Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:27
OnLine: 40, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Czy Kakashi zdejmię maskę?
Dodane: 07-11-2007 20:42 - Edytowane przez by_black dnia 17-01-2010 11:43
#Goku bro - user - 50%
Właściwie to on zdjął maskę w dalekim dalekim odcinku a tu link do strony http://muro.beon....04web.jpeg
O to dowód :d

Dodane: 07-11-2007 22:05
#by_black - systemadmin - max%
Przykro mi ale to fotomontaż ;p Widziałem to już kupę czasu temu na polskich stronach ;p Nawet widziałem inne lepszej jakości ;p

--------------------
Dodane: 07-11-2007 23:17
#Pavlo84 - user - 60%
Przykro mi ale black ma rację to zwykły fotomontaż :yes: Ktoś sobie postanowił zrobić z ludzi jaja i mu się udało :lol:

--------------------
Idź do wuja !!! xD
Dodane: 08-11-2007 09:59
#AzulTain - user - 30%
Widać że to fotomontaż a także na tym obrazku Kakashi nie ma sharingana

--------------------

Ten kogo dotknę powraca na planetę z której przybył ale ty jesteś niewinny ty pochodzisz z gwiazd
Dodane: 09-11-2007 10:02 - Edytowane przez Cz@jik dnia 09-11-2007 10:13
#Cz@jik - user - 20%
Zdejmie ta maske w ktoryms odcinku Shippuden dopiero jest 34 odcinek ogladam na bierzonco

Macie jego zdjecie chyba jest prawdziwe http://pl.youtube...wqCDyanW3Q

Dodane: 09-11-2007 21:19
#AzulTain - user - 30%
Ale raz gdy oglądałem naruto zwykłe zauważyłem że tam kakashi przybiera taką samą pozę jak na tym obrazku tylko że ma maskę

--------------------

Ten kogo dotknę powraca na planetę z której przybył ale ty jesteś niewinny ty pochodzisz z gwiazd
Dodane: 09-11-2007 21:34
#Max255 - user - 0%
mi sie zdaje ze on maski nie zdejmie i dzieki temu wprowadza wiele tajemnicy wokol swojej osoby

Dodane: 10-11-2007 07:56 - Edytowane przez Cz@jik dnia 10-11-2007 08:36
#Cz@jik - user - 20%
No ja wiem e jest 33 bo teraz go ogladam z polskim lektorem :d
Naruto coś chciał zobaczyć ale mu nie wyszło ja bym na jego miejscu ta kołdre rozsunał mu z twarzy
EE sorry chciałem napisac 33 sry w tym wczesniejszym poscie

tylko troche lipa bo pomiedzy odcinkami jest troche odstepy w dniach nastepny odcinek dopiero w Czwartek

Dodane: 14-11-2007 14:49 - Edytowane przez Vego12 dnia 14-11-2007 14:51
#Vego12 - user - 0%
Nie którzy mają racje większość filmików z kakashim to foto montaż ale w shpiudent zdejmie maskę i ja to wiem jestem oddanym fanem anime i zwłaszcza naruto i dragon ball i lepiej oglądać naruto w tv bo tam tylko najrzadziej kłamią mówie wam oglądajcie w tv naruto i dragon ball to najleposze wyjście:rip::rip::rip::rip::rip::rip:

Dodane: 19-11-2007 21:11
to zdjecie z pierwszego komenta to fotomontaz kakashi jeszcze nigdy niezdjol maski tzn zdjal ale pod granatowa badz czarna maska ma szara maske :d

Dodane: 21-11-2007 16:36
#Pavlo84 - user - 60%
Ludzie w tej chwili spokój bo sie doigracie ze strony redakcji ino czekać aż dostaniecie od nich prezent przedświąteczny jeśli macie się kłócić to na PW lub na GG a nie w tematach na forum to nie jest do tego miejsce :yes:

Wracając do tematu wątpię żeby Kakashi zdjął swoją maskę no chyba że od jej noszenia dostanie wysypki :lol:

