Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:27
OnLine: 38, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 36 - Opinie
Dodane: 13-12-2009 11:19 - Edytowane przez by_black dnia 08-12-2010 13:21
#by_black - systemadmin - max%
Na stronie jest już dostępny odcinek 36 w postaci online. Już teraz możecie go obejrzeć pod tym linkiem: http://dbpolska.n...ll_kai/36/

Napisy pojawią się wieczorem, bądź następnego dnia. Po obejrzeniu odcinka zapraszam do dyskusji, w konwersacji proszę wyłącznie kierować się opinią odcinka, a nie jakością napisów bądź kiedy one się pojawią.

--------------------
Dodane: 13-12-2009 11:54 - Edytowane przez Boban dnia 13-12-2009 11:57
#Boban - user - 30%
Z tego co pamiętam ten odcinek Kai wiele od Z się nie różni , nie wiem czy dobrze widziałem ale była nowa scena ( jak znajdę chwilkę to sobie je porównam ) , widać lepszą kreskę , OST oczywiście ładnie pasuje do akcji z tym że liczyłem na nowy , kawałek nadający dramaturgię wyparowaniu Porungi a tu cisza , odczuwam mały niedosyt ale nie jest źle :)

Dodane: 13-12-2009 11:57
#Redius - user - 10%
Kreska mi się podoba szkoda że nie taka jak w openingu ale i tak zawsze coś lepiej wygląda muzyka w tle nie jest zła coś mi tam jednak brakowało no już niedługo oczekiwana walka frezerem jakieś jeszcze odcinki.

--------------------
Dodane: 13-12-2009 11:58
#estello - user - 50%
Ja z oglądaniem KAI poczekam aż dojdzie do końca DBZ bo teraz nie widzę sensu powtarzania tego samego chyba byłby to już 4 raz :)

--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik
--------------------------------------------------------------------------------
Dodane: 13-12-2009 12:20
#Darknes - user - max%
W końcu się zaczęło :d odcinek skończył się tak jak się spodziewałem :p teraz 2 odcinki, no może góra 3 i Goku wkroczy do akcji :d Co do soundtracku to sądziłem, że jak pojawi się Freezer dadzą jakąś mroczną nutkę a tu dupa xD lekkie rozczarowanie :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 13-12-2009 14:15
#gregi99 - user - 0%
Darknes napisał/a:
W końcu się zaczęło :d nutkę a tu dupa xD lekkie rozczarowanie :p

wy znacie japoński xD? Ze oglądacie bez napisów polskich xd?

Dodane: 13-12-2009 14:43
gregi99 napisał/a:
Darknes napisał/a:
W końcu się zaczęło :d nutkę a tu dupa xD lekkie rozczarowanie :p

wy znacie japoński xD? Ze oglądacie bez napisów polskich xd?

Nie, ale jak oglądałeś już kiedyś DBZ to zrozumiesz o co caman ;]

--------------------
Dodane: 13-12-2009 15:14
#kamil911 - user - 0%
tak może troszkę nie na temat ale mam prośbę ściągnąłem już odcinek i całkiem całkiem
ale jak pojawią się napisy mogli byście dodać w Downladzie sam plik z napisami

Dodane: 13-12-2009 15:21
#by_ikar - systemadmin - max%
Nie damy samego pliku z napisami o czym pisaliśmy już wcześniej, dla czego co i jak. Powtarzać się nie lubię więc czytajcie poprzednie posty.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 13-12-2009 18:38
#emono20 - user - 0%
odcinek nawet dobry ale zapewne wszyscy tak jak ja czekaja na najlepsze czyli kiedy Goku wkroczy do akcji,po za tym odcinek w dobrej jakosci

Dodane: 13-12-2009 20:46
#mrk101 - user - 0%
No odcinek nawet ladny ;p w porownaniu do zetki do to w kai go tak jakby wydluzyli ;p ogolnie to najlepsze odcinki dopiero przed nami moze 2 i goku sie juz pojawi :)

