Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:26
OnLine: 34, statystyki
index > Hydepark
Temat: Plecak
Dodane: 07-12-2009 18:33 - Edytowane przez by_black dnia 29-01-2012 22:52
#Darknes - user - max%
Jak wiadomo plecak to najlepszy kumpel xD trzyma za nas wszystkie książki i przybory szkolne, bo pomyślcie jakby było nosić wszystko na rękach albo próbować wciskać w kieszenie xDD No wiec szanujecie swoje plecaczki ? czy rzucacie nimi ? czy delikatnie kładziecie na podłodze :p może macie jakieś przygody z plecakiem swoim lub nie swoim xDD jednym słowem wszystko o plecakach xDD

Czekam na wasze spamerskie wypowiedzi ;) xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 07-12-2009 18:36
#Tomson - user - 90%
Kiedyś to plecakiem grałem w piłkę nożną na przerwach :p Teraz mam tam wiele delikatnych rzeczy i staram się nawet nie opierać na nim. Z resztą mój plecak to już emeryt (mam go ze 4 lata), więc trochę szacunku się należy xD

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 07-12-2009 18:38
#kordos - user - max%
ja swojego plecaka zbytnie nie szanuję... chociaż w sumie to zależy od zawartości, bo jeśli mam w nim coś do może się łatwo uszkodzić to i plecakowi się nie obrywa
ale jak są podręczniki i zeszyty tylko to nie ma za miłego losu

na szczęście mocny jest - piaty rok leci jak go mam a on cały i zdrowy praktycznie ;]

Dodane: 07-12-2009 18:47
#olek_mi - user - max%
Fajny temat dareks ;) . Dużej wagi nie przywiązuję do plecaka, ale warto kupić raz, a porządny. Podstawowa zasada nigdy nie piorę i nie wywietrzam, żeby trzymał klimacik xDDD. ( oczywiście, że czasami wywietrzam :p )

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 07-12-2009 18:52
#malpex - user - max%
Ja swój plecak zawsze szanowalem... i nigdy go za bardzo nie obciążałem zeby sie nie przemęczał xDD nigdy nie nosiłem książek bo zawsze z kimś siedziałem kto miał xD tylko cwiczenia i zeszyty :p teraz tak samo ;)
A tak naprawde to staram sie szanować swoje rzeczy czy to plecak czy cos innego, ale nie jest tak ze boje sie go polozyc na ziemi czy cos xD Normalnie sie z nim obchodze i juz ciagnie czwarty rok ;)

--------------------

-------------------------------

Dodane: 07-12-2009 18:54
Żaden z moich plecaków nie miał za miłego życia. Cały czas gdzieś latały i się poniewierały XD. Pamiętam jak w 2 gimnazjum mi się plecak rozwalił, że musiałem go nieść do domu na rękach bo mu się szelki urwały :| . Na szczęście miałem potem noowy który się do tej pory trzyma ;) .

Dodane: 07-12-2009 18:56
#Cyrus - user - max%
No ja opowiem historię mojego starego plecaka... a zakupiłem go w Biedronce za 20 zł xDDD Wytrzymał 5 LAT, jak? sam tego nie wiem xD Nie dbałem o niego jakoś specjalnie, o plecak w ogóle nie dbam jakoś w nadmiarze :d
Teraz sobie kupiłem nowy... jako że szedłem do liceum to musiało być coś innego niż z biedry :p Kupiłem jakiegoś najacza, i póki co się trzyma :d

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 07-12-2009 19:10
#Plastus - user - max%
Ojaa ja swój plecach rzucałem, nosiłem w nim wszystko, kładłem go na podłodze, nie wiem co z nim jeszcze tam wyprawiałem, ale wiem że to były testy jak z reklamy Zelmera xD

Dodane: 07-12-2009 19:44
#Pepe - user - max%
Ja swój plecaczek szanuję bo kupiony za ciężko zarobione pieniądze :p Zdarzy mi się nim rzucić,ale to raz na rok.Raz na rok szkolny :d . W porównaniu do plecaka mojego kolegi z klasy mój jest szczęściarzem.Kolega swoim rzucał już chyba wszędzie.Nawet z drugiego piętra [oczy] . Albo na schody z wysokości.Debil :d .

