Dodane: 12-12-2009 01:42 -
Wiem że to się Nie Przyjmie ale Spróbować zawsze Można..A Więc Wymyślamy Nowe Jutsu Jak to ma wyglądać:
Jutsu : Nazwa Polska
Opis : Opis o Technice , żywioły itp.
Pieczęcie : Dodatkowe Nie Obowiązkowe
...
Możecie Też Mieszać Jutsu
...
Moje Jutsu
Jutsu : Ogniowa Spirala + Rasengan <Ognisty Rasengan>
Opis : Naruto i Osoba czy Summon który umie żywioł Ognia <Katon> Tworzy Ognisty Wir,Następnie Naruto Tworzy Rasengana , Podbiega do Spirali która łączy się z Rasengan , Zadaje Taki Cios jak Rasengan oraz Spala Część Terytorium i Ciało...

Dodane: 12-12-2009 20:40
Jutsu: paraliżująca siła miliona orgazmów
Opis: osoba wykonująca skupia jak najwięcej chakry na dłoni, po czym przykłada rękę do krocza celu i uwalnia energię w postaci impulsu elektrycznego działającego na układ nerwowy ofiary
W efekcie osoba, która padła ofiarą tej techniki przeżywa po kolei milion niesamowicie silnych orgazmów przez co jest oszołomiona i całkowicie nie zdolna do walki, w krańcowych przypadkach umiera z "przekrwienia" narządów rozrodczych a niedokrwienia mózgu bądź na zawał

Dodane: 12-12-2009 20:50
Jutsu: Niewolnica
Opis: Osoba hipnotyzuje partnera/partnerkę i wmawia mu, że jest jego niewolnikiem i ma wykonywać jego rozkazy. Po pierwsze zakłada kajdanki z futerkiem i przywiązuje się do najbliższego większego przedmiotu następnie ubiera lateksowe ubranie. W tym momencie przeciwnik jest bezbronny i śmiało można z nim zrobić co się chce

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 12-12-2009 21:08
Jutsu: Laktacja no jutsu
Opis: To jutsu może tylko wykonac kobieta.Shinobi zawiązuje pieczęć przez co jego chakra pobudza gruczoły sutkowe przez co tworzy się laktacja piersi czyli mleko mamy już załadowane,wystarczy tylko zdjąć koszulkę i mocno ścisnąć sobie suty lub poprosić o to swojego przeciwnika lub klona,gdy naciśniemy wystrzeli nam strumień zmodyfikowanego mleka które po zetknięciu się z jakimś materiałem twardnieje jak beton,przez co nasz przeciwnik jest unieruchomiony i pozbawiony powietrza jeśli odpowiednio go polaliśmy

Dodane: 12-12-2009 21:14
zadyma napisał/a:
Jutsu: Laktacja no jutsu
Opis: To jutsu może tylko wykonac kobieta.Shinobi zawiązuje pieczęć przez co jego chakra pobudza gruczoły sutkowe przez co tworzy się laktacja piersi czyli mleko mamy już załadowane,wystarczy tylko zdjąć koszulkę i mocno ścisnąć sobie suty lub poprosić o to swojego przeciwnika lub klona,gdy naciśniemy wystrzeli nam strumień zmodyfikowanego mleka które po zetknięciu się z jakimś materiałem twardnieje jak beton,przez co nasz przeciwnik jest unieruchomiony i pozbawiony powietrza jeśli odpowiednio go polaliśmy
Czy tylko mi przychodzi na myśl męska odmiana tego jutsu? ;p
tylko że w słowie "laktacja" zmienić "lakta-" na "masturba-" i wszystko sie pięknie komponuje

Dodane: 13-12-2009 21:50
Hentai Jutsu Brawo :>...Dobre
Haha Milion Orgazmów
Nie No Powymyślajcie Coś Jeszcze Bo Ja Z Krzesła Chcę Zlecieć

Dodane: 16-12-2009 21:18
mOjE wymyślone jutsu to Mine no jutsu.
Naruto tworzy klony które zamieniają się w krowy biegają wokoło przeciwnika i srają.Jeżeli przeciwnik zaatakuje jednego z klonów zostanie obrzucony gównem przez resztę .

Dodane: 25-12-2009 20:54
Płaskość no jutsu
tą technikę może wykonać tylko ktoś kto ma z tyłu płaską głowę.
po prosty kradnie wrogowi trzeci wymiar, czynąc go płaskim i niezdolnym do walki.

