Dodane: 13-12-2009 11:19 -
Na stronie jest już dostępny odcinek 36 w postaci online. Już teraz możecie go obejrzeć pod tym linkiem:
http://dbpolska.n...ll_kai/36/ Napisy pojawią się wieczorem, bądź następnego dnia. Po obejrzeniu odcinka zapraszam do dyskusji, w konwersacji proszę wyłącznie kierować się opinią odcinka, a nie jakością napisów bądź kiedy one się pojawią.
--------------------

Dodane: 13-12-2009 11:54 -
Z tego co pamiętam ten odcinek Kai wiele od Z się nie różni , nie wiem czy dobrze widziałem ale była nowa scena ( jak znajdę chwilkę to sobie je porównam ) , widać lepszą kreskę , OST oczywiście ładnie pasuje do akcji z tym że liczyłem na nowy , kawałek nadający dramaturgię wyparowaniu Porungi a tu cisza , odczuwam mały niedosyt ale nie jest źle

Dodane: 13-12-2009 11:57
Kreska mi się podoba szkoda że nie taka jak w openingu ale i tak zawsze coś lepiej wygląda muzyka w tle nie jest zła coś mi tam jednak brakowało no już niedługo oczekiwana walka frezerem jakieś jeszcze odcinki.
--------------------

Dodane: 13-12-2009 11:58
Ja z oglądaniem KAI poczekam aż dojdzie do końca DBZ bo teraz nie widzę sensu powtarzania tego samego chyba byłby to już 4 raz
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------

Dodane: 13-12-2009 12:20
W końcu się zaczęło

odcinek skończył się tak jak się spodziewałem

teraz 2 odcinki, no może góra 3 i Goku wkroczy do akcji

Co do soundtracku to sądziłem, że jak pojawi się Freezer dadzą jakąś mroczną nutkę a tu dupa xD lekkie rozczarowanie
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 13-12-2009 14:15
Darknes napisał/a:W końcu się zaczęło

nutkę a tu dupa xD lekkie rozczarowanie
wy znacie japoński xD? Ze oglądacie bez napisów polskich xd?

Dodane: 13-12-2009 14:43
gregi99 napisał/a:Darknes napisał/a:W końcu się zaczęło

nutkę a tu dupa xD lekkie rozczarowanie
wy znacie japoński xD? Ze oglądacie bez napisów polskich xd?
Nie, ale jak oglądałeś już kiedyś DBZ to zrozumiesz o co caman ;]
--------------------

Dodane: 13-12-2009 15:14
tak może troszkę nie na temat ale mam prośbę ściągnąłem już odcinek i całkiem całkiem
ale jak pojawią się napisy mogli byście dodać w Downladzie sam plik z napisami

Dodane: 13-12-2009 15:21
Nie damy samego pliku z napisami o czym pisaliśmy już wcześniej, dla czego co i jak. Powtarzać się nie lubię więc czytajcie poprzednie posty.

Dodane: 13-12-2009 18:38
odcinek nawet dobry ale zapewne wszyscy tak jak ja czekaja na najlepsze czyli kiedy Goku wkroczy do akcji,po za tym odcinek w dobrej jakosci

Dodane: 13-12-2009 20:46
No odcinek nawet ladny ;p w porownaniu do zetki do to w kai go tak jakby wydluzyli ;p ogolnie to najlepsze odcinki dopiero przed nami moze 2 i goku sie juz pojawi

Dodane: 13-12-2009 20:55
No w końcu się zaczęło...vegeta trochę sie wkurzyl...zastanawialem sie jakie bylo 3 życzenie do smoka, niestety 3 zyczenia nie bylo bo wiadomo Najstarszy zmarl...Tyle co Piccolo i Wszechmogący ozyci to reszte zalatwi ziemski smok
Czekm na walke, interesujace bo vegeta doprowadzil do zmiany w 2 postac frezzera a jak dobrze pamietam to Goku walczyl od poczatku chyba nie pamietam juz Z

Dodane: 13-12-2009 21:55
Nie, Goku będzie walczył dopiero od czwartej formy Freezera. Dobrze napisałeś "nie pamiętasz"
Odcinek moim zdaniem "przełomowy", bo od teraz będzie już tylko ciekawiej i nie będzie już takich długich przestojów w akcji, a w przyszłym odcinku Vegeta vs Freezer, potem Piccolo vs Freezer, potem znów Vegeta (albo nawet nie), a dopiero potem Goku, więc najwcześniej Goku wkroczy w czwartym odcinku od dzisiaj, ale ja obstawiam, że w piątym albo nawet szóstym

.
A ja dalej czekam, bo chcę zobaczyć jak pokażą mój ulubiony moment w DB Kaiu, ale to dopiero w przyszłym roku. Zapewne gdzieś na początku lutego...
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 14-12-2009 17:57 -
by_ikar napisał/a:
Nie damy samego pliku z napisami o czym pisaliśmy już wcześniej, dla czego co i jak. Powtarzać się nie lubię więc czytajcie poprzednie posty.
Kiedy będzie odcinek wrzucony XD?

Dodane: 14-12-2009 18:57
Jak wróci kasia i przetłumaczy napisy, na chwilę obecną jest jeszcze na zajęciach ale lada chwila powinna wrócić, napisy przetłumaczy, jak zrobię odcinek i wrzucę.

Dodane: 14-12-2009 19:58
można gdzieś dostać angielskie napisy? Znam dobrze angielski wiec chętnie bym zobaczył ten odcinek z napisami angielskimi

Dodane: 14-12-2009 20:02
Macug napisał/a:
można gdzieś dostać angielskie napisy? Znam dobrze angielski wiec chętnie bym zobaczył ten odcinek z napisami angielskimi
Tak można, są w odcinkach w postaci hardsubów. wystawiają je najczęściej na trackerach, szukaj na mininovie.

Dodane: 14-12-2009 20:12
czemu nie wrzucicie do downloadu bez napisow??
PS
powiem wam ze i te wasz hardsuby nawet jak nie udostepnicie pliku to i tak mozna spokojnie podrobic wystarczy 10 minut szukania i 20 zabawy

Dodane: 14-12-2009 20:23
Walka Goku z Friezą zbliża się wielkimi krokami.Plan Vegety legł w gruzach.Nasi bohaterowie mają stresa,a nasz Goku wyleguje się w wodzie

.Nie mogę się doczekać,gdy planeta będzie niszczeć.Jak rozwiążą sprawę z popularną frazą 'zaraz planeta ulegnie zniszczeniu'.

Dodane: 14-12-2009 20:24
A po co mamy wrzucać rawa, skoro potem nie udostępniamy napisów? No to 30min przynajmniej tyle ten ktoś poświęci na zrobienie swojego odcinka, chociaż ja swoje odcinki rozpoznaję i wiem że administracja kreskowa.pl sobie tutaj pobiera, wszystko do czasu, do czasu. Napisy się kończą tłumaczyć.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.