Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:26
OnLine: 35, statystyki
index > Hydepark
Temat: Kłopotliwy odzew ptaka xD
Dodane: 11-12-2009 19:43 - Edytowane przez Bociak dnia 29-03-2010 21:44
#Bociak - user - max%
Jeśli ktoś szukał w tym temacie podtekstu to bardzo słusznie, iż o tym ten temat jest :) . Nasze forum nie boi się takich tematów, więc można tu o takim zjawisku pogadać... Właśnie o jakim zjawisku? Sami powinniście się domyśleć ;) . Mi chodzi w temacie o odzew w miejscu publicznym co może być nieco kompromitujący... Jak radzicie sobie z takimi sytuacjami gdy wasz penis stanie wtedy gdy nie trzeba? Czy zdarzają wam się takie sytuacje? Co próbujecie robić by koledzy nie odkryli chwilowego stanu? Macie zagadnienia, wiec oczekuję teraz luźnej i zarazem ciekawej rozmowy. xD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-12-2009 19:52 - Edytowane przez Pepe dnia 11-12-2009 19:53
#Pepe - user - max%
O rzesz xD Masz rację nie takie tematy były na forum ;)

Zdarza się oj zdarza.Najgorsze jest to,że nie da się w tym momencie nic zrobić.Nie da się nad tym zapanować czy zniwelować problemu .Najgorzej jest na WF.Jak stoisz na bramie to już w ogóle.Dostać wtedy piłką w to co nie trzeba to kaplica :d .Czasami jak ptaszysko się obudzi na lekcji,modle się by mnie nie wybrała do tablicy.A jak jestem 'lekko' ubrany (np. w lato) to już totalny hardcore.Albo na basenie czy ogólnie nad wodą gdzie na sobie masz tylko slipy.W takim momencie odczuwam nagłą chęć popłynięcia w dal xD Teraz kąpie się w spodenkach :p Dziwne będzie jak w tym temacie wypowie się jakaś dziewczyna :d

Bociak napisał/a:
Co próbujecie robić by koledzy nie odkryli chwilowego stanu?

Koledzy to jeszcze,ale jak koleżanki ... :d

--------------------
iSayumi
Dodane: 11-12-2009 19:57
Mocny temat a nawet bardzo mocny XD. Takie sytuacje się zdarzają, to fakt. Staram się przeczekać ten moment. Jak na razie wszelkie takie sytłacje jakoś mi uchodziły :) .

Dodane: 11-12-2009 20:04
#Bociak - user - max%
Najgorsze jest to,że nie da się w tym momencie nic zrobić.Nie da się nad tym zapanować czy zniwelować problemu .

Jedynym sposobem jest kastracja :) . Tak na poważnie nie ma żadnego na to sposobu, bo to się dzieje samoczynnie. Ja na szczęście nigdy nie zostałem przyłapany xD. Jak zwierze się odzywa, to chodzę gdzieś na odosobnieniu, a jak już np. na wf sie to zdarzy to się garbie i nic nie widać ;) .

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-12-2009 20:07 - Edytowane przez malpex dnia 11-12-2009 20:09
#malpex - user - max%
Dziwne będzie jak w tym temacie wypowie się jakaś dziewczyna

Mnie by to nie zdziwiło :p by przynajmniej powiedziała czy patrzą sie w te miejsca xD i co bedzie jak zauważy nagły przyrost xD

Zdarzało sie i to nie raz :d ale na wf nigdy! Ja tam ogolnie nie mam problemu nosze luźnie spodnie i to bardzo luzne wiec jak siedze to nic nie widac xDD a jak stoje a sie przydarzy to siadam xDD Zreszta nosze tez długie koszulki które siegaja po niżej pasa xD wiec w razie sytuacji kryzysowej to przynajmniej zasłaniaja xD Taki sprytny plan :d

--------------------

-------------------------------

Dodane: 11-12-2009 20:09
#pacin - user - 90%
Mi się te takie sytuacje ostatnio często zdarzają. Ostatnio na lekcjach budzi się ze snu tylko nigdy nie wiem dlaczego. Tak samo dzisiaj w sklepie znowu to się stało. xD Najczęściej to się chyba staje rano gdy wstaję. Nie da się nad tym zapanować. Jednak kiedy mi to przeszkadza próbuję myśleć o czymś innym. :p
Właśnie przez to przerzuciłem się z bokserek na slipy, które trochę zatrzymują działanie (nie obciskając) i nie widać tego aż tak. [wesoly]