--------------------
iSayumi
Dodane: 07-12-2009 20:10
#Karolex - user - 90%
Ja do mojego plecaka nie mam jakiegoś średniego przywiązania. Czasem się rzuci, ale nie za daleko, nie ze zbyt dużej wysokości, aby się nie zakurzył. Ten mam już 2 lata, Pumka, nic się nie rwie. Ogólnie w świetnym stanie. Też kiedyś miałem taki bajerancki plecak z biedronki. Nosiłem go całą podstawówkę, i leży zakurzony w kotłowni, ale nadal w dobrym stanie. Więc trafiłem na porządny towar.

--------------------
Dodane: 07-12-2009 20:34
#Blade - user - max%
Ja o swój plecak za bardzo się nie troszczę, obecny mam już 3 rok i jakoś się trzyma chociaż zaczęły zachodzić w nim małe usterki, a po pierwszym tygodniu pękł mi plastik od regulacji ramiączka ale jakoś noszę go bez tego xD gdy mam zły humor to lubię nim rzucić (tak na odstresowanie xD), czasem w szkole się zdarzyło że rzucaliśmy nawzajem się plecakami (wiem że idiotyczny pomysł he he). Książek za dużo w nim nie nosze, aby te najpotrzebniejsze, zresztą przeważnie kumpel z ławki lubi je nosić to ja nie muszę :)

--------------------
Dodane: 07-12-2009 20:38
#Ippo - user - 80%
Ja o swój plecak jakoś specjalnie nie dbam, ale też go nie kopie itp. Mój plecak ma 2 lata i na niego nie narzekam :p

Co do przygód to raczej jakieś tam miałem, lecz nie mogę sobie nic przypomnieć xD

P.S dawno mnie nie było :d

--------------------
Dodane: 07-12-2009 21:51
Kiedyś co roku musiałem mieć nowy plecak, bo jakoś specjalnie go nie szanowałem. Wiele raz frunął wysoko nad ziemią xD Najczęściej zamki nie wytrzymywały tych ekstremalnych warunków :)

Plecak, który mam obecnie służy mi już ponad 3 lata. Lubię go, jest poręczny, ładny może nie specjalnie pakowny, ale na studiach już za wiele książek nie trzeba nosić. :)

--------------------

Dodane: 07-12-2009 23:50
#Darknes - user - max%
Oj ja to w podstawówce rzucałem, kopałem, zero poszanowania xD po roku już się cały pruł jak wytrzymał 2 lata to był cod xD A raz dorwaliśmy plecak kumpla z kolegami i sobie tak rzucaliśmy taka jakby zabawa w głupiego jasia xD no i ja rzuciłem kumpel nie złapał plecak pofrunął, wylądował i się rozerwał xDD cały spód odleciał xDDDD potem kumpel nosił go do góry nogami z zasuniętymi przegródkami i książki wyciągał rozerwanym dnem xD to było mocne xD

W gimnazjum miałem już lepsze poszanowanie i rzucałem nim stosunkowo lekko czasem jak się wkurzyłem to poleciał mocniej ale przez 3 lata miałem ten sam :d potem technikum myślę trzeba kupić nowy i się po lansować po nowej szkole xD kupiłem jakiś niezbyt znanej marki ale był z gwarancją wiec stwierdziłem zę całkiem niezły no i mam go już trzeci rok i ani jedna szfa nie puściła :d sądzę że potowarzyszy mi przez całe technikum i moze jeszcze dłużej :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 08-12-2009 02:41
#by_ikar - systemadmin - max%
Zdziwieni że żadna przedstawicielka płci żeńskiej się tutaj jeszcze nie wypowiedziała? xD A ja nie, ponieważ grupa dziewczyn, która jest dość spora nosi torebki, niektóre plecaki także, u niektórych się te plecaki trzymają długo długo długo, ale generalnie są zmieniane, plecaki i torby, ponieważ tamta jest modniejsza, inny wzór itp więc u nich raczej coś takiego jak zniszczony plecak jest rzadkością, a przeważnie to plecaki są wymieniane na nowszy model (niektóre nie potrafią zrozumieć że ludzie to nie plecaki/torby i wymieniają, bo tamten ładniejszy, modniejszy itp..).

