Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 05:56
OnLine: 33, statystyki
index > Hydepark
Temat: Kłopotliwy odzew ptaka xD
Dodane: 29-03-2010 19:50
#olek_mi - user - max%
Bo to trzeba wyczuć moment, w którym twój "mały" przyjaciel budzi się ze snu xD. Najgorzej to jak na lekcji, ale wystarczy w tym momencie co już czujesz, że coś niedobrego się dzieje pomyśleć o najbrzydszej koleżance z klasy, czy coś w tym stylu i to pomaga :d .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 29-03-2010 19:59
#estello - user - 50%
No niestety zdarza się czasami ale już coraz rzadziej :d Na całe szczęście bo były to dość kłopotliwe sytuacje xD

--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik
--------------------------------------------------------------------------------
Dodane: 29-03-2010 20:44 - Edytowane przez malpex dnia 29-03-2010 20:45
#malpex - user - max%
Przecież nie da się go kontrolować Przynajmniej ja nie potrafię.

No w tym wieku pepe jak twój tez nie potrafiłem go kontrolować, jeszcze czasem teraz sie zdarza, ze ucieknie ze smyczy :p ale trzeba zachować spokój i opanowanie i po prostu przeczekać sytuacje xD

--------------------

-------------------------------

Dodane: 29-03-2010 21:07
#songomat - user - 70%
Heh zdarzają się takie momenty xD Najczęściej staram się pomyśleć o czymś obrzydliwym wtedy dość szybko ten "stan" mija :p Jak jest ciepło i jestem luźno ubrany to jest masakra i jak pani wtedy poprosi mnie do tablicy to mówię że nie podejdę bo nie znam tego materiału (wolę dostać jedynkę niż mieć niezły przypał).

--------------------
Dodane: 29-03-2010 21:31
#szwera - user - 30%
No takie momenty są kłopotliwe. A wyobraźcie sobie: Leżycie na plaży w samych slipach a tu nagle jakaś masakryczna laska hehe co byście zrobili? Ja pewnie zmiana pozycji na na brzuch bym się położył :d Albo niech wam dziewczyna na kolana usiądzie to wtedy tylko się modlić, żeby żadne zboczone myśli nie wpadły do głowy heh. W zeszłe wakacje byłem na plaży z kolegami i z koleżankami. Jedna z nich była moją dziewczyną i była nieco hmm no lubiła się zbliżyć. Stałem z nią na pomoście no i jak to chłopak trzymałem ją tam gdzie nie trzeba. Po pewnym czasie mój kolega wybucha śmiechem, a tu się okazało, że mojemu młodszemu koledze na same patrzenie stanął. Wszyscy zaczęli się śmiać, i wtedy jego wytłumaczenie było najlepsze:
"Jestem chłopakiem to mi stoi". No ubaw mieliśmy, no ale kolega troszkę się zawstydził.

--------------------

Dodane: 30-03-2010 00:10
#Cyrus - user - max%
Jest jeszcze jedna pora kiedy można zauważyć nadmierną aktywność bestii :d Ja tak mam nie raz rano jak wstaje. Ni z gruchy ni z pietruchy tak po prostu, o niczym nawet nie myślałem, nic mi się nie śniło (nic ciekawego oczywiście xD). No i teraz problem, jak przejść z pokoju do łazienki mając na sobie luźne gatki i nie napotkać kogoś z rodziny (w moim wypadku 4 siostry i mama xD). Ja wymyśliłem na to swój patent... po prostu biorę ciuchy w które zamieram się ubrać i chodze z nimi po całym mieszkaniu przytrzymując koło brzucha tak żeby nic nie było widać :d No, ale to nic... lepsze cyrki są jak się buzę i już jedna siostra siedzi w moim pokoju na kompie... a szafkę z ubraniami mam po drugiej stronie pokoju xP

Jest tych sytuacji zabawnych z tą naszą naturalną rzeczą :d Tylko grunt to zachować do tego dystans żeby się jakiś kompleksów nie nabawić. Bo później będzie tak jak w American Pie i pierwsze stosunki intymne Jima z Nadią ;D

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 30-03-2010 18:44
#Zuza - user - max%
Cyrus to akurat jest normalne, bo śnią Ci się rzeczy różne przeciekawe, ale po prostu o tym nie pamiętasz xD Dlatego tak jest. Z tego co wiem to większość facetów ma właśnie ten problem.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 30-03-2010 18:51 - Edytowane przez Roby2oo0 dnia 30-03-2010 18:53
#Roby2oo0 - user - 20%
Cyrus, rano jak wstajesz to normalne jest, że jest u ciebie aktywny, tak mają osoby które nie są czynne seksualnie :p
..Czysta natura xD

Dodane: 30-03-2010 18:55
#by_ikar - systemadmin - max%
To nie jest od snów erotycznych zuza :p Pisałem już wcześniej, nasz członek jest wrażliwy na ciepło, przecież właściwie dzięki ciepłu dostajemy orgazmu. Więc jak jest ciepło on sam się przygotowuje do boju. Oraz, dochodzi do tego że przez noc może nam się w pęcherzu uzbierać mocz, nie czujemy żeby chciało nam się sikać jak leżymy, to akurat jest sprawa grawitacji, ale jak tylko wstaniemy, to od razu ciśnienie się zmienia i wtedy wyraźnie czujemy jak bardzo chce nam się siku.