--------------------
Dodane: 11-12-2009 20:46
Ja osobiście nie widziałam, że jakiemuś facetowi tak stanął w miejscu publicznym, bo od razu bym na to uwagę zwróciła xDD

Ale tak na serio, to nie wiem, jaka by była moja reakcja, raczej bym się nie umiała powstrzymać od głupawego uśmiechu i patrzenia tam gdzie nie trzeba xD

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 11-12-2009 20:56
#olek_mi - user - max%
Kasia by podeszła i zapytała się: Czy mogę panu w czymś pomóc? :d ..nie, nie za dużo wyobraźni :p . Takie rzeczy się zdarzają, ale nie wychodzą przez jeansy, więc jest dobrze. Moja rada noś dżinsy zawsze, a unikniesz "małych" kłopotów..Czasem są większe i wtedy nic, ani nic Ci nie pomoże po prostu wtedy spodnie rozrywa xDDDD.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 11-12-2009 21:04
#Macias - user - max%
Heh no bywa tak czasami, że smyk pobudzi się w nieobliczalnym momencie. Najczęściej objawia się coś takiego, jak człowiek się rozmarzy o czymś miłym w miejscu publicznym. Jak to opanować? Po prostu w sposób kontrolowany trzeba spokojnie wyluzować i smyk wraca na nominalne miejsce spoczynku xD

--------------------
Dodane: 11-12-2009 21:17
#Karolex - user - 90%
Ja to najbardziej się obawiam, że ten jak to nazwałeś "smyk" w szkole się obudzi. Ale ja mam na to patent. Wpatruję się w ścianę, wypędzam myśli z głowy i czekam aż się położy. Zazwyczaj pomaga. Dzisiaj miałem sytuację, że siedzę sobie na podłodze na WF'ie zmęczony i kumpel z uwagą: "Patrzcie stanął mu!" Chłopak się pomylił, więc to olałem. Zazwyczaj noszę dżinsy i bokserki i bluzę za pas, więc tego za bardzo nie widać.

--------------------
Dodane: 11-12-2009 22:18
#Darknes - user - max%
Od razu po temacie wiedziałem o co chodzi ale, że to Boćka pomysł to mnie przytkało xDD

No zdarza się nie powiem a najlepszy patent cieniasy to pomyśleć o czymś obrzydliwym i po problemie xD Ja jakoś z tym zbytnich problemów nie miałem nie musiałem tego ukrywać zdarza się to bardzo rzadko i szybko rozwiązuje problem :p a na WF to jest abstrakcja xD nigdy mi się nie zdarzyło, jestem wtedy zbyt skoncentrowany na piłce i kumplach z drużyny aby myśleć o czymś co mnie podnieca, straszni z was napaleńcy, gorsi odemnie xDD

A co do dziewczyn to nie wiem są stosunkowo czulsze niż my ale jakoś nigdy nie zauważyłem żeby coś pod koszulką odstawało xDD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 11-12-2009 22:33
#Cyrus - user - max%
No zdarza się niestety :p Dlatego jak mam w szkole w-f to ubieram slipy, a jak nie mam w-fu to na loozach mogę bokserki ubrać :d W jeansach tak nie wiać zbytnio :)
Jeszcze mi się nie zdarzyło by ktoś wylookał co est pięć xD
A co robić w nagłych wypadkach? Myślę, że przysiąść gdzieś na ławeczce i odpocząć xD

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 11-12-2009 23:24 - Edytowane przez trunks_fan_db dnia 11-12-2009 23:25
Mi kiedyś się zdarzyło (w 3 klasie) że ja siedziałem w autobusie (na kolonie)sidziałem obok dziewczyny i chyc! no ale jakoś bluzką zakryłem najlepiej mieć Jeasnsy bluzkę poza pas slipy pomyślec o czymś innym usiąść a jak na WF i ja na bramce mam być to upsssssss no coż się zdarzało ale a ni razu nikt nie przyuważył a raczej nic mi o tym nie wiadomo...xD
Albo do nogawki schować pulpecika xDDD
Jak kolega zaufany i zżyty z nami to można powiedzieć o tym i poprosić o POMOC!!!! cóż ale w tych czasach jedyna odpowiedź to EJ SŁUCHAJCIE I PATRZCIE STANĄŁ MU!

