Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 05:38
OnLine: 26, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Czy Kakashi zdejmię maskę?
Dodane: 13-08-2009 15:40
#Konrad - user - 100%
Przystojny to mało powiedziane przecież ta laska z tej "budki"(xD) od razu się w Kakshim zakochała...xD Ale to był taki spoiler więc jego bym nie liczył :p

Dodane: 14-08-2009 13:33
#Blade - user - max%
I dlatego nosi maskę, by nie łamać kobiecych serc xD

--------------------
Dodane: 07-10-2009 10:31
Co jak co ale ja wolałbym żeby nigdy nie zdejmował , a jak już to w jakimś super finałowym momęcie.
(jestem dopiero w 53 odc. więc jeszcze dużo nie wiem. żeby nie było)

Dodane: 07-10-2009 12:09
#by_black - systemadmin - max%
Jeżeli miała by zostać ukazana jego twarz, to mam wrażenie, że podczas decydującego momentu w walce osunie mu się sama :)

Dodane: 18-10-2009 13:02
#olek_mi - user - max%
Przypomina mi się odcinek w Naruto kiedy cała drużyna kakashiego próbowała znaleźc sposób na zobaczenie twarzy mistrza ;) . Raz chyba zafundowali mu zupę ( sprytnie)... A na koniec poprosili go o zdjęcie maski to okazało się, że pod maską miał drugą maskę xD. Szczerze mówiąc nie chcę zobaczyc jego twarzy teraz wygląda tajemniczo i to chodzi ;)

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 11-12-2009 23:04
Nie Zdejmie Maski Nie Ma Szans...A To dlatego że jest Owe Sharingan które kryje się za nią jest wykorzystywane w ostateczności więc nie ma takiej Opcji.... [oczy]

--------------------

Mistrz Tu Jest...
Dodane: 11-12-2009 23:33
#Blade - user - max%
MistrzTuJest napisał/a:
Nie Zdejmie Maski Nie Ma Szans...A To dlatego że jest Owe Sharingan które kryje się za nią jest wykorzystywane w ostateczności więc nie ma takiej Opcji.... [oczy]

Ale nie chodzi tu o tą maskę co ma oku tylko tą co ma na twarzy. Przecież nie ma sharingana na twarzy tylko w oku.

--------------------
Dodane: 11-12-2009 23:36
Blade napisał/a:
MistrzTuJest napisał/a:

Ale nie chodzi tu o tą maskę co ma oku tylko tą co ma na twarzy. Przecież nie ma sharingana na twarzy tylko w oku.

To Twarz Będzie Podobna Do Jego Ojca Białego Kła ? :>..Możliwe

--------------------

Mistrz Tu Jest...
Dodane: 06-03-2010 12:34
Ciekawi mnie co on ma pod maską. Myślę jednak ,że nic specjalnego .Tylko zakrywa swą twarz żeby ludzie nie pomylili go z jego ojcem (zmarłym)...

--------------------

Dodane: 15-03-2010 20:51
nie jestem pewny lecz na tym linku jest pokazany ale moze byc podrobiny

http://www.animef...sensei.jpg

--------------------
"Jeżeli jesteś mężczyzną wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nie ważne jak trudne, nie ważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy tych dwóch rąk".-Kaiza

Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych.-Itachi

Ten kto nie wykona misji jest śmieciem, lecz ten kto porzuca przyjaciela jest jeszcze większym śmieciem.-Obito
Dodane: 15-03-2010 22:14
#Blade - user - max%
Na 120% albo i nawet więcej jest on podrobiony. Nigdy nie pokazał twarzy w anime a tym bardziej w mandze. Ten rysunek jest dość popularny w sieci i sądzę że najbardziej prawdopodobny.

--------------------
Dodane: 17-03-2010 21:31
#adkins1 - user - 0%
a może kakashi ma wąsy :d a może brode?? :d to by było śmieszne ale widać by było zniekształcenia na masce xD

Dodane: 17-03-2010 21:42
Ten popularny obrazek na pewno jest podrobiony. Obejrzałam wszystkie odcinki, przeczytałam mangę, oglądałam OVA i MOVIE i nigdzie nie było Kakashi'ego bez maski... Ale możliwe, że kiedyś mu się zsunie jak ktoś wcześniej powiedział ^^

--------------------

"Nie mogąc być różą, jestem jej odbiciem"
Dodane: 17-03-2010 21:51
Wie ktoś czy naruto zmieni się w dziewięcioogoniastego lisa ? Widziałem tylko że doszedł do czterech ogonów.

Dodane: 17-03-2010 22:02 - Edytowane przez Eimin-chan dnia 17-03-2010 22:07
W mandze dochodzi do 8, ale gdy ma już uruchomić dziewiąty-pojawia się jego ojciec i go powstrzymuje. (czy jakoś tak)
Jest to w czsie walki z Painem

--------------------

"Nie mogąc być różą, jestem jej odbiciem"
Dodane: 17-03-2010 22:11 - Edytowane przez BialyTrufl dnia 17-03-2010 22:14
Kakashi musi coś mieć w tej masce. Może jakieś zioła halucynogenne ?? xD
To wyjaśniałoby dlaczego jest troche taki zamulony ^^

Dziewczynie z baru na widok dobrej heroiny po prostu zaświeciły sie oczy xD

Dodane: 26-03-2010 13:42
naruto401 napisał/a:
Kakashi zdjął kiedyś maskę i pod nią miał...drugą maskę;D oglądałem ten odcinek dawno temu i naruto wyobrażał sobie co kakashi ma pod maską
fajnie sobie go wyobrażał ;D

Tak to było dobre ale tak na serio dlaczego ukrywa połowę swojej tawrzy pod maską to pewnie zachęca do oglądania Naruto w jakimś sensie.No ale cóż tajemnica to tajemnica.Pozdro

Dodane: 27-03-2010 22:21
W ktorymś odcinku bylo pokazane zdjęcie grupy kakashiego i on tam mial już maske a byl że się tak wyrażę "małym brzdącem" więc nie wiadomo w jakim wieku zaczął nosic maskę i nie wiadomo czy ktokolwiek oprócz jego rodziców widzieli jego prawdziwa twarz.

Dodane: 10-06-2010 11:08
#Chraban - user - 30%
Zastanawia mnie to, że on nigdy nie je w towarzystwie innych osób. Kakashi ma tam zapewne normalną twarz, może podobną do jego ojca, a zakłada ją po to, aby właśnie wnerwiać innych pytaniem co on ma pod tą maską ;P

--------------------
Dodane: 12-06-2010 19:50
#Zena_gel - user - 0%
To oczywiste że zdejmie, już chyba nawet w którymś odcinku shippuuden szukałam na necie zdjęć i udało mi się znaleźć jest super XD [serce]

Wiadomość doklejona:
To oczywiste że zdejmie, już chyba nawet w którymś odcinku shippuuden szukałam na necie zdjęć i udało mi się znaleźć jest super XD [serce]

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online