Dodane: 08-12-2009 17:31
Cóż kupujcie TYLKO wyroby Polskie ewentualnie zagraniczne ale nie
MADE IN CHINA bo ja w takim dużym papierniczym kupiłem xD
Za 65 zł czy jakoś tak cóż dość wysoka cena ale plecak dość duży pojemny wytrzymały i z taką fajną plakietką gdzie MADE IN CHINA przekreślone, a z drugiej strony plakietki MADE IN POLAND iiiii już 6 lat trzyma !
A jedyną usterką jest to że rączka której i tak nie używam
" puściła parę "
A jeśli o szanowanie chodzi to ma w miare życie chociarz nie raz rzucałem targałem i pociągałem tym plecakiem ale z 2 piętra
nie rzucałem
--------------------
..................................................................................................................................................
Oprócz bieli i czerni, są też odcienie szarości

Dodane: 08-12-2009 17:37
Ja tam o plecaki nie dbam jakoś szczególnie. Leci po korytarzu jak trzeba, ale wszystko nie do przesady xD. Ja tam w tym roku kupiłem plecak nowy, od razu się rozwalił, a niby taki trwały... Wracam do starego jutro który wytrzymał z 2 lata

. Ogólnie długo ze mną trwają plecaki, ten to wyjątek.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 08-12-2009 19:15 -
Do niedawna chodziłem w bardzo pojemnym plecaku do szkoły (bo laptopowym) i powiem, że dobrze nam się wspólnie układało. Mieściło się w nim wszystko, wyglądał ładnie i był praktyczny. Czasami faktycznie nim rzuciłem, ale przeważnie obchodziłem się z nim z szacunkiem. Od niedawna (w zasadzie od wczoraj) jestem posiadaczem nowego plecaka, w którym zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Jest to kostka czarna
http://www.musicl.../pID/12496 doskonale dopinająca mój wizerunek gościa ubranego w całości na czarno, w skórze i z włosami na gumie. Myślę, że nasza wspólna działalność będzie układać się bardzo długo i że nigdy nim nie rzucę i nie położę na brudnym. Powiem szczerze, że jeszcze nigdy nie miałem kostki musi minąć kilka dni żebym się do niej przyzwyczaił. Szczególnie do dość skomplikowanego systemu zapięć i tych wszystkich rzemyków, haczyków itd... xD
--------------------

Dodane: 09-12-2009 22:04
Dziś poszedłem w starym plecaku do szkoły i jest o wiele lepszy niż ten nowy

. Tamten nie wytrzymał próby czasu, trzeba wrócić wiec to starego przyjaciela

.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 09-12-2009 22:40
A mój plecak ostatnio dość często robi za stolik do grania w karty xDD nic mu nie będzie to tylko karty

chyba na święta trzeba będzie go trochę przeczyścić aby odzyskał świeżość xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 11-12-2009 17:37
O swój plecak zbytnio nie dbam. Praktycznie co roku kupuję nowy, bo nigdy mi ani jeden dłużej nie wytrzymał. Na ten rok zafundowałam sobię czarny plecak od firmy "Nike". Powiem, że jestem z niego bardzo zadowolona. Jest bardzo praktyczny, pakowny i najważniejsze że mi się podoba xD. Jak na razie sprawuje się dość dobrze, bo mało go nosiłam - przeżuciłam się na torbę. Ale tak ten temat mi przypomniał o moim plecaczku, więc pomyślałam że jeśli jest taki samotny to za to że musiał "męczyć" się chyba ze 2 tygodnie beze mnie to za to w poniedziałek powędreuje ze mną do szkoły
--------------------
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 28-01-2012 10:30
Ja nie dbam zbytnio o plecak ten co teraz mam kupiłem chyba z 3 lata temu i nadal się dobrze trzyma choć nim rzucałem,kopałem xD.Zapewne za jakiś czas będę musiał kupić nowy,ale narazie o tym nie myśle.

Dodane: 28-01-2012 10:45
Ja mam swój plecak już 5 rok. Zakupiłem w sklepie z ogólnymi formowymi ciuchami, piłkami itd. Plecak Adidasa, bez zbędnych wzorów itd trzyma do dziś. Tylko podszewka nad zamkiem się porwała i trzeba uważać, żeby się w zamek materiał nie wciął. Ale to szczegół, ten plecak powinien być w opłakanym stanie. Był rzucany, kopany, siedzę na nim często do dzisiaj. Nie kupię już zwykłego plecaka, bo w podstawówce to miałem taki za 60 czy 70zł i się po roku czy dwóch po prostu podarł. A za Adasia dałem chyba 99zł w promocji i trzyma już 5 rok, a jak nic się nie stanie to jeszcze posłuży.
--------------------

Dodane: 30-01-2012 19:02
Ja to tam plecaka swojego przyznam bez bicia nie szanuję. Obecny plecak mam od gimnazjum, hehe

no i ma już ze 2 dziury. Głównie po przyjściu ze szkoły rzucam go byle gdzie, zwykle on się wala po podłodze.

