Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 05:43
OnLine: 25, statystyki
index > Naruto > Gry
Temat: Naruto: The Legends Of The Gutsy Ninja
Dodane: 06-12-2009 15:43 - Edytowane przez by_black dnia 19-01-2010 17:41
#jacukun - user - 0%
"The Legends Of The Gutsy Ninja" jest to tytuł nowo powstającej gry mmorpg w świecie Naruto.

W grze będziemy tworzyć swojego ninja wybierając do której wioski, klanu będziemy należeć.
Nasza postać będzie miała bardzo dużo kierunków rozwoju będziemy mogli specjalizować się w genjutsu, taijutsu czy ninjutsu(każdego po trochu także).
Techniki ninjutsu będą się dzielić na żywioły w zależności którego żywiołu/żywiołów chakry będzie posiadała nasza postać takich technik będziemy mogli się nauczyć.
Oczywiście będzie coś takiego jak rangi ninja student akademii->Genin->Chuunin->Jounin->Sannin->Kage. Im wyżej rangą awansujemy tym większa odpowiedzialność będzie spoczywała na naszych barkach.
Chodzenie po świecie będzie w czasie rzeczywistym lecz walki będą turowe (pomieszany heroes z naruto-arena lecz bardziej rozbudowany)
Max 4vs4 (PvP)
wkrótce więcej info

Przewidziana premiera gry lato 2010.

Jeśli ktoś chce dołączyć do projektu każda pomoc mile widziana zgłaszać się na forum http://artists.ca...

Tu macie stronkę gry(narazie prototyp) są pierwsze SCREENY http://d2bestshop...

Dodane: 06-12-2009 16:03
#Tomskii - user - 40%
Na coś takiego czekałem! :) Zapowiada się świetnie :) Jak w normalnej grze i do tego rangi. Fajno ^^
Tylko szkoda, że dopiero za rok będzie gotowa.

To będzie przeglądarkowa gra czy MMORPG na komputer??

--------------------
Dodane: 06-12-2009 20:14
#jacukun - user - 0%
MMORPG na komputer oczywiście :d
dla nas najważniejszym zadaniem jest to żeby gra była hitem oraz by miała wiele rozwiązań innowacyjnych jak najbardziej chcemy odzwierciedlić świat naruto

Dodane: 06-12-2009 20:17
#Rocky - user - 90%
Pomysł bardzo dobry. Nie widziałem chyba jeszcze takiej gry :p Co prawda nie oglądam Naruto, ale na gre kto wie może się skuszę.. :d W końcu wygląda całkiem ładnie.

Dodane: 02-01-2010 11:33 - Edytowane przez by_ikar dnia 11-03-2010 03:42
#jacukun - user - 0%
Prace ostro nabierają tępa możecie nam pomóc wypowiadając się na naszym forum oraz sami dołączając do ekipy robiącej grę(nie potrzeba wielkich zdolności)
ci którzy aktywnie poagają przy tworzeniu gry będą mieć nagrody w grze jak juz będzie skończona (a na pewno będzie)

Wiadomość doklejona:
Sposób wykonania gry

Witam wszystkich którzy interesują się naszym projektem i trzymają za nas kciuki.
Dzisiaj w nowym roku pragnę wszystkim złożyć najlepsze życzenia aby wszystko co zaplanowali zrealizowali, podobne życzenia kieruje również w stronę naszego zespołu wszyscy życzymy sobie szybkiego rozwoju naszej gry i zrealizowania wszystkich pomysłów na jakie wpadniemy podczas jej tworzenia.

Mamy nowy rok i dzisiaj postanowiliśmy ogłosić w jaki sposób zostanie zrealizowana gra, a zmienia się trochę nasza koncepcja, gra powstaje w pełnym 3D i swoją grywalnością ma przypominać grę firmy Blizzard WoW. Mam nadzieje że wszystkim osobom interesujacym się naszym projektem ta zmiana się spodoba.

Jesteśmy już po pierwszych testach na silniku, wiemy że damy rade w takim stylu grę zrealizować dlatego teraz ogłaszamy to informacje bo zostało to już przetestowane i zatwierdzone na 100%.

