Dodane: 20-12-2009 08:50 -
Na stronie jest już dostępny odcinek 37 w postaci online. Już teraz możecie go obejrzeć pod tym linkiem:
http://dbpolska.n...ll_kai/37/ Napisy pojawią się wieczorem, bądź następnego dnia. Po obejrzeniu odcinka zapraszam do dyskusji, w konwersacji proszę wyłącznie kierować się opinią odcinka, a nie jakością napisów bądź kiedy one się pojawią.

Dodane: 20-12-2009 11:32
no to jestem pierwszy (fajnie)
odcinek w dosyc dobrej jakosci i nawet nawet ale ja czekam na cos innego,pewnie wyszcy na to czekaja (wejscie goku)

Dodane: 20-12-2009 11:34 -
boze kochany....ale dobrali muzyke do sceny gdzie freezer wbija "kolec" w ciało krilana....nieno odcinek zarąbisty

czekam na 38

Dodane: 20-12-2009 11:36
Co najbardziej mi się podoba w odcinku to coraz lepsza kreska, w tym odcinku w wielu momentach widoczna no i skrócenie odcinka (w oryginale z tego co pamiętam to było wspomnienie zniszczenia planety Vegety)

Dodane: 20-12-2009 11:43
Odcinek bardzo mi się podobał. Zarąbista jakość! Powoli zbliżamy się do wejścia Goku ale to pewnie dopiero za jakieś 3-4 odcinki. Świetnie dobrali muzykę do tej sceny kiedy Krilan oberwał. Szkoda mi chłopaka

No ale jak się nie mylę to Dende go uzdrowi i będzie git. Pozdrawiam!
--------------------

Dodane: 20-12-2009 12:41
a ja wam powiem wszystkim że to ja z was wszystkich pierwszy obejrzałem ten odcienk mianowicie o 1 w nocy na fuji tv w komputerze xD położyłem się i oglądałem a wogle to spoko jak zawsze
--------------------
TO JEST BIGOS A NIE KOLEJNA CIOTA Z BRAKAMI W HORMONACH

Dodane: 20-12-2009 13:29
bigoslssj napisał/a:
a ja wam powiem wszystkim że to ja z was wszystkich pierwszy obejrzałem ten odcienk mianowicie o 1 w nocy na fuji tv w komputerze xD położyłem się i oglądałem a wogle to spoko jak zawsze
Rzeczywiście masz powód do dumy

Ja tez ogladałem w nocy ten odcinek

Ładnie pokazana przemiana frezera w druga forme ładnie krilan trafiony kolcem no i pokazali krew czego w wersji francuskiej z lektorem polskim nie było.Zawiodlem sie bo myslalem ze zmienia to co jest przed reklama i po reklamie nie pamietam jak sie nazywa ale mogliby zmienic bo goku vs kapitan sił specjalnych mi sie znudził

Dodane: 20-12-2009 14:03
Muzyka kiedy Krilan dostaje rogiem zrobiona mistrzowsko, no teraz juz jestem spokojny, skoro przy takiej scenie zrobili taki podkład, to do Goku przemieniającego się w ssj też powinni dać radę
--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.

Dodane: 20-12-2009 14:29
O matko ale muzyka moim zdaniem zrypana w momencie przebicia Krilana rogiem

soundtrack z 'Z' był o wiele lepszy. Odcinek trochę przegadany, mało akcji ale teraz się Gohan wkurzy i od samego początku odcinka ujrzymy porządną akcję

w 39 Piccolo to Goku pojawi się gdzieś w 41 a może pod koniec 40
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 20-12-2009 15:01
bigoslssj napisał/a:
Miałbyś się czym chwalić gdyby jakość była chociaż porównywalna z tym co jest teraz do obejrzenia tutaj online. A prawda jest taka że jakość jest taka jakby to ktoś telefonem nagrywał.. Więc się jarać nie ma za bardzo czym.

