Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:26
OnLine: 34, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 35 - Opinie
Dodane: 06-12-2009 08:54 - Edytowane przez by_black dnia 08-12-2010 13:19
Na stronie jest już do obejrzenia odcinek online 35. Niebawem pojawi się również do pobrania.. Po obejrzeniu zapraszam do komentowania. http://dbpolska.n...ll_kai/35/

Dodane: 06-12-2009 15:22
#Boban - user - 30%
Odcinek bardzo fajny , bardzo podobało mi się dynamiczne starcie Vegety i Ginyu , w Zetce w tej potyczce kapitan wydawał się jakby nie był zraniony w Kai tego nie czułem , Vegeta vs Ginyu >> interwencja Goku >> leczenie Goku (brak fillera) >> podróż po Dende >> tyran kontra Nail >> wezwanie Porungi >> droga powrotna Friezy . Wszystko ładnie zmieszczone i przedstawione w epizodzie , szybko i jak już pisałem dynamicznie a teraz przed nami potyczka Saiyan VS Changeling .

Dodane: 06-12-2009 15:34
Obejrzałem odcinek i powiem wam, że jest bardzo fajnie :) Od pierwszej minuty jest soczysta akcja, nie mogę się doczekać 36 odcinka :d

--------------------
Dodane: 06-12-2009 17:29
#gregi99 - user - 0%
Boban napisał/a:
Odcinek bardzo fajny , bardzo podobało mi się dynamiczne starcie Vegety i Ginyu , w Zetce w tej potyczce kapitan wydawał się jakby nie był zraniony w Kai tego nie czułem , Vegeta vs Ginyu >> interwencja Goku >> leczenie Goku (brak fillera) >> podróż po Dende >> tyran kontra Nail >> wezwanie Porungi >> droga powrotna Friezy . Wszystko ładnie zmieszczone i przedstawione w epizodzie , szybko i jak już pisałem dynamicznie a teraz przed nami potyczka Saiyan VS Changeling .
dobra wszystko extra ale czemu nie ma napisów polskich albo jak je włączyć HELP

Dodane: 06-12-2009 17:44
#by_black - systemadmin - max%
Jeszcze niema napisów aby je włączyć, pojawią się dopiero kiedy pojawią się angielskie, a te przetłumaczy Kayleigh, zaś na koniec doda je do odcinka ikar i zuploaduje. Za wcześniejsze błędy w poście moim przepraszam,ale nie wiem czy komuś by się uśmiechało robić coś na szybkiego, bo inni się domagają na teraz, a człowiek jest po 12 godzinach podróży bez snu.

--------------------
Dodane: 06-12-2009 17:57
#gregi99 - user - 0%
by_black napisał/a:
Jeszcze niema napisów aby je włączyć, pojawią się dopiero kiedy pojawią się angielskie, a te przetłumaczy Kayleigh, zaś na koniec doda je do odcinka ikar i zuploaduje. Za wcześniejsze błędy w poście moim przepraszam,ale nie wiem czy komuś by się uśmiechało robić coś na szybkiego, bo inni się domagają na teraz, a człowiek jest po 12 godzinach podróży bez snu.

spoko ja się tam nie czepiam ;] tylko mam pytanie co ile tak wychodzą następne odcinki ?

Dodane: 06-12-2009 18:01
#by_black - systemadmin - max%
Odcinki pojawiają się co tydzień w niedzielę, pisze o tym na stronie głównej :p Z napisami u nas obecnie pojawiają się następnego dnia, bądź jak jest fajnie wszystko ułożone to nawet tego samego dnia, a jak odcinek pojawia się późno w sieci to nawet do dwóch dni po.

--------------------
Dodane: 06-12-2009 18:25
Ja szybciej odcinek ogladam na you...Odcinek super duzo sie dzieje w ogole uwazam ze dragon ball KAI JEST SUPER POMYSłEM ALE CHCIAłBYM rowniez zeby pojawiła sie zupełnie nowa seria.Mam pytanko kiedy leci dragon ball na FujiTV bo tydzien temu wstałem o 2 w nocy i nie trafiłem przeczytałem gdzies ze teraz leci o 4 wstałem dzisiaj o 4 i nie było.Wracajac do odcinka jak myslicie ile odcinkow jeszcze potrwa saga z frezerem?

Dodane: 06-12-2009 19:29
#by_ikar - systemadmin - max%
Czy to trzeba powtarzać za każdym razem że na stronie głównej jest informacja co ile wychodzą odcinki dbkai, oraz co to za seria i ile będzie miała odcinków? Jeszcze jedno pytanie, jeżeli mieszkasz w europie, jakim cudem łapiesz FujiTV?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 06-12-2009 19:43
#Darknes - user - max%
Kurde liczyłem na moment ze strzykawką xDD Odcinek super, dobrze streszczony, akcja zaraz do samego początku :d NO i tak jak mówiłem w 36 rozpocznie się walka :d na święta szykują się nam fajne odcinki :)

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 06-12-2009 20:18
#Agrael - user - 70%
Dokładnie, teraz się zacznie, najlepsze odcinki przed nami. Ten odcinek był mostem do prawdziwej akcji, ale mimo to był fajny i dużo się działo.