--------------------
Idź do wuja !!! xD
Dodane: 13-09-2008 10:59
#by_ikar - systemadmin - max%
Kakashi czy kakaszi nie zdejmie sam maski, póki ktoś mu jej nie zdejmie. W naruto jest wiele wojowników którzy nie ujawniają swojej twarzy, większość oddziału anbu ma maski i jakoś to nikogo nie ciekawi czy zdejmą, dla tego że są to postacie poboczne. Kakashi zdjął parę razy maskę, ale za każdym razem było to w takich sytuacjach że nie mogli tego pokazać w naruto xD na przykład jak jadł, a oni tylko czekali aż kakashi zdejmie maskę. Co do tego czy ma ranę nie jestem pewien, wiadomo że "na oku" ma bliznę, ale podczas kiedy zdejmował maskę w jadłodajni jak sasuke, naruto i sakura kupili mu ramen to kucharz i jego córka widzieli jego twarz i byli dziwnie zaczerwienienie i to na pewno nie ze względu na to że kakashi jest cały pocięty xD kakashi nie zdejmie maski i jest to pewne a wszystkie fotki na których będzie bez maski to fotomontaże.. Pozdrawiam

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 13-09-2008 11:19
Hatake czyli klan z którego wywodzi się Kakashi prawdopodobnie ma to zapisane w swoich obyczajach, wkońcu ie tylko ten klan ale sam Zabuza również nosił maskę bądź kompan Hidana z Akatsuki, oni noszą maski nie dla swojej przyjemności, to że Kakashi ma bliznę na oku to tylko dlatego że je stracił, zaś musi być fest przystojny bo w pewnym odcinku podczas spożywania w barze z Ramen Kakashi zdejmuje ją na chwile lecz nasi bohaterowie nie zdążyli jego twarzy zobaczyć zaś sprzedawcy byli zakochani w jego twarzy czyli musi być przystojny.

--------------------
Dodane: 29-11-2008 11:33
#MatiYY - user - 20%
Kiedys pokaze twarz w ostatnich odcinkach magi gdzie kakashi jest bliski smierci lub nawe .... moze bedzie pokazana jego twarz wkoncu :) lub kishi po prostu nie wiedzial jak go narysowac dlatego jest w masce non stop ;P

Dodane: 30-11-2008 12:52
#ja0lek - user - 80%
Ja myśle, że ta postać nigdy nie pokarze twarzy, chyba, że będzie to w ostatnim odcinku anime, czy mangi... Przecież o to chodzi, by jego twarz nigdy nie była ukazana :)

--------------------

Come back? :p
Dodane: 30-11-2008 13:18
Kakashi zdjął kiedyś maskę i pod nią miał...drugą maskę;D oglądałem ten odcinek dawno temu i naruto wyobrażał sobie co kakashi ma pod maską
fajnie sobie go wyobrażał ;D

Dodane: 30-11-2008 13:49
#MatiYY - user - 20%
taa dobre to bylo ;) hihi ogolnie fani czesto pokazuja jak by wygladal kakash bez maski . W ostatnim chapterku jest ukazany ojciec kakasha a wczesniej bylo mowione z ejest do niego podobny wiec se mozna wyobrazic jak wyglada ;)

Dodane: 30-11-2008 18:34
nom ale wątpie że pokaże ją Kishimoto po prostu nie miał na nią pomysłu więc zakrył maską :) :)

--------------------

Dodane: 30-11-2008 18:54
#by_ikar - systemadmin - max%
Jasne.. Idąc twoim tokiem rozumowania nie miałem pomysłu na resztę wyglądu strony więc to zakryłem.. Genialne rozumowanie..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 11-12-2008 10:46
Eee.. Ikar on ma rację, twórca Naruto sam stwierdził że do końca nie wiedział jak ukazać Kakashiego dlatego też twarz jest ukryta, drugim zaś powodem jest jego rodzinna tradycja ponieważ Hatake mieli ukryte twarze, tacy typowi ninja, Kakashi na pewno jest bardzo przystojny i prawdopodobnie ciężko by było twórcy Naruto to należycie przedstawić xD

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online