Dodane: 08-12-2009 18:59 -
--------------------

Dodane: 08-12-2009 19:28
Całkiem spoko dobra kreska itd, o proporcjach się nie wypowiem bo nieznam postaci ale wydają się dobre. A teraz co źle nie dużo tego ale jest to wyraźne, po pierwsze rysuj na czystej kartce, po drugie załatw sobie skaner.
--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne

Dodane: 08-12-2009 22:30
Zauważyłem zalążki niezłego talentu, tylko jak duży on jest mogę ocenić dopiero po zobaczeniu kolejnych prac

. To, że zrobiłeś aparatem nie odebrało dużo jakości rysunkowi, lecz odbijające się cieniowanie rzuca się w oczy

. Czekamy na dalsze rysunki. bo ten był łatwy do narysowania i narobił mu smaczku xDD.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 09-12-2009 12:55
Olek_mi ja sie zgadzam z Twoim zdaniem, czekam na nastepne rysunki/szkice itp bo po jednym rysunku/szkicu to ciężko sie wypowiedzieć^^ Ale bardziej mi ten rysunek wygląda na karykaturkę

czekam na nasetępne rysunki XD
--------------------

Dodane: 09-12-2009 16:42
O proszę, niby nie taka trudna praca, ale tak czy siak ładnie narysowana, widać że pojęcie chłopie masz.

Proporcje dobre, tylko tak jak kolega napisał wyżej, na czystej kartce rysuj, bo kratki psują cały efekt. Bardzo ładne, czekam na next.
--------------------

Dodane: 09-12-2009 20:59
Bardzo ładny rysunek jak na początek xD. Jednak trochę ci to dziadka z gildii brakuję

. Następnym razem spróbuj jeszcze dokładniej odwzorowywać postacie. No i zadbaj by kartka była czysta

.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 10-12-2009 16:03
Jak na pierwszy raz to całkiem nieźle, większość osób pierwsze rysunki robiła krzywo ze złymi proporcjami a u Ciebie wygląda to bardzo dobrze

Tak jak reszta czekam na następne prace aby lepiej ocenić twój talent, ale jak na razie można wywnioskować, ze jesteś całkiem niezły w te klocki.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 10-12-2009 16:11
Całkiem fajny rysunek. Jak powiedział Darknes proporcje masz zachowane. A to jest już połowa sukcesu. Efekt końcowy psuje trochę jakość obrazu, czyli to, że jest to fotografia, no ale rozumiem możesz nie mieć możliwości. Twój rysunek ogólnie mi się podoba. Czekam na kolejne malunki.
Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 10-12-2009 16:13
Kolesia na rysunku nie kojarzę i nie znam. Powiem że są niedoskonałości ale umiesz rysować, ale nie popadnij w samozachwyt. Po jednym rysunku trochę trudno cię ocenić.
--------------------

Dodane: 15-12-2009 15:28
Nie bd. ukrywał.. nie podoba mi się ta praca.. popracuj nad szczególami i kup sobie skaner bo mało widze ;p
pozdro
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 03-02-2010 00:10
Ma talent do rysowania fajny człowieczek .No własnie wstaw wiecej rysónków to zobaczymy czy są lepsze czy gorsze
--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodane: 10-02-2010 01:55
Nie wiem jak wyglada w orginale

ale ogolnie jest dobrze jak na pierwszy raz, musisz jeszcze popracować i pokaż nam jeszcze coś bo z jednego obrazka nie wiele wiadomo
--------------------
-------------------------------

Dodane: 16-02-2010 00:51
Dosyć Dobry Rysunek . Proporcje Zachowane Nawet Estetycznie . 4\5 Oby Więcej Takich Rysunków .
Pozdrawiam.
--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał

Dodane: 05-07-2010 23:00 -
Oj... jak dawno tutaj nie zaglądałem

, cóż ukończyłem niedawno moją prace nad którą siedziałem około pół roku xD, a oto i szkic przedstawiający Millenium Earl [D. Gray-man]
-
http://marcin00.d...-170181334
--------------------

Dodane: 05-07-2010 23:11
Na początku nie wiedziałem co to jest, widziałem tylko, ze "coś fajnego", a teraz wiem... radziłbym ci troszkę skórę Earla pocieniować, bo tak to nie za bardzo widać tą twarz i uśmiech i oczy, jak ktoś się nie wpatrzy.
Ale ogólnie to fajny koleś i na dodatek w ciekawej pozycji.

Dodane: 05-07-2010 23:18
kordos napisał/a:
Na początku nie wiedziałem co to jest, widziałem tylko, ze "coś fajnego", a teraz wiem... radziłbym ci troszkę skórę Earla pocieniować, bo tak to nie za bardzo widać tą twarz i uśmiech i oczy, jak ktoś się nie wpatrzy.
Ale ogólnie to fajny koleś i na dodatek w ciekawej pozycji.
Właściwie mógłbym to zrobić, ale w mandze on jest biały ;P i w takiej pozycji nie powinien otrzymać ode mnie cieniowania
--------------------

Dodane: 05-07-2010 23:25
Aha - nie wiedziałem, bo nie czytałem tej mangi, jeśli tak, to rozumiem, jednak gdybyś dokonał takiego "przekłamania" to chyba nic by się nie stało, w końcu to ty rysujesz, a rysunek oglądałoby się lepiej.
Ale jeżeli tak to widziałeś, to rozumiem, w końcu to ty tutaj jesteś twórcą nie ja.

Dodane: 06-07-2010 21:35
--------------------

Dodane: 06-07-2010 21:38
Szkoda, że praca wykonana na kartce w kratkę. Ogólnie bez rewelacji, ale ćwiczenie czyni mistrza

Czekam na kolejne prace.
--------------------

Dodane: 06-07-2010 21:39 -
Rysunek wygląda bardzo ładnie i estetycznie pozostałe także jednak jedna uwaga nie rysuj na kartkę w kratkę bo to wygląda kijowo rysuj na wzykłej białej kartce
Co do postaci to nie znam tej mangi więc nie wiem czy ta twarz miała być taka jajowata ;p
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.