Dodane: 20-12-2009 15:35
Mi się muzyka w momencie przebicia Kuririna podobała. Ogólnie myślałem, że będzie więcej akcji, ale nie ma co narzekać, bo teraz się dopiero zacznie jazda. Gohan wkurzony, Vegeta zdziwiony (ale się rymło

). Później wkroczy Piccolo, ale to już w kolejnym odcinku z numerkiem 39. No cóż, kreska rzeczywiście fajna i ładna, odcinek streszczony... Normalnie żyć, nie umierać

. Ale i tak żałuję, że nie ma tutaj jednego utworu z DBZ z Freeza sagi, bo był bardzo fajny, ale myślę, że tutaj też będzie w porządku.
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 20-12-2009 16:57
Sory za OT ale kiedy będzie przebudowa działu z odcinkami do pobrania?

Dodane: 20-12-2009 17:12
marjan99 napisał/a:
Sory za OT ale kiedy będzie przebudowa działu z odcinkami do pobrania?
Wtedy kiedy będzie. Minuty i godziny nie potrafię podać. Jednak powiedzieć mogę już teraz, że nie stanie się to wszystko w jeden dzień, dla tego że to nie jest 4mb które można upnąć i jest tylko to jest niemal 150gb, co już nie jest jednym pliczkiem. Pomijając już samo upowanie, jeszcze trzeba poprawić napisy i jeszcze raz przerobić odcinki. Jestem z tym sam więc na pewno w jeden dzień to wszystko się nie stanie. Cierpliwości.

Dodane: 20-12-2009 20:00
chcę zobaczyć odcinek... klikam na ten link, otwiera się czarne okno, ale film się nie odtwarza ;/ ??????????????

Dodane: 20-12-2009 21:46
Flash playera brakuje chyba
Odcinek fajny, muza fajna ale ciągle brakuje mi jednej rzeczy... Tej zajefajnej melodii, która w zetce leciała jak pokazywali co było w ostatnim odcinku. Tak bardzo lubiłem tą muzyczkę, a tu ni ma i nie będzie
--------------------

Dodane: 21-12-2009 10:31
matiex napisał/a:
beda dzis napisy?
Posiadasz umiejętność czytania ze zrozumieniem? O to co napisałem w pierwszym poście zakładając ten temat:
Napisy pojawią się wieczorem, bądź następnego dnia. Po obejrzeniu odcinka zapraszam do dyskusji, w konwersacji proszę wyłącznie kierować się opinią odcinka, a nie jakością napisów bądź kiedy one się pojawią.
Jak widzę nie potrafisz. Więc ci wytłumaczę prościej. Jak będą napisy to będą. Każde pytanie o napisy będę kasować, a natrętnych banować. Myślisz że to coś da że napiszesz czy będą napisy? Że już nagle się pojawią? Wyluzuj trochę dobrze? Twojego posta skasowałem, bo nawet napisać 160 znaków nie potrafiłeś!
Odcinki od 33 chwilowo nie działają powodem jest pad serwera gdzie były przetrzymywane pliki. W przeciągu kilku godzin wszystko powinno wrócić do normy.

Dodane: 21-12-2009 17:05
Kosiara1111 napisał/a:
no i skrócenie odcinka (w oryginale z tego co pamiętam to było wspomnienie zniszczenia planety Vegety)
W tym przypadeku musieli to zrobic, bo w oryginale zupelnie inaczej ukazali zniszczenie planety, niz w kinowce o Bardocku, a to przeciez z niej zapozyczyli sceny ktore pojawily sie w pierwszym odcinku Kaia.

Dodane: 21-12-2009 17:36
Spoko odcinek, ale nie pasowała mi ta melodia pod koniec tak jakby śpiewał chór. Nie wpada w ucho. W Bleachu też jest coś w tym stylu ale tam dużo lepiej to idzie. Ale ogółem dobry odcinek.

Dodane: 22-12-2009 15:22
Jak dla mnie odcinek ok. Trochę gadaniny było, ale i tak podoba mi się, bo ładnie te momenty skrócili. Właśnie moment, kiedy Freeza wybierał, kogo ma zabić, był taki trzymający w napięciu. I nie wiem, co macie do tej muzy, jak on przebija Kuririna... Jak dla mnie jest spoko. Ciut DN mi przypomina, ale lubię takie mroczne klimaty

. Dla zainteresowanych ten utwór to Freeza Theme.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 22-12-2009 17:03
Posta z pytaniem o to kiedy będą napisy skasowałem. Odcinek będzie dosłownie za 30min bo już się upuje, będzie od razu do obejrzenia i pobrania.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.