Wiadomość doklejona:
Oj bzdura, osoby czynne seksualne również tak mają, to zależy już od samego organizmu jak reaguje na ciepło. Nie każdemu staje jak się robi cieplej.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 30-03-2010 19:03
#Roby2oo0 - user - 20%
Ikar no to ja jestem chyba inny :d
Jak nie mam seksu przez dłuższy okres czasu to mam rano problemy takie same jak Cyrus, i owszem Ikar masz rację, ciśnienie się zmienia i trza iśc do WC ale jak gdy Wacek leży sztywny? xD
Natomiast gdy chociaż raz na dwa tygodnie uprawiam seks to mam z rana spokój...
hmmm, dziwne :)

Dodane: 30-03-2010 19:07
Tak może być w twoim przypadku, w moim było zupełnie odwrotnie. Jak leżysz pod pościelą to raczej będzie ci tam ciepło, a najcieplej właśnie w okolicach intymnych, z prostej przyczyny - plemniki żyją tylko w odpowiedniej temperaturze, zbyt niska natychmiastowo je zabija, albo sprawia że są "ułomne". Nie powiedziałem że jak wstajesz to ci staje, chodzi o to że jak leżysz nie czujesz że chce ci się sikać, a mimo to ci stoi, wstajesz i od razu chce ci się sikać. Przynajmniej tak mi się wydaje że właśnie tym że chce nam się sikać, że długo to przetrzymujemy, to wtedy nam pęcznieje, czy tego chcemy czy nie ;P

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 30-03-2010 19:15
#Roby2oo0 - user - 20%
W sumie masz dobrą teorię Ikar, tylko na to żeby nie być w niezręcznych sytuacjach najlepszy jest seks (Nie mylić z masturbacją bo to są dwie różne rzeczy).
Mam sposób na to żeby nie stał... wystarczy bić go o kant stołu aż zmięknie xD

Dodane: 31-03-2010 07:39 - Edytowane przez Cyrus dnia 31-03-2010 07:40
#Cyrus - user - max%
Roby2oo0 napisał/a:
Ikar no to ja jestem chyba inny :d
Jak nie mam seksu przez dłuższy okres czasu to mam rano problemy takie same jak Cyrus, i owszem Ikar masz rację, ciśnienie się zmienia i trza iśc do WC ale jak gdy Wacek leży sztywny? xD
Natomiast gdy chociaż raz na dwa tygodnie uprawiam seks to mam z rana spokój...
hmmm, dziwne :)

Eeee... ja nie uważam to za problem :p Nie czuję się z tego powodu jakiś ułomny czy niedorozwinięty hehe xDDD Za problem uważałem to, jak przejść do łazienki by cała rodzina mnie w takim stanie nie zobaczyła :p Z tego co słyszałem to dużo osób tak ma i to nie zależy od ilości uprawianego seksu.

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 31-03-2010 11:14
Już nie raz miałem takie przypadki że dzwoni dzwonek na przerwe a mi stoi :p . Czasem trudno to ukryć, ale jak już jest taka sytuacja to trzymam ręce w kieszeniach i próbuje jakoś to kamuflować. A jak ide na WF to dziewczyny zawsze mówią że bym zapioł rozporek bo mi wyjdzie :d .

--------------------
"Hatred is always there when you close your eyes".

"I shut my eyes a long time ago. The way to my goals lies in the other direction, in the Darcness".
Dodane: 02-04-2010 12:10
Roby2oo0 napisał/a:
W sumie masz dobrą teorię Ikar, tylko na to żeby nie być w niezręcznych sytuacjach najlepszy jest seks (Nie mylić z masturbacją bo to są dwie różne rzeczy).
Mam sposób na to żeby nie stał... wystarczy bić go o kant stołu aż zmięknie xD

Nie chcę się chwalić, ale co z osobami które podchodzą pod nimfomanie, które mogą np 5godzin lub więcej uprawiać seks? I uprawiały by więcej, tylko partnerka twierdzi że jest podziurawiona? To akurat mówię z autopsji :p Dobrze maskujące gatki, czyli nie nosić luźnych bokserek, a jakieś slipy i chociaż trochę obcisłe bokserki, do tego spodnie nie dresowe, np sztruksy i nic nie będzie widać :p będzie trzeba się przyjrzeć i to bardzo :d

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 02-04-2010 12:17
#olek_mi - user - max%
Dlatego ja do szkoły chodzę zawsze w jeansach :p . Miałem w podstawówce już jeden taki przypadek, że chłopak przyszedł pierwszy dzień do szkoły w dresie i była wyraźna piramidka..niezbyt dobrą sobie wyrobił opinię na początek xD.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 05-04-2010 12:14
#malpex - user - max%
Ja tam chodze w dresach i nie spotkała mnie taka sytuacja :p Jak juz sie nie da nad nim zapanować to trzeba szybko usiąść jak sie siedzi to praktycznie wcale nie widać! Choc to prawda ze w jeansach mozna powiedzieć ze jest sie bezpiecznym prawie całkowicie, ale nie mozna popadać w paranoje xD

--------------------

-------------------------------

Dodane: 08-04-2010 11:05
#blade81 - user - 80%
Rzadko się zdarza by mój "przyjaciel" dał o sobie znać w nieodpowiednim miejscu,nauczyłem się w miare panować nad nim.Jednak nie zawsze to się udaje,a wtedy nerwowo rozglądam się czy aby nikt mnie nie przyłapał xD,po chwili oczyszczam umysł i się uspokaja wszystko.Pare razy zdarzyło się w szkole,oj ale niewiele brakowało,a bym wpadł przy tablicy^^Jedynym sposobem to praca nad sobą i swoim ciałem,nauka samokontroli,no i bogate życie seksualne.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online