Dodane: 10-12-2009 16:24
Nie pamiętam za bardzo mojego pierwszego spotkania z Google.Jak dostałem neta to od razu kilka godzin spędziłem na youtubie.Google chyba było wtedy stroną startową.Często sobie wchodzę na tą wyszukiwarkę,bo wie prawie wszystko.
--------------------

Dodane: 13-12-2009 12:20
A mnie ten wujaszek zawiódł ostatnio piszemy sprawdzian z PO i była data przyłączenia Polski do NATO, a ja myslę czy to 1994, czy 1999, w końcu pisze w googlach Polska w Nato data, pisze że 1999 to wpisałem i kurka lipa bo to 1994 a ja nie do końca dopisałem..ale reszta raczej dobrze..
Ogólnie to pomocny wujaszek, ale nigdy nie ufam mu w 100% od teraz..
--------------------

Dodane: 13-12-2009 13:30
Jeżeli chodzi o wyniki, to zależy czego szukasz i na jakiej stronie. Wikipedia jest często edytowana przez kretynów którzy sobie jaja robią, albo im się coś wydawało. Jako że nie ma kompetentnej osoby która to sprawdzi czy jest dobrze tak później zostaje to z błędem i kolejni ludzie powielają błędy. A jak coś jest na wiki, to potem inni to kopiują bez namysłu czy i jakiegoś procentu nie pewności tylko tak jakby to była encyklopedia PWN, skoro jest na wiki to jest to prawda i tyle, takie się głupie stanowisko zwłaszcza młodzieży zrobiło w tej sprawie że aż płakać się chce..

Dodane: 17-05-2010 14:31
Wujek google to mój nieodzowny partner w wyszukiwaniu potrzebnych mi zagadnień

. Jak dobrze, że takie coś powstało. Oprócz google, to nie znam równie dobrej wyszukiwarki internetowej

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 17-05-2010 14:39
Google jest chyba najbardziej praktyczny, mnie denerwuje, wyszukiwania ask albo winamp a czasem coś takiego mam ehh...

Dodane: 22-05-2010 12:42
Haha, ale Google dzisiaj dowaliło, żeby umieścić gierkę flash na głównej stronie wyszukiwarki

To chyba pierwszy raz w historii, mylę się?
--------------------

Dodane: 22-05-2010 13:45
Też mi się wydaje, że to pierwszy taki przypadek

. A gierka spoko, wbiłem ok. 5000 xD. Czego to jeszcze google nie wymyśli...
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 22-05-2010 15:18
Ja tam nie miałem takiej przygody. Po prostu - mój kuzyn miał internet i jak na wakacje przyjechałem to miał główną stronę ustawioną Google

. Tam szukałem przeważnie gierek, ale i nie tylko. Potem, gdy dostałem neta to Google jako strona główna i jakoś leci

.
Co do gierki - nawet fajna, tylko że te duszki na mnie biegną i za wiele zdziałać nie mogę xD.

Dodane: 22-05-2010 15:19
Nom, dawno w nią nie grałem. Przypomniały mi się stare dobre czasy, a dzisiaj grałem na dwóch z siostrą i nieźle nam szło, ale to już nie to co kiedyś

Dodane: 22-05-2010 15:20
Hehe, przeszedłem jeden poziom i myślałem e jakaś nagroda będzie, a tu lipa

Ale pomysł świetny ;] To jakaś rocznica Pac Mana czy jak? xD

Dodane: 22-05-2010 15:30 -
Oczywiście Cyrus, wystarczy przytrzymać 2 sekundy kursor nad gierką (logiem?) a pojawia się informacja wyjaśniająca, jak zwykle zresztą.
EDIT
O dopiero teraz zauważyłem, że jak się kliknie na przycisk "wrzuć monetę" to można we dwóch grać
--------------------

Dodane: 22-05-2010 15:48
No cóż po prostu pomysły mają wybitne, tak jak z tą grą, tak i z tym jabłkiem co tak spadało xD Chciałbym takie bajery umieć xD

Dodane: 22-05-2010 16:25
Google jak zawsze czymś dowali. xD Pac - man jest od wczoraj i nie raz skusiłem się w niego zagrać, gdyż Google mam na stronę startową.

Fajne są takie bonusy.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 20-08-2010 17:25
Jak założyli mi internet a było to w podstawówce (ok.5 klasa)ile pamiętam to na początku nie miałem pojęcia że coś takiego jak google istnieje dopiero kolega mnie uświadomił że jest coś takiego i że tam dużo rzeczy można znaleźć i tak się zaczęło, teraz nie mogę sobie życia bez googla wyobrazić jak coś murze znaleźć to google pomoże xD
--------------------

Dodane: 20-08-2010 17:41
Ja najpierw korzystałem z Onet.pl jako wyszukiwarkę bo to była moja pierwsza strona, którą poznałem u kogoś

potem jak już rodzice założyli mi internet to z biegiem czasu zacząłem korzystać z google bo ktoś mi powiedział, że jest to jest najlepsza wyszukiwarka

A teraz bez wujka google się nie obędzie
--------------------
こんにちは私はバイオレット午前
" 急いでゆっくりと
"
Zarabiaj przez internet !
Wszystko za darmo ! Więcej info... pisz na PW
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.