Dodane: 10-12-2009 16:12
Co do mojej wcześniejszej wypowiedzi o jakości tego epka , znalazłem go w wersji .mp4 w idealnej jakości od [Leopard-Raws]
Znajdź sobie odcinek od [anime-clipse] w mkv lub mp4 (te w mp4 mają mniejszą rozdzielczość i wielkość) i porównaj sobie ze wszystkim co wcześniej oglądałeś to się dopiero PRZERAZISZ jakością jaka może być. Paradoksalnie fani zrobili DBKai lepiej niż AUTORZY.. Aż żal na coś takiego patrzeć....

Dodane: 10-12-2009 19:19
A czy jest szansa że odacie odcinki HD od animeclipse? Bo bardzo fajnie się je ogląda ale nie ma pasujących napisów do nich.

Dodane: 11-12-2009 23:40
by_ikar napisał/a:Co do mojej wcześniejszej wypowiedzi o jakości tego epka , znalazłem go w wersji .mp4 w idealnej jakości od [Leopard-Raws]
Znajdź sobie odcinek od [anime-clipse] w mkv lub mp4 (te w mp4 mają mniejszą rozdzielczość i wielkość) i porównaj sobie ze wszystkim co wcześniej oglądałeś to się dopiero PRZERAZISZ jakością jaka może być. Paradoksalnie fani zrobili DBKai lepiej niż AUTORZY.. Aż żal na coś takiego patrzeć....
Może i lepsze ale szczerze powiedziawszy mnie satysfakcjonuje [Leopard-Raws] czy [Mujiwaras Raw]

Dodane: 12-12-2009 01:36
W strefie plików masz 8 odcinków HD właśnie od anime clipse i możesz sobie porównać jakość, ja nawet porównywałem do bluraya i powiem ci tylko tyle że fanom o wiele lepiej to wyszło niż studiu które wypuszcza kaia. Aż żal że coś takiego się dzieje...

Dodane: 12-12-2009 13:01
Faktycznie po obejrzeniu kilku odcinków widzę te różnice o której mowa , są tam szczegóły które nie koniecznie mi się podobają (mowa o anime clipse)
gdyby nie te hardsuby w odcinkach ww to zacząłbym je pobierać

Dodane: 13-12-2009 19:25
Odcinek dla mnie fajny, jednak ani żadnych rewelacji, ani też nie było źle

. Akcja byłą dobra, jednak w końcu rozprawią się z Ginyu. Zauważyłem ostatnio dlaczego One Piece i Dragon Ball Kai wydają mi się tak podobne

. W końcu głos Kuririna to głos Lufiego, a Ginyu jak mówi w zapowiedzi epka 36, mówi głosem Zoro.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-02-2010 00:14
Ogólnie fajny odcinek ,ale teraz od odcinka 43 zacznie się prawdziwa walka pomiedzy goku i frezerem.
--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.