Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 05:42
OnLine: 31, statystyki
index > Technologia > TV/SAT
Temat: TV/SAT: Wolne okienka w kodowaniu
Dodane: 02-09-2010 18:39
#Darknes - user - max%
by_black napisał/a:
Canal+ kiedyś w analogu to w ogóle był odkodowany całodobowo, ale obecnie niezmiennie od wielu lat mają niekodowane pasmo, szkoda tylko że bez Lunejtunsów :p
Ja zawsze do babci na całe wakacje jeździłem aby oglądać LooneyTunes i Dragon Ball xD

Taka wiadomość dla ludu. Cyfra+ weszła w posiadanie pakietu Polsatu. To jest cud xD Powoli się kończy ten monopol, że każdy operator(?) miał swoje odrębne kanały. Ciekawe kiedy Cyfrowy Polsat będzie udostępniał Canal+ ? xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 20-07-2011 18:37
#by_black - systemadmin - max%
Polsat wszedł w układ z Cyfra+ bo oboje się wymieniają programami, stąd pojawił się przykładowo na Polsacie pakiet Filmbox :p

CSB to nowy kanał odkodowany o kaszubskiej społeczności, coś jak TVS, to tyle dla zainteresowanych :p

Parametry: 11317 V 27500.

Wiadomość doklejona:
Podaję tutaj link do strony, na której na bieżąco są aktualizowane wolne okienka programów na Hot Bird: http://pl.kingofs...at-hb8.php

Wiadomość doklejona:
Uwaga! Obecnie nieodkodowany jest nowy Polski kanał Viacom Blink! Jego premiera nastąpiła dzisiaj o godzinie 16:00 i będzie odkodowany do 19 sierpnia.

Parapetry: 11075 V 27500

Dodatkowo od dwóch miesięcy odkodowany jest Nick+1, czyli Nickoledeon z godzinnym opóźnieniem, audio główne jest Włoskie, ale do wyboru mamy jeszcze audio Angielskie. Uwaga, nie jest podpisany Nick+1 tylko nazwa jest o numerowana.

Parametry: 12616 H 29900

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online