Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:27
OnLine: 41, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 37 - Opinie
Dodane: 22-12-2009 19:34 - Edytowane przez Snajki dnia 22-12-2009 19:35
#Snajki - user - 20%
Witam :) czemu pisze że plik jest chwilowo niedostępny? :p Przepraszam że tak pisze ale nie działa i nie wiem dlaczego..
Pozdrawiam Snajki

Już wszystko działa przepraszam...

Dodane: 22-12-2009 21:25
#Macias - user - max%
Odcinek teoretycznie powinien być bardzo fajny, a był jedynie fajny. W sumie doczekaliśmy się walki, przemiany Frezera, asymilacji Naila oraz pierwszej krwi. Mimo to uważam, że potencjał tego odcinka powinien być ciut wyższy. Mimo to dostrzegłem kilka plusów tego odcinka. Zwróciłem uwagę na naprawdę gitny kawałek, który został podłożony jak Frezer natarł na Kuririna. Chciałbym takiej muzy więcej w Kaiu. Dodatkowo cieszy mnie fakt, że cios rogiem Frezera został przedstawiony w pełnej okazałości, bez żadnej cenzury. W telewizyjnej wersji z RTL7 ten fragment praktycznie cały był ciachnięty. Na koniec dodam jeszcze coś w sprawie technicznej. Dalej ikar uważam, że czcionka mogłaby być odrobinę większa.

--------------------
Dodane: 23-12-2009 12:02
#Paweu - user - 10%
W tym odcinku, jak zadnym innym do tej pory, kreska ogromnej czesci scen stylistycznie nie pasuje do siebie, tak samo bylo w Zetce ? Wyglada to jakby kazda scene robila inna osoba. A nowe sceny zrobili z wyjatkowa niedbaloscia (12:55 - co to ma byc do cholery ? Sam byl lepiej narysowal Vegete).

Dodane: 23-12-2009 12:06
sory ze nie na temat ale mam pytanie: czemu odcinki sa w formacie mp4 a nie jak bylo wczesniej .avi?

Dodane: 23-12-2009 12:47
#by_ikar - systemadmin - max%
ka93milcz napisał/a:
sory ze nie na temat ale mam pytanie: czemu odcinki sa w formacie mp4 a nie jak bylo wczesniej .avi?

Sory że nie na temat ale mam pytanie: czytałeś poprzednie tematy? Chociaż temat dotyczący poprzedniego odcinka? To może uraczysz mnie tym jakże skomplikowanym motywem i przeczytasz poprzednie tematy?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 23-12-2009 13:54
#Pawel113 - user - 30%
Na szczęście nie ocenzurowani tej akcji gdzie Frezer zaatakował Kuririna, ciekawi mnie dlaczego tutaj krew zostawili, a w 3 odcinku, gdy Piccolo przebił brzuch Goku, ocenzurowali.

Dodane: 23-12-2009 14:29
#Bociak - user - max%
W końcu nadeszła rebelia. ;) Teraz akcja będzie brnęła tylko w górę. Odcinkiem jednak aż tak się nie jarałem, bo w końcu to już widziałem. I jak dla mnie przedstawione jest to o wiele lepiej w zetce. Przykładem sama nutka gdy Frezer przebił Kuririna, niezbyt mi się spodobała...Ciekawe jakie wypieki mają ci co po raz pierwszy sie zaznajmiają z DB.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 23-12-2009 15:41
#Cyrus - user - max%
No i jest w końcu to na co chyba wszyscy czekali :d Prawdziwa walka naszych bohaterów z Freeza ;] Teraz już chyba żaden odcinek nie będzie nudny hehe :p A ten odcinek bardzo fajny, pod koniec dobra muza, coś nowego :d

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 23-12-2009 16:52
#Redius - user - 10%
Odcinek się rozkręcił . Bardzo fajna nuta gdy frezer zabił krilana jeśli ktoś wie jak się nazywa ta muzyka proszę o nazwę. już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.

--------------------
Dodane: 23-12-2009 17:16
Redius napisał/a:
Odcinek się rozkręcił . Bardzo fajna nuta gdy frezer zabił krilana jeśli ktoś wie jak się nazywa ta muzyka proszę o nazwę. już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.

Podawałam już nazwę, Freeza's Theme... Ech, to się nazywa czytanie postów...

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 23-12-2009 21:41
#Paweu - user - 10%
Bo akurat kazdemu chce sie przegladac wszystkie posty. Jak kogos boli odpowiadanie to niech tego nie robi.

Dodane: 23-12-2009 21:48
Paweu napisał/a:
Bo akurat kazdemu chce sie przegladac wszystkie posty. Jak kogos boli odpowiadanie to niech tego nie robi.

Jak kogoś boli czytanie to również niech tego nie robi. Jakby forum wyglądało według ciebie? Wszystko w każdym temacie, wolna amerykanka, każdy gada o czym chce. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to przeczyta, a jeżeli ktoś ma lenia to niech poprosi mamę albo kogoś z rodziny żeby mu poczytał. To było ledwie temat temu i pisałem wyraźnie, tłumaczenie każdemu z osobna bo on się chce o coś zapytać jest bezsensu, po to jest to podzielone i są kategorię i odpowiednie tematy żeby każdy mógł się w czymś czegoś doszukać. Zastanów się drugim razem zanim palniesz równie wielki idiotyzm jak ten.

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 23-12-2009 22:44 - Edytowane przez Paweu dnia 23-12-2009 22:44
#Paweu - user - 10%
Tak, oczywiscie, bede przegladal wszystkie posty w starych tematach zeby zobaczyc czy przypadkiem ktos juz wczensiej nie odpowiedzial na moje pytanie.

Napinacie sie jakbyscie mieli kija nie powiem gdzie. Wyluzujcie troche, swieta ida.

Dodane: 23-12-2009 23:08
Paweu napisał/a:
Tak, oczywiscie, bede przegladal wszystkie posty w starych tematach zeby zobaczyc czy przypadkiem ktos juz wczensiej nie odpowiedzial na moje pytanie.

Napinacie sie jakbyscie mieli kija nie powiem gdzie. Wyluzujcie troche, swieta ida.

Od tego inteligencie jest wyszukiwarka jakbyś nie zauważył. Jestem wyluzowany, ale tłumaczenie każdemu takiemu inteligentowi jak ty z osobna tego samego jest czasochłonne. Jakbyście sobie nie mogli poszukać. Po co, mama/tata mnie wyręczy, bo mam lenia. Święta świętami. Ostatni post nie na temat, kolejne kasuje.

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 24-12-2009 00:53
Kosiara1111 napisał/a:
Co najbardziej mi się podoba w odcinku to coraz lepsza kreska, w tym odcinku w wielu momentach widoczna no i skrócenie odcinka (w oryginale z tego co pamiętam to było wspomnienie zniszczenia planety Vegety)

Odcinek super, nie mogę się doczekać jak Goku wkroczy do akcji ale mam pytanie, otóż niektórzy piszą coś o jakiś kreskach, o co chodzi???

Dodane: 24-12-2009 10:54
#Fenel - user - 10%
Chodzi o styl rysunku, momentami kreska jest oldschoolowa i ostra, a czasami jakby rozmazana i dorobiona komputerowo - teraz różnicę bardzo dobrze widać, bo od kilku odcinków stara kreska została porządnie odnowiona, a nowa jej (wg. mnie) nie dorównuje.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online