Dodane: 25-12-2009 21:15
Pedałek no jutsu przywołuje pedałka który biega za przeciwnikiem ,prawie nago tylko w lateksowym płaszyczyku by na końcu ... . To jutsu oszołamia przeciwnika na jakieś pół godziny.
--------------------

Dodane: 25-12-2009 21:29
Nazwa: Jutsu demonicznego mędrca.
Technika ta polega na uwolnieniu ciała i duszy lisiego demona z ciała naruto i całkowitego połączenia ich obojga, do połączenia jest odpowiednia pewna ilość mocy i dlatego naruto przechodzi w tryb mędrca, po scaleniu wygląd Naruto znacznie się zmienia Obrasta sierścią, rosną mu pazury i kły, a także w jego cieniu idzie za uwarzyć 9 ogonów.
Efekty tej techniki to:
znajomość wszystkich technik pieczętujących,
20 razy większa siła,
wyostrzony słuch,węch,
morze poruszać się z niewyobrażalną prędkością
możliwośc skopiowania wszystkich technik oczowych.
Dodalbym też zdjęcie tej formy i wygląd oczu, ale to dopiero jutro

Dodane: 25-12-2009 21:29
cipka no jutsu. przywołuje wielką cipkę która pochłania przeciwnika i rozpuszcza go kwasem mlekowym... bleee

Dodane: 25-12-2009 21:45
chidori kutas no jutsu to w wykonaniu saska potrzebuje do tego wielkiej ilości chakry i podniety .Jego kutas zaczyna przeistczać sie w chidori.
--------------------

Dodane: 25-12-2009 22:57
Nazwa: Raidori no Jutsu
Opis: połączenie techniki Rasengan Chidori czego skutkiem jest wielki ransengan, któremu towarzyszą wyładowania elektryczne. Można to także połączyć z chakrą kyubiego i wtedy siła techniki jest zwiększona kilkunastokrotnie, w efekcie czego moze ona powalić nawet Bijuu. Wszystko zależy od ilości użytej chakry Kyubiego.
Efekty: Jeśli z przeciwnika coś zostanie to spalone ciało z więlką dziurą.
--------------------

Dodane: 25-12-2009 23:34 -
eee tu maja byc poważne jutsu!! a wiec moje: ;]
biCYCLE sweet pink no jutsu
ninja przywołuje piękny, różowy rower, na którym umieszcza przeciwnika, a ten nie mogąc się powstrzymać zaczyna jechać, ale niestety noga mu sie wkręca w łańcuch i umiera

;]

Dodane: 26-12-2009 11:08
Sut no jutsu: przeciwnik jest wprowadzany w trans hipnotyczny i nie może się poruszyć. Jest to genjutsu w którym z góry pojawia się wielki sut który zalewa jakąś lepką substancją przeciwka a następnie przygniata go swoją wielkością.
#horoba rozumiem uwielbienie dla mojej osoby a szczególnie moich avaków jak mogłeś powiedzieć na PW to by Ci przekazał avarata bez tego podpisu ;p
--------------------

Dodane: 02-01-2010 21:15
Nazwa: Przekarmianie no jutsu (Jutsu nie jest wymyślone przeze mnie - stosuje je moja babcia)
Działanie: Wpychanie do gęby przeciwnika co popadnie, aż będzie tak gruby, że nie będzie mógł się ruszyć, lub nawet może pęknąć (Dlatego jest to ryzykowne, jeżeli chce się pojmać przeciwnika)

Dodane: 02-01-2010 21:33

Dodane: 02-01-2010 21:46
Jutsu odezwy ptaka!!! Polega on na tym iż członek przeciwnika zaczyna wpadać w nieokiełznany popęd który go dekocentruje, czyli nie może skupić się na walce. W tym czasie można go bez problemu pokonać.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 07-01-2010 11:14 -
heh za dobrych to tu niema wiec moje tez niebedzie;/
Jutsu: 100 mieczy w dupe i 3 zapalki w oko
Opis: bohater wypowiada slowa miecz ci w dupe i zapalka w oko, po czym puszcza baka i WŁALA przeciwnik kwiczy z bolu i wyglada jak jez bez oczu;/
Wiadomość doklejona:
a teraz juz normalne chociaz tez nie
Jutsu: Muuuuu no Jutsu
Opis: Polega na tym ze bohater robi klony zamienia je w krowy a one maja wscieklizne biegaja, sraja i ZAGRYZAJA PRZECIWNIKA NA SMIERC!!!

Dodane: 22-02-2010 11:42
Arti1915 napisał/a:
Nazwa: Raidori no Jutsu
Opis: połączenie techniki Rasengan Chidori czego skutkiem jest wielki ransengan, któremu towarzyszą wyładowania elektryczne. Można to także połączyć z chakrą kyubiego i wtedy siła techniki jest zwiększona kilkunastokrotnie, w efekcie czego moze ona powalić nawet Bijuu. Wszystko zależy od ilości użytej chakry Kyubiego.
Efekty: Jeśli z przeciwnika coś zostanie to spalone ciało z więlką dziurą.
przykro mi powiedzieć bo już coś takiego wymyślili ale tylko w grze
a więc moje
nazwa: kirrashuriken no jutsu
opis: połączenie kirin i rasenshurikena przez co można tym rozwalić nawet połowę wioski nie mówiąc już o bijuu. Jedyne jutsu które ma szanse pokonać madare

Ale oczywiście rasenshuriken z chakrą kyubiego a kirin z chakrą CS
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.