Zabraliśmy się całym zespołem za tworzenie modeli, budynków, postaci i tego wszystkiego co zostanie umieszczane w naszej grze. Dzisiaj postaram się umieścić już pierwsze zdjęcia z naszej gry, i każdy sobie zobaczy jak to będzie wyglądało. Wraz z postępem prac będziemy umieszczali nowe postacie, budynki i filmiki z silnika.

Aby zademonstrować "styl" w jakim realizujemy naszą grę umieszczę wam zdjęcia modeli postaci z Ubisoft, robimy je w podobnym stylu i już niebawem zaprezentujemy wam nasze dzieła nie obiegają niczym od tych zaprezentowanych poniżej ale ich rendering trochę trwa dlatego zanim umieścimy swoje "gotowce" jeszcze trochę minię.

proszę kliknąć na link poniżej, aby zobaczyć modele

http://www.khalys...Naruto.htm

http://img264.ima...kashiu.jpg

Dodane: 28-01-2010 12:04 - Edytowane przez by_ikar dnia 03-02-2010 14:58
#ThoR1 - user - 0%
Pierwszy domek jaki zaprezentujemy pochodzi z wioski liścia (Konhoha). Aby obejrzeć jego galerię zapraszamy do działu Prezentacje Graficzne Świat na portalu naszej gry (lotgn.artistsgames.eu).

aby obejrzeć więcej zdjęć zapraszamy na portal

Link Do Portalu

http://lotgn.arti...

http://img502.ima...00x500.jpg

Dodane: 28-01-2010 18:55
#Marcin00 - user - 90%
Jak na razie wiele powiedzieć nie można dlatego iż gra jest w trakcie tworzenia... jak na pierwszy rzut oka i zapału tych twórców może coś z tego wielkiego wyjdzie ;) Życzę im szczęścia w dalszych pracach.

--------------------

Dodane: 28-01-2010 20:17
#zielony - user - 90%
Żałuję, że nie mogę wam pomóc. Niestety dopiero co z lekka poznałem programowanie w Pascalu. Kiedyś na pewno dojdę do C++ :d

Dodane: 03-02-2010 11:55
#Konrad - user - 100%
W sumie wszytko ładnie wygląda..ja tam powodzenia życzę..modele postaci fajne..nawet bardzo..wyglądają jak te z konsolówek ale ocenię jak zagram za rok czy dwa..kiedy tam wydacie.. :p

--------------------

Dodane: 03-02-2010 12:04
#Arti1915 - user - 80%
Modele postaci są świetne, ale grafika to tylko część. Jeśli questy będą tak samo dobre to zapowiada się niezła gra(hit)! Jak wyjdzie to napewno zagram.

--------------------

Dodane: 14-03-2010 19:46
modle sie by wyszła gra naruto ale nie dosłownie chciałbym w życzyc wszelkiego powodzenia i oby to był hit następnych 10 lat jak i dla fanów naruto i dla maniaków gier

--------------------
"Jeżeli jesteś mężczyzną wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nie ważne jak trudne, nie ważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy tych dwóch rąk".-Kaiza

Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych.-Itachi

Ten kto nie wykona misji jest śmieciem, lecz ten kto porzuca przyjaciela jest jeszcze większym śmieciem.-Obito
Dodane: 18-03-2010 19:15
#Bober17 - user - 0%
Witam
Widzę że gra zapowiada się dobrze jeżeli potrzebujecie pomocy od grafiki programowania oraz strony i forum piszcie na moje gg 3045339 udzielę pomocy

Dodane: 26-03-2010 23:34
#Fuzoo - user - 0%
Gierka się zapowiada niezła. Mam nadzieję, że to wyjdzie. Oraz, że zbytnio lvl nie będzie świadczył o postaci, a umiejętności gracza(np. w rozdawaniu punktów czy wybierania technik). ;p

Dodane: 15-04-2010 20:44
#zielony - user - 90%
Niestety, niedawno się dowiedziałem że gry nie będzie. Powód jakże oczywisty brak licencji na wydawanie gier dotyczących naruto. A taka fajna gra się zapowiadała :(

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online