Dodane: 06-12-2009 20:25 - Edytowane przez Boban dnia 06-12-2009 20:26
#Boban - user - 30%
Darknes napisał/a:
na święta szykują się nam fajne odcinki :)

Miejmy nadzieję że nie zrobią sobie przerwy na ww święta . Tak z innej beczki co do odcinka 35 jest on w formacie .avi nie znalazłem nigdzie ani .mp4 ani .mkv a jak wiadomo dwa ostatnie reprezentują lepszą jakość mam nadzieję że to tylko jednorazowe zdarzenie .

Dodane: 06-12-2009 21:32
Przerwa na święta ??? Raczej mało prawdopodobne aby w Japonii mieli z tego powodu jakieś szczególne uroczystości czy co tam innego mogą mieć.

--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne
Dodane: 06-12-2009 23:40
by_ikar napisał/a:
Czy to trzeba powtarzać za każdym razem że na stronie głównej jest informacja co ile wychodzą odcinki dbkai, oraz co to za seria i ile będzie miała odcinków? Jeszcze jedno pytanie, jeżeli mieszkasz w europie, jakim cudem łapiesz FujiTV?

Mam program ktory sie nazywa HeyHoleTV na komputerze i normalnie mi wiekszosc odtwarza japonskich telewizji ale co obudze sie na tego Kaia to nie moge trafic na godzine jego emisji.JEstem ciekawy czy pokaza walke sił specjalnych u kaio :)

Dodane: 07-12-2009 02:27 - Edytowane przez PinCheR dnia 07-12-2009 02:30
#PinCheR - user - 60%
marian111 napisał/a:
Mam program ktory sie nazywa HeyHoleTV na komputerze i normalnie mi wiekszosc odtwarza japonskich telewizji ale co obudze sie na tego Kaia to nie moge trafic na godzine jego emisji.JEstem ciekawy czy pokaza walke sił specjalnych u kaio :)

Nie pokażą, bo to też filler, a skoro nie było momentu ze strzykawką ( :( ) to nie będzie też tego (tu akurat się cieszę), moment zupełnie niepotrzebny i nie wiadomo skąd się tam wziął, bo przecież nie możliwym było pokoanie Ginyu Tokusentai przez członków Z-Teamu (może ewentualnie Piccolo i Ten-shinhan daliby radę).

Co do samego odcinka to mi się podobał (Goku nareszcie odzyskał swoje ciało :) ) no i przede wszystkim zaczęło się w końcu coś dziać. Mój ulubiony moment zbliża się wielkimi krokami, myślę że na początku lutego ukaże się "on" :p . Kreska coraz "lepsiejsza" i cieszę się z tego powodu, może SSJ pokażą w zupełnie nowej grafice ^^. A tak ogólnie to myślę, że gdzieś za 3-4 odcinki Piccolo vs Freeza (dokładniej będę wiedział za tydzień ^^). Aha, zapomniałbym o najważniejszym... widok miny Freezera wydymanego przez Ziemian - bezcenny :)

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 07-12-2009 12:36
#goku4x - user - 0%
Premiera Dragon Ball Kai na FujiTV naszego czasu jest o 1:00. Nawet ostatnio udało mi się obejrzeć :) Tak jak marian111 mówił do oglądania potrzebny jest program KeyHoleTV a nie HeyHoleTV :)

http://www.v2p.jp...TV3.13.exe

Swoją drogą odcinek świetny. Szczególnie mina Frezera mnie rozjechała hehe... mimo to czekam na kolejny.

Dodane: 07-12-2009 19:36
#gregi99 - user - 0%
goku4x napisał/a:

Swoją drogą odcinek świetny. Szczególnie mina Frezera mnie rozjechała hehe... mimo to czekam na kolejny.

Kiedy będą napisy już się doczekać nie mogę !!!

Dodane: 07-12-2009 20:01
Będą jak na stronie pojawi się odcinek w pl czyli nie wiadomo kiedy, bo nigdzie w sieci niema jeszcze pl.

--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne
Dodane: 07-12-2009 20:31
#by_ikar - systemadmin - max%
Odcinek kończy się przerabiać z hardsubami (czyt wklejone napisy) i zaraz będę go uploadować więc jeszcze trochę wytrwałości dobrze?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 07-12-2009 20:39
Odcinek jak dla mnie fajnie streszczony, ale szkoda, że sceny ze strzykawką nie było :( . Te fillery jednak czasami są fajne :p . A tak to nawet całkiem fajnie się tłumaczyło. Z początku nie wiedziałam, co to jest "Gero, gero, gero", a potem się skapłam, że to był rechot żaby xDD

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online