--------------------
..................................................................................................................................................

Oprócz bieli i czerni, są też odcienie szarości
Dodane: 11-12-2009 23:46
#Chip00 - user - 90%
Mnie ten temat nie dziwi, przywykłem xD

Mi się takie rzeczy zdarzają codziennie nie wiem czemu, ale nikt nigdy nie zauważył. Po prostu moje spodnie zazwyczaj są odchylone przy rozporku i nie widać. A na WF-ie mi się jeszcze nie zdarzyło...

--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

Dodane: 12-12-2009 01:07
#JCD - user - max%
Ja się tam widokiem kolegów w krótkich spodenkach nie podniecam więc nie miałem z tym problemów na wf-ie jak i na basenie. Obcowanie z dziewczynami też nie powoduje takich reakcji. Najczęściej jest to spowodowane specyficznymi zmianami temperaturami albo jak mi sie źle spodnie ułożą i uciskają delikatnie na przyrodzenia. Ptak się wtedy złości i nadyma :p Jak mam normalne ubranie to tego nie widać więc się nie przejmuje. A jak ktoś się boi, by mu takie coś nie wypadło może "spuścić napięcie z obiegu" w odpowiednim momencie co redukuje znacznie ryzyko przejścia w stan gotowości.

--------------------

Dodane: 12-12-2009 01:13 - Edytowane przez Darknes dnia 12-12-2009 01:18
#Darknes - user - max%
Ja słyszałem, że jak łapie silny stres to tez może dojść to budzącego się z letargu smoka xDD nie wiem matura czy jakiś ważny sprawdzian xD ja tak jeszcze nigdy nie miałem ale gdzieś o tym słyszałem :p

A co do basenu czy plaży to nigdy nie byłem w takim miejscu gdzie było dużo kobiet w bikini i nie wiem jakbym zareagował xD ale chyba potrzeba trochę silnej woli żeby nie wstał xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 12-12-2009 01:53 - Edytowane przez malpex dnia 12-12-2009 01:54
#malpex - user - max%
Na plaży to sie zdarzyło xD szczegolnie dotkliwie pamietam plaże w Portugalii gdzie kobiety sie opalały topless a ja jeszcze młody byłem! Na brzuchu to przeleżałem chyba z kilka godzin! xD czasami sam silna wola nie wystarczy xD

--------------------

-------------------------------

Dodane: 12-12-2009 10:54
#C@rL - user - 100%
malpex napisał/a:
Na plaży to sie zdarzyło xD szczegolnie dotkliwie pamietam plaże w Portugalii gdzie kobiety sie opalały topless a ja jeszcze młody byłem! Na brzuchu to przeleżałem chyba z kilka godzin! xD czasami sam silna wola nie wystarczy xD

na plaży i na basenie (gdzie jest jeszcze bardziej przypałowo :d ). Nie mówię, że teraz, bo tak sobie myślę, że już na tym mam jakąś tam kontrole (joypad xDDDD) ale dawniej to stawało, owszem :d

najlepiej mieć Jeasnsy bluzkę poza pas slipy

tak... majtki najlepiej mieć w takich sytuacjach xD

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 12-12-2009 12:06
#enigma - user - max%
Hahaha, żeby to raz taka akcja była... xDDD Ja na ogół mam tak samo jak Małpa, nosze luźne spodnie + długa koszulka i mam z głowy... :d Najgorsze są akcje, jak Ci ustanie i jeszcze jakoś przypadkowo dziewczyna jakaś się natknie jak jest tłok chociażby i się obetrze... Wtedy to już specha troche, ale raczej teraz rzadko mam takie akcje. xD Całe szczęście. :d

Dodane: 12-12-2009 18:51
Darknes napisał/a:
A co do dziewczyn to nie wiem są stosunkowo czulsze niż my ale jakoś nigdy nie zauważyłem żeby coś pod koszulką odstawało xDD

Nie widziałeś z prostego powodu - bo biustonosz wszystko maskuje! :p Ale to prawda, sutki są bardzo wrażliwe, wystarczy jakiś delikatny dotyk lub nawet jak jest chłodno i już... :d

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online