Jak było z moimi plecakami? Miałem ich aż 3 w życiu. Obecnie jeszcze mam gdzieś plecak, o ile kurzem nie nie zarósł, ponieważ go nie używam od około 8-14 miesięcy. A tak to mam go jeszcze z gimnazjum :p Nie to że obchodziłem się z nim jak z jajkiem, ale starałem się szanować ponieważ nie wiedziałem czy miałbym kasę na nowy.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 08-12-2009 06:41
#malpex - user - max%
Ikar chyba nie wszystkie dziewczyny ze szkół tak sie zachowuja?? nie wiem co prawda jak jest teraz ale za moich czasów w szkole (ho ho ho temu xD) nie było takich sytuacji. Ja osobiście nie znałem dziewczyny która by wymieniała plecak bo juz jest nie modny czy dlatego zeby pasował do spodni. Torebki to tak ale juz w 2-3 klasa liceum.
Co do plecaka jeszcze ja nie wiem jak bym funkcjonował bez plecaka! xD zawsze go nosze i to wszedzie prawie na zakupy, na uczelnie, na imprezy, na jakieś inne wypady :d Nosze tam prawie wszystko bo do kieszeni do spodni mi sie wszystkie rzeczy nie mieszczą :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 08-12-2009 12:04
#by_black - systemadmin - max%
Ja osobiście s swoim życiu pamiętam trzy plecaki, mimo że nigdy tak naprawdę nie przywiązywałem do nich większej uwagi to i tak ustały się przez kilka następnych lat. Mój ostatni plecak teraz ma znajomy i jak mógł się przekonać był zadbany i spory, mimo że miał ze 3 lata :)

--------------------
Dodane: 08-12-2009 13:17
#Zuza - user - max%
Pamiętam, że w podstawówce miałam plecak w pokemony xD Potem się przerzuciłam na jakiś zwykły, prosty i miałam go aż do 3 gimnazjum, potem się przerzuciłam na torby, a plecak był już cały dziurawy i pokatowany. Co się dziwić, w końcu się na nim zjeżdżało z górki itp xD A jak przychodził koniec roku szkolnego to rzucało jak najdalej xD Jakkolwiek w liceum zakupiłam nowy plecak, ponieważ nie chce mi się męczyć z torbami, chociaż na urodziny dostałam całkiem fajną, nową torbę, która także jest wygodna, więc noszę na zmianę.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 08-12-2009 14:19
#C@rL - user - 100%
Plecak jak plecak.. specjalnej wartości do niego nie przywiązuje ;P Jak mam coś w nim cennego (materialnego $$ xD) to wiadomo... a jak nie to sobie lata po korytarzu ;d Od 3 lat staram się go nie przemęczać... co do zmian, to zmieniam je co 2,3 lata... najczęstszym powodem zmiany są ramiączka (czy jak to się nazywa xD) które się kupy nie trzymają :p

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 08-12-2009 17:10
#enigma - user - max%
W podstawówce to było coś, przez cały korytarz się rzucało plecakiem... :d Wtedy to na przerwach się ganiało, grało w papierową piłkę nożną i zależało na czasie, dlatego zawsze był rzucany i szorowany po korytarzu. Pod koniec podstawówki rodzicie kupili mi plecak bodajże Reeboka i trzyma się do teraz, ale w tym roku wymieniłem plecach na Loopa, który satysfakcjonuje mnie pod względem ramiączek, które są gąbczaste i grube, nie ma szans żeby się zniszczyły. :d

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online