Dodane: 30-01-2012 20:09
Kto choć raz nie szurał,rzucał plecakiem xD.Mam plecak ,który posiada już 3 lata i ładnie chodzi więc na razie nie zmieniam

.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 30-01-2012 20:17
Ja do szkoły używam plecaka do laptopa. Dostałem lapka za absolwenta i by go przenosić brat kupił mi plecak. Mam go dopiero od wakacji, nadaje się wszędzie już był ze mną w górach na zielonej szkole. Pojemny, czarny z przyjemną małpką internetową wyszytą czerwonymi nićmi. Myślę, że na długi czas mi posłuży.
--------------------
"W życiu piękne są tylko chwile"

Dodane: 30-01-2012 20:18
Obecny plecak mam od 3 lat nie eksploatuje go teraz za bardzo więc się jakoś trzyma. Czasem jak trzeba coś większego w trasę wziąć to mi się przydaje. O jego stan jakoś nie dbam.

Mam jednak nadzieje że nie skończy jak poprzedni model któremu urwała się rączka.
--------------------

Dodane: 30-01-2012 20:28
Ja mam plecak od początku gimnazjum albo może i nawet jeszcze od podstawówki
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
. Normalny, najacza, trzyma się skurczybyk już tyle lat. Nie ma jakiś obrażeń bo nie rzucam nim jak koledzy z gim, zawsze był traktowany z szacunkiem bo dostałem go od brata na urodziny

Tylko w tamtym roku bodaj wylądował na nim rysunek rodła markerem, tak jakoś nie miałem co robić, a że miałem pod ręką plecak i marker.. xD

Dodane: 30-01-2012 20:52
Plecak jak plecak. Do pracy często noszę plecak bo obiad się zmieści i jakieś inne rzeczy

Nie rzucam bo mi szkoda ale widać, że niektórzy nie szanują wartości pieniędzy.
Ale jak się samemu zarobi na jakiś oryginalny plecak to się wtedy będzie szanować
--------------------

Dodane: 01-02-2012 10:59
Podstawówka i gim to zero szacunku dla ukochanego plecaka - napier**** tylko była... Rzucało się nimi pod klasę, nawalało się kumplów - nic więcej. Tym sposobem plecak nie był zadbany ani piękny. Trudno nazwać ukorzoną torbę piękną.
W technikum (ogólnie szkoła średnia), o dzięki Ci Panie, spotykamy się już z bardziej poważnymi ludźmi (chociaż też nie zawsze). Tak więc tutaj każdy nosił przy sobie swój plecak i dbał o niego (tak, tak, to ten wiek, kiedy się myśli o czym innym
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
).Ja i o mój plecak dbałem, z resztą noszę go do dzisiaj Zakupiłem w Big Starze ^^ Prawie 6 lat ma, a trzyma się dobrze... Trochę poszarpany na boku, ale mam niezwykły sentyment do niego i nie chcę innego. W szkole zawsze nosiłem w nim książki, w wakacje i na weekendzie piwo, teraz używam go do różnych rzeczy - najczęściej jak wyjeżdżam to pakuję ubrania, czasami jakieś jedzenie...

Dodane: 02-02-2012 22:08
Niby już się tutaj wypowiadałem, ale było to ponad 2 lata temu. Plecak o dziwo mam nadal ten sam, przetrwał próbę czasu, chociaż zamki już nie zawsze idealnie trzymają

Myślę że jeszcze do czerwca mi posłuży a później kupię sobie jakąś torbę czy aktówkę żeby bardziej do studenta pasowało
--------------------

Dodane: 12-02-2012 11:17
Plecak to była moja reklamówka na książki zapłaciłem więc robiłem to co robiłem niech się cieszy że nadal żyje sobie w szafie spokojnie ^^
--------------------

Dodane: 19-02-2012 23:06
Mi jakimś cudem żaden plecak jeszcze się nie zepsuł a miałem ich sporo. Nie szanuję ich za bardzo ale nie daję robić z niego śmietnika

I w sumie bardziej wolę go do noszenia piwek na ognisko niż książek do szkoły
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 28-02-2012 10:49
Ja to nie pamiętam nawet ile plecaków miałem

, ale służył do rozmaitych rzeczy:
- jako stolik do gry w karty
- jako siedzenie
- jako przyrząd do rzucania
- jako pojemnik na grę,książkę ( wtedy to już nie był plecak bo się nie rzucało)

Dodane: 29-02-2012 12:44
Mój tornister wcale taki zniszczony nie jest w przeciwieństwie do osób, które znam i które przechodzą koło mnie co rano w szkole. No może go co sekunde nie czyszczę, nie odkurzam, nie kłade na łąweczki, ale czysty jest. Czasami wyjmę kanapkę z pleśnią zamiast serka, czasem wysypie wiurka z ołówka zastruganego itp.
Ogólnie mojemu plecaczkowi jest ze mnaą dobrze

)
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.