Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:27
OnLine: 40, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Czy Kakashi zdejmię maskę?
Dodane: 18-10-2010 01:55
#kordos - user - max%
Heliaze napisał/a:
Myślę że podczas nadchodzącej bitwie w jakieś epickiej walce jego maska zostanie doszczętnie zniszczona,dzięki temu ujrzymy prawdziwy zarys jego twarzy.

Czy ja wiem... jakoś mi do zobaczenia twarzy Kakashiego nie spieszno [yyy]
Co innego twarz Tobiego - ją chciałbym wreszcie ujrzeć w całości.

Dodane: 18-10-2010 13:20
#owerfull - user - max%
kordos napisał/a:
Heliaze napisał/a:
Myślę że podczas nadchodzącej bitwie w jakieś epickiej walce jego maska zostanie doszczętnie zniszczona,dzięki temu ujrzymy prawdziwy zarys jego twarzy.

Czy ja wiem... jakoś mi do zobaczenia twarzy Kakashiego nie spieszno [yyy]
Co innego twarz Tobiego - ją chciałbym wreszcie ujrzeć w całości.

Dla mnie Kakashi wcale nie musi tracić swojej maski.Przecież i tak wiem jak prawdopodobnie wygląda jego twarz(sądzę po twarzy jego ojca).

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 18-10-2010 14:53
#kordos - user - max%
owerfull napisał/a:
Dla mnie Kakashi wcale nie musi tracić swojej maski.Przecież i tak wiem jak prawdopodobnie wygląda jego twarz(sądzę po twarzy jego ojca).

No własnie, przecież on jest podobny do ojca :d
Przecież nawet ta babcia, co Gaarę wskrzesiła z początku wzięła go za ojca. :)

Dodane: 23-04-2012 12:41
#DeaDMen - user - 90%
Jak dla mnie Kakashi wcale nie musi zdejmować tej maski nie zależy mi na tym co się pod nią kryje zapewne ta część jego twarzy jest podobna do tej części twarzy jego ojca nawet jeśli jest tam coś innego to jak na razie są ciekawsze rzeczy niż jego twarz.

Dodane: 23-04-2012 15:03
#JunakNGD - user - 10%
Powiem tak Kakashi i jego maska to klasyk to powinno zostać na swoim miejscu i jego fryz hehe pozdro.

Dodane: 23-04-2012 23:28
hehe moze jest może nie wzieła go za ojca ale niewidziała co ma pod maską xD
Obecnie jest to największa tajemnica w naruto xD
Myślę, że Kakashi nigdy nieściągnie maski, ponieważ pomysłu na jego twarz niema nawet Kisiel.

--------------------
master xD

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !
Dodane: 24-04-2012 09:31
hehe moze jest może nie wzieła go za ojca ale niewidziała co ma pod maską xD
Obecnie jest to największa tajemnica w naruto xD

jak na dzień dzisiejszy największa tajemnica ,to co pod maską ma tobi ;P

--------------------
Dodane: 25-04-2012 08:43
o ile się nie mylę twarz tobiego była na chwilę pokazana gdy chciał opowiedzieć historię Itachiego Sasuke.

--------------------
master xD

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !
Dodane: 25-04-2012 09:40
#DeaDMen - user - 90%
panmaster napisał/a:
o ile się nie mylę twarz tobiego była na chwilę pokazana gdy chciał opowiedzieć historię Itachiego Sasuke.

Tobi tylko trochę odsłonił twarz nawet Sasuke nie widział jej całej zobaczyliśmy może mały kawałek nic więcej.

Dodane: 08-05-2012 20:18
#Ruffiann - user - 10%
No cóż nie mogę zaprzeczyć że nieciekawi mnie co on pod ta maską ma, ale chyba właśnie to mi się w nim tak podoba. Zakryta dolna część twarzy to tak jakby jego znak szczególny jak Sharingan. Gdy połączy się jego maskę, zasłonięte lewe oko, śmieszną fryzurę i jego charakter plus ciągłe chodzenie z książką wyjdzie nam bardzo ciekawa i zabawna postać. Bardzo pragnę zobaczyć jego twarz bez maski, jak pewnie większość fanów Kakashiego, ale jak na razie musimy jeszcze trochę poczekać by to ujrzeć. :d

Dodane: 10-05-2012 09:57
#kae129 - user - 0%
Sam kisiel powiedział, że w tym momencie nie ma sensu pozbawiać Kakashiego maski. To właśnie ona między innymi nadaje tej postaci charakter tajemnicy a nawet grozy (tak jak w przypadku Yamato i jego UBER pro min :p )

Dodane: 10-05-2012 16:40
#Esey - user - 80%
Jak zdejmie maskę, to anime straci jak dla mnie sens ^^. Niech nie zdejmuje, tak będzie najlepiej! W końcu to Kakashi! Maska to jego symbol, zajebistość, nie może jej zdjąć!

--------------------
Ludzie nie mogą czegoś zyskać, jeżeli czegoś nie poświęcą. Aby coś uzyskać, musisz dać coś o takiej samej wartości. Takie jest prawo równorzędnej wymiany w alchemii.

Dodane: 10-05-2012 16:44
Esey napisał/a:
Jak zdejmie maskę, to anime straci jak dla mnie sens ^^. Niech nie zdejmuje, tak będzie najlepiej! W końcu to Kakashi! Maska to jego symbol, zajebistość, nie może jej zdjąć!

Ale on zdjął maskę w animie.

--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"

YOUTUBE.COM/user/srocek2
Dodane: 12-05-2012 10:02
#Marcin00 - user - 90%
Nie zdejmie, to już wam mogę powiedzieć nie znając pana Kishimoto [xd] , a dlaczego? Sam mangaka przyznał, że żałuje, iż nie narysował Kakashi'ego bez maski, bo fani teraz mają ogromne oczekiwania z jego dolną częścią twarzy :p . Nie narysuje, bo po prostu nie chce zawieść fanów ponieważ nie wszystkim jego wizja może się spodobać...

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online