Dodane: 13-12-2009 20:55
#Gercio - user - 0%
No w końcu się zaczęło...vegeta trochę sie wkurzyl...zastanawialem sie jakie bylo 3 życzenie do smoka, niestety 3 zyczenia nie bylo bo wiadomo Najstarszy zmarl...Tyle co Piccolo i Wszechmogący ozyci to reszte zalatwi ziemski smok :d
Czekm na walke, interesujace bo vegeta doprowadzil do zmiany w 2 postac frezzera a jak dobrze pamietam to Goku walczyl od poczatku chyba nie pamietam juz Z :d

Dodane: 13-12-2009 21:55
#PinCheR - user - 60%
Nie, Goku będzie walczył dopiero od czwartej formy Freezera. Dobrze napisałeś "nie pamiętasz" :p

Odcinek moim zdaniem "przełomowy", bo od teraz będzie już tylko ciekawiej i nie będzie już takich długich przestojów w akcji, a w przyszłym odcinku Vegeta vs Freezer, potem Piccolo vs Freezer, potem znów Vegeta (albo nawet nie), a dopiero potem Goku, więc najwcześniej Goku wkroczy w czwartym odcinku od dzisiaj, ale ja obstawiam, że w piątym albo nawet szóstym ;) .

A ja dalej czekam, bo chcę zobaczyć jak pokażą mój ulubiony moment w DB Kaiu, ale to dopiero w przyszłym roku. Zapewne gdzieś na początku lutego...

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 14-12-2009 17:57 - Edytowane przez gregi99 dnia 14-12-2009 17:58
#gregi99 - user - 0%
by_ikar napisał/a:
Nie damy samego pliku z napisami o czym pisaliśmy już wcześniej, dla czego co i jak. Powtarzać się nie lubię więc czytajcie poprzednie posty.

Kiedy będzie odcinek wrzucony XD?

Dodane: 14-12-2009 18:57
Jak wróci kasia i przetłumaczy napisy, na chwilę obecną jest jeszcze na zajęciach ale lada chwila powinna wrócić, napisy przetłumaczy, jak zrobię odcinek i wrzucę.

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 14-12-2009 19:58
#Macug - user - 10%
można gdzieś dostać angielskie napisy? Znam dobrze angielski wiec chętnie bym zobaczył ten odcinek z napisami angielskimi

--------------------

Dodane: 14-12-2009 20:02
Macug napisał/a:
można gdzieś dostać angielskie napisy? Znam dobrze angielski wiec chętnie bym zobaczył ten odcinek z napisami angielskimi

Tak można, są w odcinkach w postaci hardsubów. wystawiają je najczęściej na trackerach, szukaj na mininovie.

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 14-12-2009 20:12
#G--o--Q - user - 0%
czemu nie wrzucicie do downloadu bez napisow??

PS
powiem wam ze i te wasz hardsuby nawet jak nie udostepnicie pliku to i tak mozna spokojnie podrobic wystarczy 10 minut szukania i 20 zabawy

Dodane: 14-12-2009 20:23
#Pepe - user - max%
Walka Goku z Friezą zbliża się wielkimi krokami.Plan Vegety legł w gruzach.Nasi bohaterowie mają stresa,a nasz Goku wyleguje się w wodzie :d .Nie mogę się doczekać,gdy planeta będzie niszczeć.Jak rozwiążą sprawę z popularną frazą 'zaraz planeta ulegnie zniszczeniu'.

--------------------
iSayumi
Dodane: 14-12-2009 20:24
A po co mamy wrzucać rawa, skoro potem nie udostępniamy napisów? No to 30min przynajmniej tyle ten ktoś poświęci na zrobienie swojego odcinka, chociaż ja swoje odcinki rozpoznaję i wiem że administracja kreskowa.pl sobie tutaj pobiera, wszystko do czasu, do czasu. Napisy się kończą tłumaczyć.

--------------------

------
------
------
------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online