ostatnich minutach .
A tak to te co wcześniej się wypowiedziałem ; )

Dodane: 26-05-2010 23:47
Najciekawszy mecz jaki oglądałem to były derby Glasgow z roku 2007 czy 2008 - lubię styl gry z wysp i chociaż nie jestem jakimś wielkim fanem piłki nożnej, to ten mecz, od chwili kiedy skacząc po kanałach trafiłem na niego na Eurosporcie, bardzo mi się spodobał i... rozśmieszył
Czemu? Bo praktycznie nie było chwili, żeby ktoś nie była faulowany, popychany czy podcinany, a sędzia nie widział praktycznie żadnych przewinień
Pamiętam jak oglądałem z tatą i nie mogliśmy przestać się śmiać, tak fajnie padali na gleba i to wcale nie ci, którzy posiadali w tym momencie piłkę.

Dodane: 27-05-2010 14:07
teraz w tamtym tygodniu był Widzew Łódź - MKS Kluczbork. Widzewiacy przegrywali do przerwy 0:2 by w ciągu ostatnich 20 minut spotkania strzelić 3 bramki
i'm lovin' it ^^

Dodane: 09-06-2010 21:08
Było wiele ciekawych meczów finał LM Manchester Utd vs Chelsea w Moskwie.bardzo ciekawy był finał LM Milan vs Liverpool w którym dopiero po rzutach karnych rozstrzygneło się.Wiele osób się dziwi dlaczego Benitez Dudka na ławke postawił a ściągnał Reine,ano dlatego że Dudek w lidze angielskiej miał wiele dobrych interwencji a jeszcze więcej wpadek...

Dodane: 09-06-2010 21:45
, lecz każdy raczej go mniej więcej pamięta, chodzi mi tutaj o spotkanie Manchester United z Bayern Munchen, to było spotkanie na złoto, po prostu emocje do ostatniej minuty, a w dodatku dwa moje ulubione zespoły zagraniczne
Black chyba kojarzę ten mecz, Manchester w ostatnich dwóch minutach doliczonego czasu strzelił dwie bramki i wygrał 2-1 z Bayernem. To było chyba w 1999 roku. Jak widać minęło 10 lat, a oba zespoły nadal utrzymują się w światowej czołówce. Jaki ja widziałem najlepszy mecz? Ostatni jaki pamiętam to ten wczorajszy Polska-Hiszpania

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 24-06-2010 11:42
Utkwił mi w pamięci mecz Liverpool - Milan, a raczej wspaniały Dudek (wtedy się futbolem nie interesowałem jeszcze), a także mecz Polska - Portugalia (2-1)

oraz Francja - Włochy (pamiętny mecz - Zidane - Materazzi

)
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.